konstantin79 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 εγω παντως με χρηση ολο αυτον τον καιρο που το παραγγειλαμε δεν θα το συνιστουσα τα firmware beta κ μη δεν ειναι αξιοπιστα με αποτελεσμα το ρουτερακι να εχει απροβλεπτη συμπεριφορα απο μερα σε μερα αλλες κλειδωνει καλα ,αλλες οχι τοσο καλα ,αλλη φορα εχει errors χωρις προφανη λογο,αλλη φορα μπουκωνει κ θελει restart κλπ κ δεν νομιζω να φταιει η γραμμη μου ,στην ιδια γραμμη το tplink 8970 επαιζε αψογα χωρις να ασχολουμαι για πολυ καιρο γενικοτερα δεν το στηνεις κ το ξεχνας,τουλαχιστον εμενα αυτη ειναι η εμπειρια μου η αλήθεια είναι και εμένα είναι φορές που σαν να μπουκώνει και έχει lag στο σερφάρισμα. με ενα ρεσταρτ ολα καλα. συνήθως το κάνει μετά από 2-3 μέρες uptime και δεν μπορώ να βρώ για ποιό λόγο. Υπέθεσα οτι το έκανε επειδή ζεσταίνεται πολύ και το έχω βάλει κάθετα. Η αλήθεια είναι μειώθηκε η συχνότητα που εμφανίζεται το μπούκωμα στις 4-5 μέρες αλλά δεν σταμάτησε τελειως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 πιστεψε με ,εχω κανει πολλες δοκιμες,εχω αλλαξει πολλες ρυθμισεις κ εχω δοκιμασει πολλα firmwares να προσθεσω οτι του εχω μικρη βαση λαπτοπ απο κατω οποτε δεν ζεσταινεται ιδιαιτερα επισης την ιδια συμπεριφορα βλεπω κ με linux δεν ξερω τι συμβαινει η αν κανω κατι λαθος οπως ειπα νομιζω ειναι θεμα bugs στα firmware στο ασυρματο καλο ειναι γενικως χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Παίζει σοβαρό ρόλο και η συμβατότητα hardware παρόχου / router... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Με HOL/OTE δοκιμασμένο στη δουλειά και Wind στο σπίτι (έχω 2 routerάκια) δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα. Plug n Play απο day 1. Δεν είδα τεράστιες διαφορές ταχύτητας σε σχέση με τα δωρεάν των εταιριών αλλα με πείραγμα του Snr δουλεύουν όλα γρηγορότερα και απροβλημάτιστα. Οπότε θα συμφωνήσω με τον Zachari παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 παίδες εμένα με απασχολεί το ασύρματο. Μπορεί κανείς να δοκιμάσει με wifi να κατεβάσει κάτι με πάνω απο 30-50 συνδέσεις ενεργές; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 παίδες εμένα με απασχολεί το ασύρματο. Μπορεί κανείς να δοκιμάσει με wifi να κατεβάσει κάτι με πάνω απο 30-50 συνδέσεις ενεργές; Τι εννοείς πάνω απο 30 συνδέσεις; 30 clients; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amak268 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως που ζήτησα να ξεκλειδώσουν την γραμμή σήμερα από ΟΤΕ ναι μεν είδα μεγάλη διαφορά με πείραγμα του snr αλλά είδα και μεγάλη αύξηση του crc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως που ζήτησα να ξεκλειδώσουν την γραμμή σήμερα από ΟΤΕ ναι μεν είδα μεγάλη διαφορά με πείραγμα του snr αλλά είδα και μεγάλη αύξηση του crcΜε τα crc πρέπει να παίζει κάποιο bug, με της εργοστασιακες ρυθμίσεις χωρίς να αλλάξω τίποτα βγάζει πάρα πολλά crc σε μισή ώρα φτανω τα 40κ,δοκίμασα 5-6 αλλά router και παροχών αλλά και αγορασμένα και δεν γράφουν ούτε 1 λάθος δε διάστημα πάνω από 3 μέρες, ο μόνος τρόπος το Asus να μην γράφει λάθοι είναι να βάλω το snr στο +2db αλλά μου ρίχνει κοντά στo 1mbps, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ειμαι στην forthnet κ η γραμμη μου εχει default snr 6αρι στις ρυθμισεις εχω απενεργοποιησει ολα τα πειραγματα snr οταν το bootαρω συνδεεται κανονικα με snr 6 κ ολα καλως ,αυτο μπορει να κρατησει μεχρι κ μια ημερα ,αργα η γρηγορα ομως το snr πεφτει κ αρχιζει να εχει διακυμανσεις ,πχ παιζει απο 2,κατι μεχρι κ 4 εχετε παρατηρησει κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τι εννοείς πάνω απο 30 συνδέσεις; 30 clients; αν πας στις ρυθμίσεις του utorrent πχ(επιλογές->bandwidth->αριθμός συνδέσεων) Με αυτές τις ρυθμίσεις πχ,μπορεί να κατεβάσει χωρίς να μπουκώσει το ασύρματο; το tp link 8970 δεν μπορούσε δυστυχώς,είχα αλλάξεις 2 συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ειμαι στην forthnet κ η γραμμη μου εχει default snr 6αρι στις ρυθμισεις εχω απενεργοποιησει ολα τα πειραγματα snr οταν το bootαρω συνδεεται κανονικα με snr 6 κ ολα καλως ,αυτο μπορει να κρατησει μεχρι κ μια ημερα ,αργα η γρηγορα ομως το snr πεφτει κ αρχιζει να εχει διακυμανσεις ,πχ παιζει απο 2,κατι μεχρι κ 4 εχετε παρατηρησει κατι τετοιο? Πάνω από εκεί που ρυθμίζεις το snr έχει μια επιλογή, όταν είναι enable ρύθμιζει το snr αυτόματα (και σου αφαιρεί την δυνατότητα να πειράξεις χειροκίνητα το snr) Καντο disable και δοκίμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ολα αυτα disable τα εχω για να παιζει χωρις παρεμβασεις στην γραμμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Και εμένα τα ίδια έκανε σε forthnet και αναγκάστηκα και το έδωσα γιατί ρυθμιζα το snr στο 5 και μέσα στην ημέρα το κατέβαζε μόνο του στο 3 και έτρωγα αποσυνδέσεις, στο 6 που ήταν το default δεν είχα διαφορά με το technicolor της forthnet όποτε ξαναγύρισα σε εκείνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siar16 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως που το έχω σε φορτνετ, δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα, χωρίς πειράγματα η γραμμή παραμένει σταθερή και το ίδιο και το snr στο 6 (μικρή διαφορά, έχω από την αρχή ενεργοποιημένο το DLA). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 1ο πρόβλημα Προσπαθώ να το κάνω να δουλέψει αξιοπρεπώς με ένα extender Netis E1+ (απο την προσφορά του eshop) χωρίς όμως καλα αποτελέσματα. Το extender μετά απο λίγο μοιάζει ότι χάνει τη σύνδεση με το ρουτερ. Οι συσκευές συνδέονται πάνω του αλλά δεν έχουν Ίντερνετ. Επίσης το extender δεν είναι προσβάσιμο μέσω του web management του. Υπάρχει κάποια ρύθμιση η έχετε να προτείνετε κάτι ώστε να λειτουργεί σωστά το ρόστερ με wifi extender. 2ο πρόβλημα Δυο android tablet που εχω, Lenovo με MTK chipsets μετά απο λίγη ώρα αν και φαίνονται συνδεμενα με το wifi χάνουν την πρόσβαση στο Ίντερνετ. Χρειάζεται να ανοίξεις και να κλείσεις το wifi στο tablet για να δουλέψει ξανά το Ίντερνετ. Δοκίμασα να τους δωσω static ip οπως πρότεινε κάποιος φίλος νωρίτερα αλλα μάταια. PC, MAC, iPhone, iPad και όλες οι κονσόλες σταθερές δουλεύουν απροβληματιστα με wifi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις