Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το ακόλουθο αρχαίο σύστημα το οποίο για την ώρα την παλεύει, εκτός την κάρτα γραφικών που μου κάνει νερά, το driver δεν ανταποκρίνεται μαύρες οθόνες ingame κτλπ. Έχω τα χρήματα για καινούργια κάρτα γραφικών και μάλλον αυτή όπως μου είχαν προτείνει σε ένα παλιότερα θέμα 

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-PCI-X-R7-265-2GB-GD5-D-X-11232-00-20G.htm

Η ερώτηση μου είναι η εξής να τσιμπήσω την κάρτα γραφικών ή να μαζέψω περισσότερα χρήματα (αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα της gpu εν τω μεταξύ) για ένα καινούργιο σύστημα? Θα άξιζε η υπομονή μου ή μπορώ να κάνω δουλειά και έτσι. Δεν θέλω τρελές απαιτήσεις diablo lol και μέγιστο ας πούμε gta v στα normal επίπεδα και κάτω i dont care. post-273896-0-42280300-1430913083_thumb.png

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Εαν δεν πας σε apu τοτε καρτα θα χρειαστεις ετσι και αλιως. Παρε την καρτα τωρα να κανεις την δουλεια σου και αργοτερα κανεις αναβαθμιση

Δημοσ.

Η δική μου άποψη είναι ότι με μία κάρτα γραφικών, έναν SSD και 4gb ακόμα RAM, θα είσαι αρχηγός.

Απλά με τα λεφτά που κοστίζει η συγκεκριμένη κάρτα που έδωσες λινκ από πλαίσιο, μπορείς να πάρεις μία πολύ καλύτερη από σκρουτζ.

• Like 1
Δημοσ.

Η δική μου άποψη είναι ότι με μία κάρτα γραφικών, έναν SSD και 4gb ακόμα RAM, θα είσαι αρχηγός.

Απλά με τα λεφτά που κοστίζει η συγκεκριμένη κάρτα που έδωσες λινκ από πλαίσιο, μπορείς να πάρεις μία πολύ καλύτερη από σκρουτζ.

αυτη την καρτα μου την ειχανε προτεινει τα παιδια σε ενα παλιοτερο θεμα μου, επειδη ηταν συμβατη με την αρχαια μητρικη μου, με τι διαφορα οτι τοτε εκανε γυρω στα 150 στο skroutz τωρα 171 skroutz και 180 plaisio, αλλα αν υπαρχει κάποια καλυτερη προταση πανω στο θεμα της συμβατοτητας κιολας ευχαριστως να την ακουσω.

Δημοσ.

Αυτή η κάρτα γραφικών είναι σχετικά καλή. Αλλά εγώ στην θέση σου θα κοιτούσα για μια R9 270X !

Από εκεί και πέρα για να πάρει τα πάνω του το σύστημα θέλει έναν SSD δίσκο και άλλα 4GB RAM !

Δημοσ.

αυτη την καρτα μου την ειχανε προτεινει τα παιδια σε ενα παλιοτερο θεμα μου, επειδη ηταν συμβατη με την αρχαια μητρικη μου, με τι διαφορα οτι τοτε εκανε γυρω στα 150 στο skroutz τωρα 171 skroutz και 180 plaisio, αλλα αν υπαρχει κάποια καλυτερη προταση πανω στο θεμα της συμβατοτητας κιολας ευχαριστως να την ακουσω.

Από όσο γνωρίζω εφόσον η μητρική σου έχει PCI θύρες δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Στα 200€ υπάρχει η R9 280 η οποία είναι μία πολύ καλή value for money επιλογή.

Τι τροφοδοτικό έχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βήμα 1ο : Παίρνεις άλλα 4gb Ram από το Section των μεταχειρισμένων (έτσι κι αλλιώς οι μνήμες έχουν lifetime εγγύηση) άρα ~30

Bήμα 2ο : Παίρνεις έναν καινούργιο 120άρι-128άρι SSD ~70€

Bήμα 3ο : Βάζεις την κάρτα σου στις αγγελίες των μεταχειρισμένων όσο όσο (κάπου στο 35άρι€ φεύγουν αυτές) + (άρα κάλυψες και το κόστος της αναβάθμισης της Ram πιο πάνω )

Βήμα 4ο : Είτε κοιτάς κάρτα από τα μεταχειρισμένα εφ'όσον οι απαιτήσεις σου όπως μας είπες δεν είναι υψηλές του τύπου 6950-560 ti βρίσκεις στα 80€ ή ακόμα καλύτερες 660-7850/70 + 670-7950/70 τις πρώτες στα 100-120€ και τις δεύτερες στα 130-150, είτε πας για μια καινούργια (βέβαια, αν σου επιτρέπει το τροφοδοτικό σου πάντα) την οποία και θα κρατήσεις R9 280 . :-)

Βήμα 5ο και προαιρετικό : Κάνεις ένα μικρό OC από 2.80 σε 3.00 -αν γνωρίζεις πάντα- , έτσι για την στρογγυλοποίηση ρε γαμώτο !! :P

Επεξ/σία από Mydestiny
Δημοσ.

270 asus ή radeon?

H Asus δεν είναι μάρκα κάρτας είναι η υλοποίηση της Radeon R9 270 από την Asus.Μάρκες είναι 2 Radeon & Nvidia

Δημοσ.

H Asus δεν είναι μάρκα κάρτας είναι η υλοποίηση της Radeon R9 270 από την Asus.Μάρκες είναι 2 Radeon & Nvidia

AMD και NVIDIA 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...