xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε το κλειδί εμείς που πήραμε την 970 πριν 1 μήνα; Ή δεν έχω καμιά ελπίδα. Επίσης αυτός ο trader πόσο θα δίνει το key του Batman; Γενικά βλέπω ότι παίζει στα 22 ευρώ. δεν μου χει πει πόσα csgo keys θέλει για το batman ακόμα,μου είπε όμως ότι θα το δώσει πολύ φθηνά!Επίσης ψήστε τον για paypal,το δέχεται,αλλά μου είπε ότι του κλειδώνει τα λεφτά για 1 βδομάδα από κει..Έτσι κιαλλιώς και τα csgo keys ,το steam τα κλειδώνει 1 βδομάδα,πριν τα κάνεις trade! ο τρελοtrader Επεξ/σία 7 Μαΐου 2015 από xtrmsnpr 1
dimitris21gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Να τον κάνω add στο steam? Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσω μαζί του;
MSSB Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Να τον κάνω add στο steam? Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσω μαζί του; π.μ;
Secret Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 r9 gift card Καλησπέρα μαγκιτες, με την αγορά κάποιας κάρτας γραφικών της σειρας r9 συγκεκριμένα 280χ , υπάρχει κάποιο key απο τη σελίδα να το κάνω redeem για free games, ή αυτό εξαρτάται καθαρά απο το κατάστημα ή είναι κάποια εποχιακή προσφορά;; Γιατί θυμάμαι ένας φίλος είχε πάρει 3 γκειμακια δωροκαρτα.
shadowlike Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εγω πάλι με την 290 πήρα ένα @ γενικα έχω χαλαστεί με την ati. Next time nvidia και ας πάει η ati να βάλει τους drivers της και τις γαμάτες ανύπαρκτες προςφορές της εκεί που ξέρει
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 μεγάλο QQ μια χαρά μας είχε μείνει με το trading.. rip ο φίλος μου ο Ινδός.. Nvidia’s promo games will now be tied to the GPU they’re bundled with Περιορισμούς στο εμπόριο κωδικών παιχνιδιών, από game bundles, φαίνεται να βάζει η Nvidia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα