Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω smart ποτε δεν εχω χρησημοποιησει το σμαρτ και εχει και τηλεκοντρολ air mouse .. τι χρηση και νοημα εχει με τα τοσα pc-akia δε καταλαβαινω

Δημοσ.

Με 400 πας και παίρνεις νέα τηλεόραση, κινητό, σταθερό Η/Υ, πληρώνεις και το ενοίκιο σου!!!

Πολύ δελεαστική πρόταση. Μιλάμε ευκαιρία. Πάλι καλά που δεν λέει περιορισμένος αριθμός τεμαχίων.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ!!! ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ!!!

Δημοσ.

και με 90 ευρώ κάνεις smart την παλιά σου TV με windows 8,1 

http://www.aliexpress.com/item/Vensmile-W10-32GB-Mini-PC-TV-BOX-Quad-Core-Intel-Atom-Z3735F-1-3Ghz-Windows-8/32279624638.html?spm=2114.30010108.4.156.5Vi5SK

και με περισσότερες δυνατότητες στο ιντερνετ, τώρα βέβαια στο 4Κ;  σε λίγο καιρό θα βγούν και πιο δυνατά σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

Όχι φίλοι μου. Δεν παίρνεις ένα pc και θα κάνει τα ίδια, ο λόγος είναι αυτό.

• MHL 3.0 connectivity for connection to mobile devices
  • HDMI 2.0 ports that support 4K Video @ 60p
  • HDCP 2.2, MHL 3 and VP9 Support

711838zJSOL._SL1500_.jpg

Δημοσ.

Επειδή λέει για παλαιότερες τηλεοράσεις... οι τηλεοράσεις που θα συνδεθεί θα έχουν hdmi2 ports;

το σήμα 4Κ θα γίνει downgrade σε 1920Χ1080; και μήπως χάνει σε ποιότητα λόγω της επεξεργασίας σε σχέση με real 1980Χ1080;

άσε που σε λίγο καιρό pc θα τα έχει όλα αυτά και πιο φθηνά! πάντως για αυτούς που το θέλουν και έχουν να το πληρώσουν σίγουρα είναι πιο compact.

Πάντως όσοι έχετε fullHD τηλεοράσεις μην βιαστείτε να τις αλλάξετε, ήδη υπάρχουν (στο εξωτερικό) πειραματικές εκπομπές 8Κ και ετοιμάζονται μοντέλα 8Κ, μάλλον θα γίνει όπως το 1280Χ720 (μετά 1366Χ768)  με το 1920Χ1080 

Δημοσ.

Πλακα κανουν; Πουλας την παλια η την στελνεις σε κανενα εξοχικο και με τα λεφτα παιρνεις καινουρια.

και ολα μελε καινουρια εννουμε lgδαρα!

Δημοσ.

Έχω εντυπωσιαστεί τόσο πολυ που αναζητώ μεταχειρισμένη τηλεόραση χωρίς εγγύηση και τεχνικά προβλήματα που να το υποστηρίζει για να το αγοράσω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...