hid3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 δεν το εχω,στο myphone εχω δει screenshots με 4,5,5.30 ώρες οθόνη,που διάβασες για 2.30-3? Στο ιδιο forum αν προσεξεις στο θεμα της μπαταριας υπαρχουν ατομα με 2_30-3 ωρες. πουλα το/ πάρε ένα NOTE 4 /θα σου μεινουν 300 ευρώ /αγοράζεις με 40-50 μια απο τις γρηγοροτερες micro sd 64gb /παίρνεις μια δεύτερη αυθεντική μπαταρία 20-25 ευρώ /και με άλλο ενα 50 μια original s-view θήκη +tempered glass Με λίγα λόγια θα το πουλήσεις θα πάρεις ενα note 4, θα σου μεινουν 300 ευρω εκ των οποίων τα 120 θα τα δώσεις για αξεσουάρ και είσαι απόλυτα καλυμμένος με το note 4 για τα επόμενα 2 χρόνια Πανω κατω αυτο ειναι το σκεπτικο μου και με τα ρεστα να χτυπησω μια vga. Το θεμα ειναι ποσο χειροτερο ειναι το note 4 και κατα ποσο κατι θεματα με lag και παγωματα που εχει θα διορθωθουν με update.
leo06 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Στο ιδιο forum αν προσεξεις στο θεμα της μπαταριας υπαρχουν ατομα με 2_30-3 ωρες. Πανω κατω αυτο ειναι το σκεπτικο μου και με τα ρεστα να χτυπησω μια vga. Το θεμα ειναι ποσο χειροτερο ειναι το note 4 και κατα ποσο κατι θεματα με lag και παγωματα που εχει θα διορθωθουν με update. τα οποία το χρησιμοποιουν σε μέρη με όχι καλό σήμα
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ντροπη και αισχος στην Samsung που εκανε μια απο τις μεγαλυτερες πατατες που μπορουσε να κανει. Ανεβασε την αναλυση οθονης και εριξε την μπαταρια απο το S5. Κραζαμε την Apple οτι δεν ειχε αποσπομενες μπαταριες ή το κλασσικο θεμα με την επεκταση μνημης, ηρθε η Samsung να αντιγραψει ολα αυτα τα κακα της Apple http://www.cnet.com/news/the-samsung-galaxy-s6-just-killed-two-of-my-favorite-android-features/ Και μαρεσει που λεγανε πριν βγει το κινητο στην Samsung οτι το S6 θα κανει τρελες πωλησεις. Με βαση τα παραπανω παντως ευχομαι να πατωσει,πιο πολυ για καλο δικο μας. To Note 4 παλι ειναι η κλασσικη σταθερη αξια της Samsung και ενα εκ των κορυφαιων Phablet του χωρου,τεραστια διαφορα απο τα S τα οποια πλεον εχουν χασει την ταυτοτητα τους. Ελεγα προσωπικα να πηγαινα σε S6(πριν βγει βεβαια) σαν μεταβαση απο Windows Phone(930) αλλα τελικα προτιμησα το M8 καθως και το M9 της Htc κοστιζει τα διπλασια μονο και μονο για λιγο καλυτερο επεξεργαστη και 3gb ram=fail.
GianniSM Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ντροπη και αισχος στην Samsung που εκανε μια απο τις μεγαλυτερες πατατες που μπορουσε να κανει. Ανεβασε την αναλυση οθονης και εριξε την μπαταρια απο το S5. Κραζαμε την Apple οτι δεν ειχε αποσπομενες μπαταριες ή το κλασσικο θεμα με την επεκταση μνημης, ηρθε η Samsung να αντιγραψει ολα αυτα τα κακα της Apple http://www.cnet.com/news/the-samsung-galaxy-s6-just-killed-two-of-my-favorite-android-features/ Και μαρεσει που λεγανε πριν βγει το κινητο στην Samsung οτι το S6 θα κανει τρελες πωλησεις. Με βαση τα παραπανω παντως ευχομαι να πατωσει,πιο πολυ για καλο δικο μας. To Note 4 παλι ειναι η κλασσικη σταθερη αξια της Samsung και ενα εκ των κορυφαιων Phablet του χωρου,τεραστια διαφορα απο τα S τα οποια πλεον εχουν χασει την ταυτοτητα τους. Ελεγα προσωπικα να πηγαινα σε S6(πριν βγει βεβαια) σαν μεταβαση απο Windows Phone(930) αλλα τελικα προτιμησα το M8 καθως και το M9 της Htc κοστιζει τα διπλασια μονο και μονο για λιγο καλυτερο επεξεργαστη και 3gb ram=fail. Και ΠΟΛΥΥΥ χειρότερη κάμερα όμως...
kostas8080 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 το ξέρεις οτι έχει εγγύηση και η μπαταρία?αν έπεσε τόσο πολύ πας στην αντιπροσωπεια και στην αλλάζουν αν βέβαια οφείλεται σε hardware πρόβλημα αν τα διάβαζες θα ήξερες οτι δεν είναι έτσι όπως τα λες Όπως τα λέω ακριβώς έτσι είναι... Οσο για την μπαταρία το ξέρω έχει εγγύηση (μισό χρόνο νομίζω έχουν οι μπαταρίες) Δεν θα κερδισω τίποτα αν δεν χαλάσει τελείως δεν θα μου την αλλάξουν θα την παροθν θα την δοκιμασουν θα δούνε οτι δουλεύει και θα μου την δώσουν πίσω ... δεν είπα οτι χάλασε αλλα δεν είναι όπως ήταν πριν ενα μήνα... Το κινητο το φορτίζω 2 φορές την ημέρα εκει που μου εφτάνε μια μέρα και το φορτιζα την άλλη το μεσημέρι Τώρα το φορτιζω μια το μεσημέρι, μια το βράδυ
leo06 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Όπως τα λέω ακριβώς έτσι είναι... Οσο για την μπαταρία το ξέρω έχει εγγύηση (μισό χρόνο νομίζω έχουν οι μπαταρίες) Δεν θα κερδισω τίποτα αν δεν χαλάσει τελείως δεν θα μου την αλλάξουν θα την παροθν θα την δοκιμασουν θα δούνε οτι δουλεύει και θα μου την δώσουν πίσω ... δεν είπα οτι χάλασε αλλα δεν είναι όπως ήταν πριν ενα μήνα... Το κινητο το φορτίζω 2 φορές την ημέρα εκει που μου εφτάνε μια μέρα και το φορτιζα την άλλη το μεσημέρι Τώρα το φορτιζω μια το μεσημέρι, μια το βράδυ αυτά διάβασες και είδες 2.30 ώρες?factory reset έκανες στο note όταν μειώθηκε τόσο η αυτονομία?
kostas8080 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Τι ακριβώς δε αυτά διάβασες και είδες 2.30 ώρες?factory reset έκανες στο note όταν μειώθηκε τόσο η αυτονομία? Τι ακριβώς δεν κατάλαβες (μην γίνει μπέρδεμα) Εγώ μιλάω για το note 4 f που το έχω στην κατοχή μου και δεν διάβασα τίποτα...μιλάω για την προσωπική μου εμπειρία
leo06 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Τι ακριβώς δε Τι ακριβώς δεν κατάλαβες (μην γίνει μπέρδεμα) Εγώ μιλάω για το note 4 f που το έχω στην κατοχή μου και δεν διάβασα τίποτα...μιλάω για την προσωπική μου εμπειρία εξαρχής εγώ μίλαγα για το s6,πέραν αυτού για το δικό σου note όταν μειώθηκε η αυτονομία έκανες factory reset,μήπως είναι κάποια εφαρμογή που κάνει τη ζημιά?
hid3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Επειδη το εχω λιωσει το θεμα του myphone υπαρχουν μισες!μισες περιπτωσεις. Ως επι το πλειστον οι περισσοτεροι που εχουν καλη αυτονομια σχετικα φορτιζουν ασυρματα ενω μερικοι αναφερονται στο edge. Ισχυει παντως αυτο με το κακο σημα. Πραγμα που εγω δεν εχω.
kostas8080 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εξαρχής εγώ μίλαγα για το s6,πέραν αυτού για το δικό σου note όταν μειώθηκε η αυτονομία έκανες factory reset,μήπως είναι κάποια εφαρμογή που κάνει τη ζημιά? δεν έκανα και δεν νομίζω να φταίει αυτό...ούτως ή άλλως παραγγειλα μια δεύτερη μπαταρία όχι γι αυτον τον λόγο(γενικότερα μου χρειάζεται μια 2η) θα την δοκιμασω και θα δω τι φταίει
leo06 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 δεν έκανα και δεν νομίζω να φταίει αυτό...ούτως ή άλλως παραγγειλα μια δεύτερη μπαταρία όχι γι αυτον τον λόγο(γενικότερα μου χρειάζεται μια 2η) θα την δοκιμασω και θα δω τι φταίει στο δικό μου galaxy alpha μετά το πρώτο σεταρισμα η μπαταρία ήταν άθλια (επεφτε 6% σε μια ώρα χωρίς να το αγγίξω),μετά το reset έπεσε στο 1-2%
kataramenos32 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 στο δικό μου galaxy alpha μετά το πρώτο σεταρισμα η μπαταρία ήταν άθλια (επεφτε 6% σε μια ώρα χωρίς να το αγγίξω),μετά το reset έπεσε στο 1-2% Αυτό ακριβώς μου έτυχε σε συσκευή φίλου και έκανα reset και εγώ
GianniSM Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Σημείωση εδώ. Το S6 έχει δύο εκδόσεις κάμερας, την μια με τον σένσορα της σόνυ η άλλη με τον δικό της, αλλά όπως ισχυρίζεται η ποιότητα είναι ΄ίδια και όπως έκανε ένα τεστ η σελίδα που το διάβασα ισχύει. Η Σάμμυ είπε πως δεν τα βάζει σε συγκεκριμένες παρτίδες, μπορεί να τύχει παντού.
hid3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Σημείωση εδώ. Το S6 έχει δύο εκδόσεις κάμερας, την μια με τον σένσορα της σόνυ η άλλη με τον δικό της, αλλά όπως ισχυρίζεται η ποιότητα είναι ΄ίδια και όπως έκανε ένα τεστ η σελίδα που το διάβασα ισχύει. Η Σάμμυ είπε πως δεν τα βάζει σε συγκεκριμένες παρτίδες, μπορεί να τύχει παντού. Καπου επιασε και μενα το ματι μου ενα συγκριτικο και παρολο που υπηρχε η φημη οτι ο sony ηταν καλυτερος οι φωτο μου φανηκαν με πιο φυσικα χρωματα στον isocell. Η πλακα ειναι πως στο πρωτο κινητο που παρελαβα ειχε ενα θεμα στο κεντρικο κουμπι και το εδωσα για αντικατασταση, ειχε μπρος πισω αισθητηρα isocell και με θεωρουσα και γκαντεμη! Πλεον ελπιζω και το δευτερο που αναμενεται σημερα αυριο ,αν τλκ δεν το δωσω αμεσως για note 4 ,να μου τυχει παλι isocell.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα