Προς το περιεχόμενο

note 4 vs s6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χαρα! Λοιπον ποιο ειναι το θεμα! Αυτη την στιγμη εχω ενα lg g2 απο το οποιο ειμαι full ικανοποιημενος! Προσφατα μεσω επιδοτησης πηρα το s6 128gb. Αυτο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια που ειναι αρκετα χειροτερη απο το lg g2 (κανω λαθος?)και το οτι τουλαχιστον σε μεγεθος οθονης ειμαι στα ιδια η και χειροτερα απο lg g2. Αξιζει να το δωσω οπως ειναι σφραγισμενο και να παω σε note 4 και να μου μεινουν και τα ρεστα? Χανω σε χωρητικοτητα και γενικα τα τελευταια χαρακτηριστικα που εχει το s6 αλλα κερδιζω οθονη και αυτονομια. Το μεγεθος συσκευης δεν με επηρρεαζει καθολου απλα με προβληματιζουν καποια που διαβασα για note 4 οτι εχει lag ειδικα στα recent apps και σε μερικες εφαρμογες με το spen. Μην αφησω το s6 και παω σε laggy κινητο. Spen λογικα θα το χρησιμοποιω λιγο(δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει) αλλα γενικα internet games το λιωνω το κιν. Σορρυ για το σεντονι!

Απλα γενικα εχω την αισθηση οτι πιο μεγαλη αλλαγη θα καταλαβω αν παω σε note 4 παρα σε s6. Ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα s6 -note 4 στο ποσο smooth ειναι? Γτ καμερα- ευκρινεια οθονης δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα. Επισης αν ξερει καποιος να μου πει συγκριτικα με lg g2 πως πανε οι μπαταριες..

Δημοσ.

Το S6 εχει περισσοτερο lag στα recent apps απο το Note 4 και πολλα crash σε εφαρμογες πραγμα το οποιο δεν εχει το Note.Το Note 4 εχει σιγουρα καλυτερη αυτονομια απο το S6 αλλα πιστευω δεν ειναι και σαν το G2

Δημοσ.

φίλε εγώ πέρασα από lg g2 32gb σε Note 4 f...η μπαταρία του g2 μου έβγαζε 5:30-6 ώρες Screen on time ενω το note βγάζει 5-5:30... Όσο για το lag: όλα τα κινητα που έχω, βάζω 50+ εφαρμογές πέρα απο τις προεγκατεστημενες ουτε το g2 ουτε το note 4 κολλάνε... Εντάξει το έχω 2 μήνες και μ κόλλησε 2 φορές μια σε ένα βαρύ παιχνίδι και μια φορά η κάμερα άλλα σίγουρα δεν κολλάει γενικότερα... Εντάξει δεν έχει την ταχύτητα του s6 άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αργό...Τα κινητα τα εξαντλω (όμως στο lg g2 μετά απο 1 χρόνος χρήσης έπεσε η απόδοση της μπαταρίας και έβαλα άλλη) (στο note 4 απογοητευτικα μέσα σε 1 μήνα η μπαταρία κατάφερε να με απογοητευσει απο 5 ώρες χρηση τότε σε 4 εξαντλειται που το κάνει σαν τοs6 σε απόδοση) δεν ξέρω μπορεί να έτυχε στην δική μου μπαταρία αλλα γενικότερα προσεχω πχ δεν βάζω ποτέ το κινητο στην φόρτιση όλη νυχτα η και γενικότερα πολλές ώρες ακριβώς για να μην πάθει τίποτα η μπαταρία κι όμως <<χάλασε>>

Δημοσ.

Σκεψου να μου το κανει ομως αυτο στο s6 που δεν ειναι και αποσπωμενη.. Εννοω μεσα σε ενα μηνα να πεσει σαν αποδοση. Κοιτα γενικα δεν εχω απαιτησεις g2 στην μπαταρια αφου το θεωρω κορυφαιο στην σχεση-μεγεθος αυτονομια. Απλα με φοβιζει μηπως η μπαταρια του s6 ειναι στα επιπεδα iphone 4s που ημουν πριν το g2 και ειχα αναθεματισει! Κουβαλουσα και φορτιστη μαζι.. φιλε kataramene δεν το χα διαβασει καπου αυτο για το recent apps στο s6.. Αρα ειναι θεμα λειτουργικου και οχι συσκευης να υποθεσω. Γ*** τα διλημματα μου μεσα!!ΕΝΑ ΚΛΙΚ καλυτερη αυτονομια να χε το s6 και θα το χα γλυτωσει!

Δημοσ.

To 5.0.1 Lollipop έχει θέμα με  memory leaks, που ένα άρθρο που διάβαζα σήμερα η σάμμυ ετοιμάζει διορθώσεις.

Τώρα για το θέμα μπαταρίας το να το έχεις όλο το βράδυ στον φορτιστή δεν παθαίνει κάτι, κύκλους φόρτιστης μετράει και μετά κόβεται η παροχή στην μπαταρία

Δημοσ.

Σκεψου να μου το κανει ομως αυτο στο s6 που δεν ειναι και αποσπωμενη.. Εννοω μεσα σε ενα μηνα να πεσει σαν αποδοση. Κοιτα γενικα δεν εχω απαιτησεις g2 στην μπαταρια αφου το θεωρω κορυφαιο στην σχεση-μεγεθος αυτονομια. Απλα με φοβιζει μηπως η μπαταρια του s6 ειναι στα επιπεδα iphone 4s που ημουν πριν το g2 και ειχα αναθεματισει! Κουβαλουσα και φορτιστη μαζι.. φιλε kataramene δεν το χα διαβασει καπου αυτο για το recent apps στο s6.. Αρα ειναι θεμα λειτουργικου και οχι συσκευης να υποθεσω. Γ*** τα διλημματα μου μεσα!!ΕΝΑ ΚΛΙΚ καλυτερη αυτονομια να χε το s6 και θα το χα γλυτωσει!

αρκετοί στο myphone αναφέρουν οτι η αυτονομία είναι ίδια ή καλύτερη από του note 4

Δημοσ.

To 5.0.1 Lollipop έχει θέμα με  memory leaks, που ένα άρθρο που διάβαζα σήμερα η σάμμυ ετοιμάζει διορθώσεις.

Τώρα για το θέμα μπαταρίας το να το έχεις όλο το βράδυ στον φορτιστή δεν παθαίνει κάτι, κύκλους φόρτιστης μετράει και μετά κόβεται η παροχή στην μπαταρία

κι όμως επηρεάζει το να έχεις την μπαταρία όλο το βράδυ... πολλοί προτείνουν να διατηρείται η μπαταρία μεταξύ 90%-40% σκέψου σκέψου εσεί να το έχεις όλη νύχτα 100%...όπως και να έχει έχω παραγγείλει μια δεύτερη μπαταρία γνήσια καθώς δεν μου φτάνει η μία ελπίζω να μην γίνει το ίδιο

Δημοσ.

αρκετοί στο myphone αναφέρουν οτι η αυτονομία είναι ίδια ή καλύτερη από του note 4

Οχι ιδια λιγο χειροτερη να ταν θα μουν κομπλε.. Αλλα οπου δω μιλανε για κατι 2.30-3 ωρες Sot ταβανι και μου φαινεται καπως. Ειναι οτι δεν εχει κυκλοφορησει και πολυ το τηλ ακομα να εχουμε δειγματα..

Δημοσ.

πουλα το/ πάρε ένα NOTE 4 /θα σου μεινουν 300 ευρώ /αγοράζεις με 40-50 μια απο τις γρηγοροτερες micro sd 64gb /παίρνεις μια δεύτερη αυθεντική μπαταρία 20-25 ευρώ /και με άλλο ενα 50 μια original s-view θήκη +tempered glass

Με λίγα λόγια θα το πουλήσεις θα πάρεις ενα note 4, θα σου μεινουν 300 ευρω εκ των οποίων τα 120 θα τα δώσεις για αξεσουάρ και είσαι απόλυτα καλυμμένος με το note 4 για τα επόμενα 2 χρόνια

Δημοσ.

Οχι ιδια λιγο χειροτερη να ταν θα μουν κομπλε.. Αλλα οπου δω μιλανε για κατι 2.30-3 ωρες Sot ταβανι και μου φαινεται καπως. Ειναι οτι δεν εχει κυκλοφορησει και πολυ το τηλ ακομα να εχουμε δειγματα..

δεν το εχω,στο myphone εχω δει screenshots με 4,5,5.30 ώρες οθόνη,που διάβασες για 2.30-3?

Δημοσ.

κι όμως επηρεάζει το να έχεις την μπαταρία όλο το βράδυ... πολλοί προτείνουν να διατηρείται η μπαταρία μεταξύ 90%-40% σκέψου σκέψου εσεί να το έχεις όλη νύχτα 100%...όπως και να έχει έχω παραγγείλει μια δεύτερη μπαταρία γνήσια καθώς δεν μου φτάνει η μία ελπίζω να μην γίνει το ίδιο

Και όμως δεν πειράζει. Βασικά μιλάμε για κύκλους φόρτισης, άρα από 0-100, που σημαίνει αν πηγαίνει στο 99 και φορτίζει πάλι τον ίδιο χρόνο όσο ένας κύκλος φόρτισης θα είναι. Από κει και πέρα υπάρχουν κυκλώματα που προστατεύουν την μπαταρία είτε από το παραπάνω ρεύμα είναι από την πλήρη αποφόρτιση. Αρκεί ένα google search για να βρεις ότι γράφω.

Δημοσ.

Και όμως δεν πειράζει. Βασικά μιλάμε για κύκλους φόρτισης, άρα από 0-100, που σημαίνει αν πηγαίνει στο 99 και φορτίζει πάλι τον ίδιο χρόνο όσο ένας κύκλος φόρτισης θα είναι. Από κει και πέρα υπάρχουν κυκλώματα που προστατεύουν την μπαταρία είτε από το παραπάνω ρεύμα είναι από την πλήρη αποφόρτιση. Αρκεί ένα google search για να βρεις ότι γράφω.

Τέλος πάντων ίσως να ξες κάτι παραπάνω πάντως είναι αδικαιολογητο να έχεις πέσει τοσο δραματικά η διάρκεια μπαταρίας σε ένα μήνα στο θέμα της μπαταρίας η Samsung είναι ότι χειρότερο και σε ενα άλλο samsung που είχε ο αδερφός μου και ενας φίλος μου η μπαταρία φουσκωσε

Δημοσ.

Τέλος πάντων ίσως να ξες κάτι παραπάνω πάντως είναι αδικαιολογητο να έχεις πέσει τοσο δραματικά η διάρκεια μπαταρίας σε ένα μήνα στο θέμα της μπαταρίας η Samsung είναι ότι χειρότερο και σε ενα άλλο samsung που είχε ο αδερφός μου και ενας φίλος μου η μπαταρία φουσκωσε

Ο χειρότερος εχθρός μιας μπαταρίας στην πραγματικότητα είναι η θερμοκρασία, εκεί χαλάει. Από κει και πέρα απλά μπορεί να φάνηκες γκαντέμης, θεωρείται άλλωστε αναλώσιμη για αυτό δίνουν αρκετά μικρότερη εγγύηση από ότι στο τηλ

Δημοσ.

δεν το εχω,στο myphone εχω δει screenshots με 4,5,5.30 ώρες οθόνη,που διάβασες για 2.30-3?

φίλε μην κοίτας πόσες ώρες δείχνουν οι φώτο με SOT να δεις και τα Αναλυτικα αποτελέσματα σε αυτές τις 4,5 ώρες που λες στο s6 μπορείς να προέρχονται απο

browsing και Facebook το note 4 βγάζει με φωτεινότητα στο auto με 1:30 ώρα gaming κανα 2 ωρο YouTube και λοιπά 5 ώρες

Δημοσ.

το ξέρεις οτι έχει εγγύηση και η μπαταρία?αν έπεσε τόσο πολύ πας στην αντιπροσωπεια και στην αλλάζουν αν βέβαια οφείλεται σε hardware πρόβλημα  

φίλε μην κοίτας πόσες ώρες δείχνουν οι φώτο με SOT να δεις και τα Αναλυτικα αποτελέσματα σε αυτές τις 4,5 ώρες που λες στο s6 μπορείς να προέρχονται απο

browsing και Facebook το note 4 βγάζει με φωτεινότητα στο auto με 1:30 ώρα gaming κανα 2 ωρο YouTube και λοιπά 5 ώρες

αν τα διάβαζες θα ήξερες οτι δεν είναι έτσι όπως τα λες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...