Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε το κλειδί εμείς που πήραμε την 970 πριν 1 μήνα; Ή δεν έχω καμιά ελπίδα. Επίσης αυτός ο trader πόσο θα δίνει το key του Batman; Γενικά βλέπω ότι παίζει στα 22 ευρώ.

δεν μου χει πει πόσα csgo keys θέλει για το batman ακόμα,μου είπε όμως ότι θα το δώσει πολύ φθηνά!Επίσης ψήστε τον για paypal,το δέχεται,αλλά μου είπε ότι του κλειδώνει τα λεφτά για 1 βδομάδα από κει..Έτσι κιαλλιώς και τα csgo keys ,το steam τα κλειδώνει 1 βδομάδα,πριν τα κάνεις trade!

ο τρελοtrader

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.

Να τον κάνω add στο steam? Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσω μαζί του;

π.μ; :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

r9 gift card

Καλησπέρα μαγκιτες, με την αγορά κάποιας κάρτας γραφικών της σειρας r9 συγκεκριμένα 280χ , υπάρχει κάποιο key απο τη σελίδα να το κάνω redeem για free games, ή αυτό εξαρτάται καθαρά απο το κατάστημα ή είναι κάποια εποχιακή προσφορά;; Γιατί θυμάμαι ένας φίλος είχε πάρει 3 γκειμακια δωροκαρτα.

Δημοσ.

Εγω πάλι με την 290 πήρα ένα @ γενικα έχω χαλαστεί με την ati. Next time nvidia και ας πάει η ati να βάλει τους drivers της και τις γαμάτες ανύπαρκτες προςφορές της εκεί που ξέρει

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...