Dimitrislos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Γεια σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση και όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει... Είναι δυνατό να αλλάξεις το PIN από το lockscreen του IPhone χωρίς να γνωρίζεις το ήδη υπάρχων? Αν ναι θα ήμουν ευγνώμον αν κάποιος μου έλεγε πως διότι η μικρή ανιψιά μου έβαλε ΡΙΝ ενώ δεν είχα και δεν θυμάται καν τι έβαλε... Αν γίνεται απαντήστε σύντομα γιατί δεν μπορώ να δω τα email της δουλειάς μου
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Λογικα μονο αν το κανεις restore (αλλα και παλι δεν νομιζω) , αλλιως δεν θα εχει νοημα να μπορεις να το αλλαξεις τοσο ευκολα.... η ασφαλεια παει περιπατο.... Μπηκε στο μενου ρυθμισεων, εβαλε το παλιο σου passcode και μετα εβαλε δικο της καινουργιο ?
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Όχι φίλε. Η μόνη λύση είναι restore Μπηκε στο μενου ρυθμισεων, εβαλε το παλιο σου passcode και μετα εβαλε δικο της καινουργιο ? απ ότι κατάλαβα δεν είχε πριν 2
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Όχι φίλε. Η μόνη λύση είναι restore απ ότι κατάλαβα δεν είχε πριν Και ετσι να ειναι, εβαλε την μια φορα passcode και μετα παλι στην επαληθευση ξαναεβαλε το ιδιο ? Για μικρη ανηψια ειπε ο φιλος.... 2
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Το θέμα είναι να έχεις κρατήσει backup....για να κάνεις restore πρέπει να το βάλεις σε restore mode, αλλιώς δεν σε αφήνει
Dimitrislos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Και ετσι να ειναι, εβαλε την μια φορα passcode και μετα παλι στην επαληθευση ξαναεβαλε το ιδιο ? Για μικρη ανηψια ειπε ο φιλος.... Διάολος .... χαχαχα άσε
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εβαλε και τις 2 φορες που ζηταει επαληθευση οταν το δημιουργεις ακριβως το ιδιο........ ?
Dimitrislos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Το θέμα είναι να έχεις κρατήσει backup....για να κάνεις restore πρέπει να το βάλεις σε restore mode, αλλιώς δεν σε αφήνει Δηλαδή αρκεί να κάνω restore από dfu mode? 1
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δηλαδή αρκεί να κάνω restore από dfu mode? Ναι, έτσι προσπερνάει το passcode (εννοείται σβήνονται τα πάντα όμως)
Dimitrislos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ναι, έτσι προσπερνάει το passcode (εννοείται σβήνονται τα πάντα όμως) Ok, θα το προσπαθήσω! Ευχαριστώ πολύυ 1
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ok, θα το προσπαθήσω! Ευχαριστώ πολύυ Εδω το επισημο guide απο την apple https://support.apple.com/en-is/HT204306
ramarg Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ok, θα το προσπαθήσω! Ευχαριστώ πολύυ Και restore να κάνεις θα χρειαστείς τον κωδικό από το apple id που ήταν ζευγαρωμένο με την συσκευή. Ελπίζουμε να τον ξέρεις και αυτόν τον κωδικό και να μην τον άλλαξε η ανιψιά σου ! 2
Dimitrislos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Και restore να κάνεις θα χρειαστείς τον κωδικό από το apple id που ήταν ζευγαρωμένο με την συσκευή. Ελπίζουμε να τον ξέρεις και αυτόν τον κωδικό και να μην τον άλλαξε η ανιψιά σου ! οολα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα