zacharis1955 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Το παράγγειλα κα 'γώ στην Wind, μέχρι την επόμενη Τετάρτη θα το έχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ειμαι cyta θα μπορεσω να το κανω bridge για να μοιραζω το internet και να εχω το τηλ στο zte της cyta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos1969 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ειμαι cyta θα μπορεσω να το κανω bridge για να μοιραζω το internet και να εχω το τηλ στο zte της cyta?Τι παιζει με την Cyta φιλε μου;Για το θεμα με την voip τηλεφωνια λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ειμαι cyta θα μπορεσω να το κανω bridge για να μοιραζω το internet και να εχω το τηλ στο zte της cyta? ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τελευταία η cyta δίνει κανονικά router όπως της Wind. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει με το Voip που είχαν παλιότερα. Πάρε στην Cyta και ρώτα αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις δικό σου router. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ειμαι cyta θα μπορεσω να το κανω bridge για να μοιραζω το internet και να εχω το τηλ στο zte της cyta? Ναι, όπως όλα τα Asus έχει 100% σίγουρα καθαρό bridge... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lm555 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Παίζει κι εδώ στα 34 + μεταφορικα http://www.nextphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=345&ref=bestprice.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Υποστηριζει σκληρο δισκο usb ωστε να τον κανουμε δικτυακο να μπορουμε να κατεβαζουμε εκει torrents; Επισης τα εργα/αρχεια που υπαρχουν στο ενωμενο δισκο μπορει να τα βλεπει οποιοσδηποτε υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος στο ρουτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spavento Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Παιδιά, μόλις μου ήρθε από media το "weekend offer" και έχει μέσα το TD-W8970 της TP Link στα 39,90€. Θα προτιμησω αυτό αντί του Asus, καθώς το έχω ήδη αλλού και είναι σταθεροτατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Υποψη οτι δεν ειναι το V1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 ειναι το v3 δλδ broadcom αν σου κανει με το dslam σου go ,ειναι αξιολογοτατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spavento Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 ειναι το v3 δλδ broadcom αν σου κανει με το dslam σου go ,ειναι αξιολογοτατο Συγγνώμη για το off post, μπορείς να με καθοδηγήσεις λίγο πάνω στο dslam? Τι πρέπει να τσεκάρω δηλαδή για να δω αν μου κάνει? Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Παιδιά, μόλις μου ήρθε από media το "weekend offer" και έχει μέσα το TD-W8970 της TP Link στα 39,90€. Θα προτιμησω αυτό αντί του Asus, καθώς το έχω ήδη αλλού και είναι σταθεροτατο. Για όσους δεν έχουν κοντά κατάστημα βγαίνει στα € 43,39. Επίσης δεν είναι το V1 (με τις 3 κεραίες) που ήταν καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 παιδια μολις το παρηγγειλα και εγω απο την wind να ρωτησω λιγο επειδη δεν γνωριζω συνδεεται κανονικα οπως το πρηγουμενο που ειχα ενα zte και ειμαι στον οτε,επισης θα δω διαφορες σε ταχυτητα ευχαριστω τον φιλο που μας το προτεινε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Τελευταία η cyta δίνει κανονικά router όπως της Wind. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει με το Voip που είχαν παλιότερα. Πάρε στην Cyta και ρώτα αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις δικό σου router. Ρωτησα μηπως αλλαξε κατι στο voip αλλα απαντησαν αρνητικα,οποτε μονο σε bridge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις