paiktaras69 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 1ο πρόβλημα Προσπαθώ να το κάνω να δουλέψει αξιοπρεπώς με ένα extender Netis E1+ (απο την προσφορά του eshop) χωρίς όμως καλα αποτελέσματα. Το extender μετά απο λίγο μοιάζει ότι χάνει τη σύνδεση με το ρουτερ. Οι συσκευές συνδέονται πάνω του αλλά δεν έχουν Ίντερνετ. Επίσης το extender δεν είναι προσβάσιμο μέσω του web management του. Υπάρχει κάποια ρύθμιση η έχετε να προτείνετε κάτι ώστε να λειτουργεί σωστά το ρόστερ με wifi extender. 2ο πρόβλημα Δυο android tablet που εχω, Lenovo με MTK chipsets μετά απο λίγη ώρα αν και φαίνονται συνδεμενα με το wifi χάνουν την πρόσβαση στο Ίντερνετ. Χρειάζεται να ανοίξεις και να κλείσεις το wifi στο tablet για να δουλέψει ξανά το Ίντερνετ. Δοκίμασα να τους δωσω static ip οπως πρότεινε κάποιος φίλος νωρίτερα αλλα μάταια. PC, MAC, iPhone, iPad και όλες οι κονσόλες σταθερές δουλεύουν απροβληματιστα με wifi.. για το 2 δεν δοκιμάζεις να αλλάξεις το κανάλι ?
hara75gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 1ο πρόβλημα Προσπαθώ να το κάνω να δουλέψει αξιοπρεπώς με ένα extender Netis E1+ (απο την προσφορά του eshop) χωρίς όμως καλα αποτελέσματα. Το extender μετά απο λίγο μοιάζει ότι χάνει τη σύνδεση με το ρουτερ. Οι συσκευές συνδέονται πάνω του αλλά δεν έχουν Ίντερνετ. Επίσης το extender δεν είναι προσβάσιμο μέσω του web management του. Υπάρχει κάποια ρύθμιση η έχετε να προτείνετε κάτι ώστε να λειτουργεί σωστά το ρόστερ με wifi extender. 2ο πρόβλημα Δυο android tablet που εχω, Lenovo με MTK chipsets μετά απο λίγη ώρα αν και φαίνονται συνδεμενα με το wifi χάνουν την πρόσβαση στο Ίντερνετ. Χρειάζεται να ανοίξεις και να κλείσεις το wifi στο tablet για να δουλέψει ξανά το Ίντερνετ. Δοκίμασα να τους δωσω static ip οπως πρότεινε κάποιος φίλος νωρίτερα αλλα μάταια. PC, MAC, iPhone, iPad και όλες οι κονσόλες σταθερές δουλεύουν απροβληματιστα με wifi.. για το 1, μάλλον φταίει το netis(που σου ρθε τέτοιο άγνωστο μαραφέτι?).Έχω 1 tp-link και 1 asus extenders, και τα 2 δουλεύουν απροβλημάτιστα, χωρίς πειράγματα... Πάντως από τη στιγμή που δεν είναι προσβάσιμο... τσέκαρε την ip του μήπως έχεις κανά conflict(δώστου μια μακρινή να είσαι σίγουρος) και σίγουρα άλλαξε κανάλι, αλλά να είναι και τα 2(router-extender) στο ίδιο
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 1ο πρόβλημα Προσπαθώ να το κάνω να δουλέψει αξιοπρεπώς με ένα extender Netis E1+ (απο την προσφορά του eshop) χωρίς όμως καλα αποτελέσματα. Το extender μετά απο λίγο μοιάζει ότι χάνει τη σύνδεση με το ρουτερ. Οι συσκευές συνδέονται πάνω του αλλά δεν έχουν Ίντερνετ. Επίσης το extender δεν είναι προσβάσιμο μέσω του web management του. Υπάρχει κάποια ρύθμιση η έχετε να προτείνετε κάτι ώστε να λειτουργεί σωστά το ρόστερ με wifi extender. 2ο πρόβλημα Δυο android tablet που εχω, Lenovo με MTK chipsets μετά απο λίγη ώρα αν και φαίνονται συνδεμενα με το wifi χάνουν την πρόσβαση στο Ίντερνετ. Χρειάζεται να ανοίξεις και να κλείσεις το wifi στο tablet για να δουλέψει ξανά το Ίντερνετ. Δοκίμασα να τους δωσω static ip οπως πρότεινε κάποιος φίλος νωρίτερα αλλα μάταια. PC, MAC, iPhone, iPad και όλες οι κονσόλες σταθερές δουλεύουν απροβληματιστα με wifi.. H Netis δεν είναι καθόλου άγνωστη εταιρία και το E1+ (http://www.netis-systems.com/Home/detail/id/63.html) είναι ένα πολύ καλό οικονομικό Range Extender, πέρασε του το τελευταίο firmware (http://www.netis-systems.com/Suppory/de_details/id/1/de/63.html), ρύθμισε το από την αρχή και όλα ΟΚ...
vasman15 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 μια ερωτηση εχω το zte της cyta και αν το βαλω σε bridge Με αυτο θα εχω την επιλογη αλλαγης του snr?
klainmaingr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Επειδη σε 37 σελιδες χανεται λιγο η φαση. Προτεινομενο firmware και προτεινομενο πειραγμα; Παιζει κανονικα και out of the box αλλα φανταζομαι θα είναι καπως καλυτερα με μαμα fw.Επισης θυμαται κανεις τα default user/pass της wind; Winduser και κατι ακομα νομιζω. Εχει νοημα να τα αντικαταστησω με αυτα που εχω απο εποχες tellas; edit: Μου απαντάω για όποιον μπορεί να το χρειαστεί.. 1.1.1.2 to trx αρχείο απο το site της asus. Plug and play δε χρειάζεται κάτι Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2016 από klainmaingr
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πριν σε ΟΤΕ σε 12ωρη χρήση είχε το πολύ 150 crc. Τώρα με Vodafone σε 2ωρη χρήση εμφανίζει 11000. Κάποια ιδέα ?
chattr +i Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πριν σε ΟΤΕ σε 12ωρη χρήση είχε το πολύ 150 crc. Τώρα με Vodafone σε 2ωρη χρήση εμφανίζει 11000. Κάποια ιδέα ? αν στο κανει συνεχως αυτο κ δεν ειναι μεμονωμενο ανεβασε λιγο το snr ,θα πεσεις σε ταχυτητα βεβαια
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πάντως πρέπει να παίζει και κάποιο bug με τα error εμένα χώρος να έχω θέμα με τη σύνδεση μέσα σε 2-3 λεπτά φτάνει τα 65κ+ και στην επόμενη ανανέωση μηδενιζει και πάλι από την αρχή
moredread Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Με τη νεα firmware version έχω έντοντα κολλήματα (π.χ στο Live24) το έχει κανείς άλλος?
klainmaingr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 http://www.e-shop.gr/asus-rt-ac51u-wireless-ac750-dual-band-router-p-PER.617428 Αυτο πώς συγκρίνεται σε σχέση με αυτό του θέματος;
keysmith Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 http://www.e-shop.gr/asus-rt-ac51u-wireless-ac750-dual-band-router-p-PER.617428 Αυτο πώς συγκρίνεται σε σχέση με αυτό του θέματος; αυτός είναι σκέτο router όχι adsl modem router (δεν συνδέεται δλδ σε τηλέφωνο)
klainmaingr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 αυτός είναι σκέτο router όχι adsl modem router (δεν συνδέεται δλδ σε τηλέφωνο) Σωστά. Είναι και RT όχι DSL σειρά, αλλα εγώ τυφλός. Θενξ.
keysmith Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Σωστά. Είναι και RT όχι DSL σειρά, αλλα εγώ τυφλός. Θενξ. Την έχω (παραλίγο) πατήσει και εγώ ΚΑΙ με τον ίδιο router 1
gkarabid Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζετε αν υπάρχει σε αυτή την τιμή το ρουτερ ακόμα? Ευχαριστώ Και αν ναι έχουνε κάποιο κωδικό προϊόντος που θα το ζητησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις