Lelouch Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Κομπλέ θα πάω αύριο απο το καταστημα να δω τι θα μου πουν και πόσες μέρες θα περιμένω. Επειδή είμαι άσχετος από ρουτερς δεν ξερω ακριβως τι και πως επηρεάζω πράγματα στις ρυθμίσεις όπως το snr οπότε θα επανέλθω όταν με το καλό το πάρω. Αν έχω απορίες κατά το σετάρισμα θα γράψω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Όπως ο φίλος παραπάνω έτσι κι εγώ δεν σκαμπάζω από router..υπάρχουν κάποιες standard ρυθμίσεις που προτείνεται για το ρουτερ του θέματός ανεξαρτήτου πάροχου για πιο σταθερή λειτουργία του ή ότι άλλο μπορεί να κερδίσω? Ή απλά τα αφήνουμε όλα default?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Κομπλέ θα πάω αύριο απο το καταστημα να δω τι θα μου πουν και πόσες μέρες θα περιμένω. Επειδή είμαι άσχετος από ρουτερς δεν ξερω ακριβως τι και πως επηρεάζω πράγματα στις ρυθμίσεις όπως το snr οπότε θα επανέλθω όταν με το καλό το πάρω. Αν έχω απορίες κατά το σετάρισμα θα γράψω εδώ. Οχι. Όπως ο φίλος παραπάνω έτσι κι εγώ δεν σκαμπάζω από router..υπάρχουν κάποιες standard ρυθμίσεις που προτείνεται για το ρουτερ του θέματός ανεξαρτήτου πάροχου για πιο σταθερή λειτουργία του ή ότι άλλο μπορεί να κερδίσω? Ή απλά τα αφήνουμε όλα default?? Ο,τι αποριες εχετε, οχι εδω παρακαλω αλλα στο παρακατω τοπικ: http://www.insomnia.gr/topic/605737-asus-dsl-n14u-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα που να το έχει σε stock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Άκρη δεν βγάζεις με δαύτους, περίμενα έναν μήνα να φέρουν ενώ είχαν στην αποθήκη.για γινδ Βενιζέλου λέω.Ούτε τηλέφωνο να ενημερώσουν ,τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Το ξεθαβω, με το που βάζω δίσκο στην usb, πέφτει το ίντερνετ.να κάηκε τίποτα; να φταίει το τελευταίο fw; να υπάρχει bug; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ο,τι αποριες εχετε, οχι εδω παρακαλω αλλα στο παρακατω τοπικ: http://www.insomnia.gr/topic/605737-asus-dsl-n14u-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις