giannisk13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Ηρθε η στιγμή αναβάθμισης συσκευής,τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν ios(5 & 5s) αλλά με κούρασε η μονοτονία και αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω android,τελευταία μου συσκευή galaxy s2. Eχω καταλήξει,βάσει μιας προσφοράς της cosmote,η στο note 4 edge η στο Z3,η χρηματική διαφορά είναι 100e. Σίγουρα το edge έχει περισσότερα futures απο την άλλη το Z3 μου αρέσει σαν ποιότητα κατασκευής/design και ui. Ti με συμβουλεύετε? Ευχαριστώ
GianniSM Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Τι συγκρίνεις τώρα αδερφέ; είναι δυνατόν να βάλεις το Note δίπλα στο Ζ3;;άλλη κλάση άλλη κατηγορία, άλλη ποιότητα. 1
dieccast Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 G3, Δεν υπάρχει καλύτερο τρολαρισμα ? γενικα giannisk13 εδω στο insomnia υπαρχει ιδιαιτερη αγαπη προς το ΝΟΤΕ 4 να ξες οχι οτι δεν ειναι κινηταρα αλλα πιστευω η εκφραση του τυπου δεν συγκρινεται με κανενα ειναι υπερβολικη αν και δεν το εχω δουλεψει!
kostas8080 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 G3, Δεν υπάρχει καλύτερο Ακόμα και το g2 είναι καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα