xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Σκέφτηκα να ανοίξουμε ένα θέμα ( Promo game bundles από αγορά pc hardware ) και να ποστάρουμε περί των δώρων που κάνουν οι εταιρίες όταν αγοράζουμε κάποιο hardware,πχ VGA,σκληροί δίσκοι κτλ. Ώστε να ξέρουμε τί παίζει κάθε εποχή και να μην πηγαίνουμε ξυπόλητοι στα αγκάθια,και να μην αφήνουμε τα ελληνικά μαγαζιά-κλέφτες να μας τρώνε τα κουπόνια. Θα ξεκινήσω με την χθεσινή ανακοίνωση της nvidia,που πέρα από το bundle με το The Witcher 3: Wild Hunt,τώρα δίνει και το Batman: Arkham Knight με κάθε αγορά των παρακάτω μοντέλων καρτών γραφικών: Announcing The "Two Times The Adventure" GeForce GTX Bundle, Featuring Batman: Arkham Knight & The Witcher 3: Wild Hunt http://www.geforce.com/FreeAdventures Batman: Arkham Knight & The Witcher 3: Wild Hunt NVIDIA GeForce GTX Bundle GPU Eligibility Qualifying Graphics Cards Batman: Arkham Knight The Witcher 3: Wild Hunt GeForce GTX 980 GeForce GTX 970 GeForce GTX 960 GeForce GTX 980M GeForce GTX 970M 4
nektarios_rs Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μ' αρέσει πολύ το κόλπο που έκανες με τις κουκκίδες αν και δε ξέρω τι σημαίνουν γιατί λείπει ο υπόλοιπος πίνακας.... Αν και πιστεύω δείχνει λίγο πιο ωραίο έτσι GeForce GTX 980 GeForce GTX 970 GeForce GTX 960 GeForce GTX 980M GeForce GTX 970M Και φαντάσου τι μπορείς να ζωγραφίσεις με αυτές! δεν υπάρχουν όρια!!! 2
aekoriginal21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εντάξει με τα 2 παιχνίδια που δίνει δώρο πλέον η 970, είναι ότι πρέπει για κάποιον που ψάχνεται για κάρτα. Τρελό value.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ που αγόρασα την 970 πριν από δυο βδομάδες είμαι eligible;
dimitris21gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Και εγώ πήρα την 970 της Asus πριν ένα μήνα. Κρίμα και το batman θα το ήθελα πολύ.
MSSB Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ που πήρα την 980 και έχω τον κωδικό από Witcher 3 και δεν το θέλω; Παίζει να το θέλει κανείς και να μου πάρει το Batman; (χωρίς πλάκα :Ρ) Λέτε αν απευθυνθώ στο κατάστημα να κάνουν τίποτα;
vag.patrick Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ρε φιλε μαζι σου αλλα επειδη τυχαινει να γνωριζω επι του θεματος μπες στο μαμιδι το προμο της nvidia και βρες εναν ελληνα reseller που περνει επισημα κουπονια για το προμο και μετα κατσε ανοιξε θεμα αποκαλωντας τον καθε ενα κλεφτη.ολη η μλκια ξεκιναει απο nvidia οπως και απο την amd. Θα μπορουσαν να ναι ολοι ευχαριστημενοι με την απλη διαδικασια του registration της καρτας και οχι με τα κωλο κουπονια...ον τοπικ τωρα και γω με την 970 ειμαι και περιμεν να δω τι θα γινει μπας και βγαλουμε ακρη 1
