Anorymous Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Καλα να παθουμε οταν πηγαιναν ολοι για σπουδες οι αλλοι εκαναν τις αγγαριοδουλιες και τα μεροκαματα, με αποτελεσμα να μαθουν καποια τεχνη, γνωριμιες για αλλες δουλειες και τωρα να βγαζουν φραγκα. Εγω το εχω πει αν δεν βρω δουλεια το πτυχιο θα μεινει στον φακελο σε κορνιζα θα μπει με τον πρωτο μισθο αλλα λεφτα για το πτυχιο δεν πεταω! Επισης ποσο δικιο εχεις ενας που σπουδασε 4 χρονια (λεω το μινιμουμ) και ενας που εκανε εσθω και δουλια χαμαλι ο δευτερος πλεον εχει πιο πολλες πιθανοτητες γιατι εχει 4 χρονια προυπηρεσια ενω ο αλλος απλα ενα πτυχιο. ποιο ειναι το πρόβλημα κατά τη γνώμη σου? Όντως οι Έλληνες είχαν συνηθίσει στα πολλά και πλέον δεν καταδέχονται τα λίγα. Όντως ελάχιστοι επιλέγουν τεχνικά επαγγέλματα, πχ ηλεκτρολόγος. Ποια πολλα καλε εδω κοιταμε να μπουμε 5 μηνες με κοιφελη για 495 , τωρα για το ηλεκτρολογος εγω απο ΤΕΙ 3 στους 10 εχουν δουλια οσοι πειραμε πτυχιο 11-12 βαραμε μιγες. Εδω τα σχεδια που καποτε βαραγαν τωρα βρισκεις με 30-40 ευρω γιατι δεν υπαρχουν δουλιες.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Παίδες μην ψαρώνεται, μη βάζετε τρικλοποδιές μόνοι σας στους εαυτούς σας. Η αγορά ήταν πάντα δύσκολη από την αρχή του κόσμου. Το θέμα είναι να την αντιμετωπίζεται σαν το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν ευκαιρίες από το πουθενά, εσείς τις φτιάχνετε, αν βάλετε γκολ όλα καλά, αλλιώς προσπαθείτε ξανά. Οι ικανότητες από μόνες τους δεν οδηγούν πουθενά, χρειάζονται και γνωριμίες, αυτή η δράση είναι καλή για αυτό το σκοπό. Ότι υπάρχει από εκθέσεις, συνέδρια να τα κυνηγάτε και ας έχετε δουλειά, οι γνωριμίες σίγουρα θα σας βοηθήσουν . Ποτέ δε ξέρεις. Και αν αυτό που σπουδασατε δε σας αρέσει, αλλάξτε το, δεν είναι αργά, just my 2 cents. Προσωπικά εκνευριζομαι αφάνταστα οταν δεν ενημερώνομαι και δε συμμετέχω στις δραστηριότητες του τομέα της εργασίας μου, αυτή μου η ενασχόληση μου πρόσφερε ένα κομμάτι ψωμί, το ίδιο εύχομαι και για εσάς, the sky is the limit.
Feregorn Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο για τόσα παράπονα και αρνητισμό. Περιστάσεις σαν αυτές είναι καλές για πάρεις μια ιδέα από τις επιχειρήσεις και την αγορά εργασίας γενικότερα, να γνωριστείς με εκπροσώπους εταιριών και να έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πρώτη καλή προσωπική εντύπωση. Είναι χαζοί στο εξωτερικό που τέτοιες οργανώσεις γίνονται σε όλα τα πανεπιστήμια τακτικά;
11demian111 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Είναι χαζοί στο εξωτερικό που τέτοιες οργανώσεις γίνονται σε όλα τα πανεπιστήμια τακτικά;Όχι, εμείς είμαστε ορκ και έχουμε καταντήσει τα πανεπιστήμια κομματικά τσιφλίκια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα