Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα στο forum!

Εχω ένα πρόβλημα κ θα ήθελα την βοηθειά σας!!

Εχω το κλασσικο router της forthnet κ απο το δωμάτιο μέχρι το σαλόνι δεν πιάνει το σήμα! Βέβαια μεσολαβούν σχεδόν 3 τοίχοι! Το θέμα μου είναι άν αλλάξω router με ένα πχ netgear-tp link (αλλα οικονομικό) θα μπορώ να έχω σήμα? Το θέλω για απλή χρήση (κινητά, smart tv etc)!!

Τέλος δεν μπορώ να αλλάξω κ θέση στο router γιαυτό ψάχνω ένα με μεγαλύτερη εμβέλεια!Αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το οτι ειναι 3 τοιχοι που χωρίζουν τα δωμάτια γιατί πχ στην αυλή (2 ορόφους κατω απο το παράθυρο που είναι δίπλα το router) έχω σήμα!

Δημοσ.

θα σου προτεινα να βαλεις ειτε access point,ειτε powerline wifi ή Powerline και access point ειτε repeater>δεν λες ποιο ρουτερ εχεις αλλα να περασεις 3 τοιχους ακομα και με καλυτερο ρουτερ δεν σημαινει οτι θα το καταφερεις.εκτος αν εχεις zte που οκ ειναι της πλακας.ο κηπος πιανει γιατι οπως ειπες ειναι παραθυρο;)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι το απλό μικρό της forthnet! Απλά το κακό είναι οτι δεν το έχω με τα του ιντερνετ (δηλαδή όλα αυτα που μου είπες δεν ξέρω καν πως δουλέυουν:P )

κ δεν είναι κ για μένα αυτό που ψάχνω! Απλά προσπαθώ να βρω την λιγότερο πολύπλοκη κ μέχρι 50ευρώ (max) λύση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...