MSSB Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πλάκα πλάκα, πιστεύω ότι απλά έπρεπε να υπήρχε ένας universal κωδικός, που απλά θα τον έβαζες, θα έβλεπες τη λίστα με τα διαθέσιμα παιχνίδια ανάλογα το κωδικό και θα τσιμπούσες το κωδικό από αυτό που θες. Αντί να δίνουν κωδικούς για το κάθε ένα ξεχωριστά και τυχαίνει να έχουν εξαντληθεί κουπόνια ενός παιχνιδιού σε 2-3 μέρες ενώ το άλλο να μην έχει φύγει τίποτα... Θα πάρω ένα τηλ. στο κατάστημα σε λίγο και θα ενημερώσω για το πως πήγε. -- Edit -- Εντάξει, θα μου αλλάξουν το κουπόνι για Batman! Οπότε άκυρο το ποιο πάνω που λέω αν θέλει κανείς το Witcher 3
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ρε φιλε μαζι σου αλλα επειδη τυχαινει να γνωριζω επι του θεματος μπες στο μαμιδι το προμο της nvidia και βρες εναν ελληνα reseller που περνει επισημα κουπονια για το προμο και μετα κατσε ανοιξε θεμα αποκαλωντας τον καθε ενα κλεφτη.ολη η μλκια ξεκιναει απο nvidia οπως και απο την amd. Θα μπορουσαν να ναι ολοι ευχαριστημενοι με την απλη διαδικασια του registration της καρτας και οχι με τα κωλο κουπονια...ον τοπικ τωρα και γω με την 970 ειμαι και περιμεν να δω τι θα γινει μπας και βγαλουμε ακρη την πάτησα τον Σεπτέμβριο από το vissionstudio...που ακόμα περιμένω το κουπόνι της amd..!Και δεν παίζει να ξαναπάρω από αυτούς τίποτα,και εννοείται ότι θα το λέω μέχρι να πεθάνω..Γιατί πριν την παραγγελία τους είχα ρωτήσει εαν φέρνουν κουπόνια και μου είχανε πει,ναι σίγουρα 100%,τα περιμένουμε!Οπότε ναι..κλέφτες! Αλλά ναι,θα μπορούσε να είναι όπως το λες,πολύ πιο απλό! Εδώ ο ινδός trader μου,τα πουλάει τα κουπόνια από της nvidia τώρα,και έτσι θα πάρω το witcher3..
MSSB Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 xtrm δηλαδή άμα θελήσω κανένα παιχνιδάκι από bundle, να θυμηθώ να σου στείλω π.μ να μου πάρεις κανένα κουπονάκι, ε;
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 xtrm δηλαδή άμα θελήσω κανένα παιχνιδάκι από bundle, να θυμηθώ να σου στείλω π.μ να μου πάρεις κανένα κουπονάκι, ε; χαχαχαχαχα...μη κάνεις σαν τον trader και συ..που μου είπε χτες,εαν θέλω πάνω από 1 cdkey για να τα μεταπουλήσω! Ο τύπος περιμένει 25 κάρτες 970 φαντάσου κουπόνι και κακό! Αλλά όποιος θέλει τον trader αυτόν μου λέει να του δώσω το steam profile του,ξηγημένο τυπάκι Ο κωδικός για το Batman θα είναι για Steam? ε ναι,μόνο εκεί δείχνει να γίνεται activate το παιχνίδι,δεν έχουν πει για άλλον client ή direct download από το site τους. Εκτός και αν κάνω λάθος. 1
MSSB Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ο κωδικός για το Batman θα είναι για Steam? Yup! http://www.geforce.co.uk/witcher-3-batman-ak-bundle/code-instructions
dimitris21gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε το κλειδί εμείς που πήραμε την 970 πριν 1 μήνα; Ή δεν έχω καμιά ελπίδα. Επίσης αυτός ο trader πόσο θα δίνει το key του Batman; Γενικά βλέπω ότι παίζει στα 22 ευρώ.
MSSB Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε το κλειδί εμείς που πήραμε την 970 πριν 1 μήνα; Ή δεν έχω καμιά ελπίδα. Επίσης αυτός ο trader πόσο θα δίνει το key του Batman; Γενικά βλέπω ότι παίζει στα 22 ευρώ. Μίλα από εκεί που το πήρες. Εγώ αυτό έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα