Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο μοντεμ router ASUS DSL-N14U @wind 34.90€

manthos1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 741
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια ενδιαφερομαι και εγω για το συγκεκριμενο ρουτερακι(το θεμα ειναι αν θα βρω ομως)Υπαρχει ακομα πουθενα εντος αττικης?Και κατι ακομα το ασυρματο απο σημα πως παει στο asus?Εχω ενα thomson v8 και το σημα του ειναι μετριο.ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ενδιαφερομαι και εγω για το συγκεκριμενο ρουτερακι(το θεμα ειναι αν θα βρω ομως)Υπαρχει ακομα πουθενα εντος αττικης?Και κατι ακομα το ασυρματο απο σημα πως παει στο asus?Εχω ενα thomson v8 και το σημα του ειναι μετριο.ευχαριστω.

Πηγαίνεις σε οποιο κατάστημα της wind σε βολεύει και το παραγγέλνεις. λογικά εντός λίγων ημερών θα στο φέρουν από την στιγμή που το έχουν στον κατάλογο.

Την ίδια αλλαγή είχα κάνει και εγώ από v8 και έχεις ένα 20-30% καλύτερο σήμα.

Και εγώ από αλλαγή v8 θα έλεγα λίγο χειρότερο σε σήμα wifi.

Εκτός εάν έχω κάνει κάπου λάθος στις ρυθμίσεις

2 x http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireless-Wi-Fi-Networks-2-4GHz-Alfa-9dBi-antenna/301437770605?_trksid=p2047675.c100623.m-1&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D39107%26meid%3D1da139f1d7ac469aad98ee6b8f6cc058%26pid%3D100623%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D261584846414 και είσαι ΟΚ...
  • Like 1

Πηγαίνεις σε οποιο κατάστημα της wind σε βολεύει και το παραγγέλνεις. λογικά εντός λίγων ημερών θα στο φέρουν από την στιγμή που το έχουν στον κατάλογο.

καλησπέρα

δεν βλέπω να το έχει στο site τους

μήπως ενοείς ότι το έχουν σε κατάλογο στο κατάστημα ??

γιατί σε 2 που ρώτησα (Σταδίου και πατησίων) μου είπαν δεν υπάρχει πλέον

καλησπέρα

δεν βλέπω να το έχει στο site τους

μήπως ενοείς ότι το έχουν σε κατάλογο στο κατάστημα ??

γιατί σε 2 που ρώτησα (Σταδίου και πατησίων) μου είπαν δεν υπάρχει πλέον

έχεις δικιο δεν το βλέπω  πλεον. και παλαιότερα είχε τυχει και μετά απο μερικές μέρες το ξαναέβαλαν. μαλλον ξεμείναν από στοκ

ειναι λιγο φευγατη σε αυτα η wind.

ρωτάω στο νεο καταστημα τους στην Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη), κοιτάει τον κωδικό στο σύστημα, της δείχνει μη διαθέσιμο. πάω στο κατάστημα της Βενιζέλου, το έχουν στην αποθήκη (και πρέπει να έχουν πολλά κομμάτια) και το αγοράζω εκείνη τη στιγμη

Το παρελαβα εγω περιπου πριν μια βδομαδα. Παω στο κεντρικο καταστημα της Λαρισας και τους λεω θελω να αγορασω το ρουτερακι της asus και μου λεει ενας τυπος δεν το εχουμε ετοιμοπαραδοτο και θα ρθει απο βδομαδα. Του λεω ωραια να το κανω παραγγελια και να αφησω στοιχεια να με ειδοποιησετε. Οχι μου λεει παρε μια καρτα με τα τηλεφωνα του μαγαζιου και παρε μας τηλεφωνο να δεις αν το φεραμε. Εντομεταξυ μπανιζω το 2ο καταστημα τους και σκαω απο εκει. Λεω στον τυπα για το ρουτερακι ηρθα και μου λεει το 'χω. Παρα πολυ τιμιο για τα χρηματα του. Συνχρονισε και 1Mbps πανω απο ενα παλιο Tenda που ειχα πριν.

Καλησπερα!!! πηγα σημερα σε ενα κοντικο καταστημα και μου ειπαν οτι δεν το εχουν καθολου και οτι πρεπει να κοιταξω αν το εχουν σε αλλο καταστημα  wind.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τωρα βλέπω ότι ή δικιά του κεραίες είναι στα 2dBi.

Με αυτό που προτείνεις λογικά θα ενισχύσει το σήμα,απο θέμα υγείας φίλε μου τι γίνεται;

Ίσως είναι χαζή ή ερώτηση αλλα βλέπε και 3 παιδιά μέσα στο σπίτι.

Ευχαριστώ

Αν τελικά δεν τρέχει τίποτα από Ελλαδα έχουμε κάτι σε κεραίες?

Επεξ/σία από gkarabid

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει τυπωθεί αλλά σε σχέση με το xiaomi router 3ποιο θα περνάτε...;;;

Modem/Router το ένα σκέτο Router το άλλο...

Με αυτό που προτείνεις λογικά θα ενισχύσει το σήμα,απο θέμα υγείας φίλε μου τι γίνεται;

Ίσως είναι χαζή ή ερώτηση αλλα βλέπε και 3 παιδιά μέσα στο σπίτι.

Ευχαριστώ

Πάντως μέχρι σήμερα πέρα από κάπως αόριστη κινδυνολογία δεν έχει προκύψει κάποια συσχέτιση μεταξύ τέτοιων σημάτων και προβλημάτων υγείας. Ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψιν πως η απόσταση του router από το κεφάλι είναι πάντα >1m (εκτός αν έχεις κάποια πολύ kinky σχέση με το router σου :-D) και πως η ένταση όλων των ηλεκτρομαγνωτικών πεδίων είναι αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης, είναι πολύ δύσκολο να προκύψει κάποιο πρόβλημα αν δε μιλάμε για κινητό τηλέφωνο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...