Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο μοντεμ router ASUS DSL-N14U @wind 34.90€

manthos1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 741
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχει ακόμα η προσφορά; Στην Πάτρα που πήρα 5-6 wind τα μισά καταστήματα δεν το σηκώσαν και οι άλλοι δεν ήξεραν το μοντέλο (ενώ φαίνεται ξεκάθαρα στη σελίδα της wind).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξήγησέ τους. Από Πάτρα το πήρα κι εγώ (το νέο κατάστημα στην Αγ.Ανδρέου αν θυμάμαι καλά). Στην αρχή με κοιτούσαν λες και είμαι χαζός. Τελικά είχαν ένα μέσα στα ντουλάπια τους ετοιμοπαράδοτο κ το πήρα.

• Like 1

Υπάρχει ακόμα η προσφορά; Στην Πάτρα που πήρα 5-6 wind τα μισά καταστήματα δεν το σηκώσαν και οι άλλοι δεν ήξεραν το μοντέλο (ενώ φαίνεται ξεκάθαρα στη σελίδα της wind).

http://www.insomnia.gr/topic/568658-ασυρματο-μοντεμ-router-asus-dsl-n14u-wind-3490€/?p=54772082

• Like 2

Επειδη θελω και γω να αντικαταστησω το παλιο ρουτερ της HOL,λογω κολληματων, αξιζει η αγορα του Asus ?

Δεν θελω να εχω κολληματα και επαννεκινησεις .

Διαβαζω οτι αλλοι εχουν προλημα και καποιοι αλλοι οχι . Τι ισχυει τελικα ?

Μια βοηθεια,γιατι το παλιο μου Νetfaster Iad 2 τα εχει παιξει και θελει επειγοντως αλλαγη !

Επειδη θελω και γω να αντικαταστησω το παλιο ρουτερ της HOL,λογω κολληματων, αξιζει η αγορα του Asus ?

Δεν θελω να εχω κολληματα και επαννεκινησεις .

Διαβαζω οτι αλλοι εχουν προλημα και καποιοι αλλοι οχι . Τι ισχυει τελικα ?

Μια βοηθεια,γιατι το παλιο μου Νetfaster Iad 2 τα εχει παιξει και θελει επειγοντως αλλαγη !

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και τα συμπεράσματα δικά σου. Τι περιμένεις να λάβεις ως απάντηση; Ό,τι διάβασες προηγουμένως τα ίδια θα σου πούμε. Άλλοι έχουν προβλήματα και άλλοι όχι.

Στην ερώτηση σου πάλι τα ίδια θα επαναλάβουμε. Άλλοι θα σου πούνε ότι έχουν προβλήματα και άλλοι όχι.

Οποιος ενδιαφερεται παιδια εχω ενα εγω.Απλα το συνδεσα καμια εβδομαδα αλλα δεν μπορουσα να βγαλω ακρη με την συνδεση μου και τελικα μου εστειλαν καινουριο απο την vodafone.Βρισκομαι θεσσαλονικη

Το router γενικά ή σε άλλη συσκευή έχεις internet; Αν όχι πρέπει να βάλεις τα στοιχεία της σύνδεσής σου τα οποία θα τα πάρεις από τον παροχο σου

Το router γενικά ή σε άλλη συσκευή έχεις internet; Αν όχι πρέπει να βάλεις τα στοιχεία της σύνδεσής σου τα οποία θα τα πάρεις από τον παροχο σου

Ναι αυτό έκανα, δοκίμασα να κάνω και νέα σύνδεση δικτύου αλλά πάλι με πετάει το 651 error.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...