Vasilis 07 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μου έσκασε μήνυμα μέσα από το ρούτερ ότι υπάρχει καινούριο firmware! :confused: Το έφτιαξαν στα γεράματα; Μήπως είναι το προηγούμενο που δεν το πέρασες ?, γιατί στην σελίδα της ASUS δεν υπάρχει νεότερο από τις 22/11. 1
andreasece Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μήπως είναι το προηγούμενο που δεν το πέρασες ?, γιατί στην σελίδα της ASUS δεν υπάρχει νεότερο από τις 22/11.Ναι το προηγούμενο είναι, αλλά δεν το είπα για αυτό. Το είπα επειδή δεν δούλευε το αυτόματο update στα προηγούμενα f/w και δεν περίμενα ότι θα το φτιάξουν.
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλά έτσι όπως το έγραψες ήταν σαν να βγήκε καινούργιο που προσωπικά περιμένω να βγει μιας και το τελευταίο σε εμένα είδα ότι έχει bug και το έχουν παρατηρήσει και άλλοι.
CptBill Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 νικαια π.ραλλη ειχαν φερει δυο σιγουρα αν δεν εχουν θα σου φερουν ενημερωση απο φιλο προσφατα τελικα παρελαβα σημερα απο Νικαια, Π. Ραλλη. Σε ευχαριστω. Το μοντεμ ειναι πραγματικο value for money σε αυτη τη τιμη.
AKOYLINI Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 εχω το παρακατω προβλημα παιδια,καθε μερα το ρουτερ γυρναει σε rescue mode.γνωριζει καποιος κατι???
saxos55 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό το thread δε θα πεθάνει ποτέ. Σε δύο μήνες έχει γενέθλια. 5
insome Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 35.18ε το εχει τωρα η Wind Όταν ξεκίνησε αυτό εδώ ο ΦΠΑ ήταν 23%. Αυτές ήταν εποχές. 34,9/1,23*1,24=35,18 1
Lelouch Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για να το αγοράσεις πρέπει να έχεις wind? Ή μπορώ να έχω forthnet και απλά να πάω να το αγοράσω;
kaktos77 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για να το αγοράσεις πρέπει να έχεις wind? Ή μπορώ να έχω forthnet και απλά να πάω να το αγοράσω; Εννοείται ότι μπορείς να το πάρεις, πήγαινε από ένα κατάστημα wind κάνε την παραγγελία και όταν το πάρεις σύνδεσε το πάνω στη γραμμή της forthnet...
panos7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για να το αγοράσεις πρέπει να έχεις wind? Ή μπορώ να έχω forthnet και απλά να πάω να το αγοράσω; Οχι δεν ειναι υποχρεωτικο
Lelouch Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το ρώτησα γιατί σε άλλα καταστήματα που μπήκα (germanos και cyta) μου είπαν στον γερμανό ότι πουλάνε μόνο router για ΟΤΕ και στη cyta μόνο αν έχω cyta. Είχε πολύ κόσμο η Wind και υπέθεσα ότι θα μου πουν το ίδιο και εκεί.
panos7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το ρώτησα γιατί σε άλλα καταστήματα που μπήκα (germanos και cyta) μου είπαν στον γερμανό ότι πουλάνε μόνο router για ΟΤΕ και στη cyta μόνο αν έχω cyta. Είχε πολύ κόσμο η Wind και υπέθεσα ότι θα μου πουν το ίδιο και εκεί. δεν θα εχεις κανενα θεμα. απλα θελει παραγγελια. εμενα μου ζητησανε και μια μικρη προκαταβολη ωστε και καλα να ειναι σιγουροι οτι θα το παρω. τους λεω χρεωστε την καρτα αλλα δεν μου κρατησαν κατι. μετα απο 3 μερες το ειχα στα χερια μου.
Lelouch Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν παίζει δηλαδή θέμα brand όπως στα κινητά όπου έρχονται κλειδωμένα; Απλά βάζω στη γραμμή και τέλος;
panos7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πανω στη συσκευασια του ελεγε καταλληλο για wind... μεσα στο μενου εχει καποιες ρυθμισεις για wind (μαλιστα ελεγε tellas σε καποια σημεια δεν θυμαμαι ακριβως) οι οποιες ευκολα αλλαζουν. παντως σε forthnet ειναι πανω παιζει μια χαρα και με πειραγμενο το snr
Προτεινόμενες αναρτήσεις