hara75gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά επειδή το thread αναφέρεται σε συγκεκριμένο router και ανήκει στην ενότητα των προσφορών, και κάποιοι από εμάς, έχουμε και συνδρομή με ειδοποιήσεις, μήπως θα μπορούσατε να το συζητήσετε αλλού? Συγγνώμη και πάλι δλδ, αλλά είναι ολίγον τι σπαστικό, να μου έρχεται ειδοποίηση, κάθε τρεις και λίγο, για άσχετα πράγματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 εχεις δικιο, το τελειωνουμε εδω, αλλωστε με καλυψαν ηδη τα παιδια και ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Για σταθερότητα είναι καλύτερα on η οff το dynamic line adjustment; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 οff συγχρονιζει στο default snr της γραμμης σου on παιζει αυτοματα με το snr οπως κρινει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 όποτε συνδέω usb δίσκο πάνω στο router, όταν μετά μπαίνω στο interface του, αυτό έχει αλλάξει και μου βγάζει αυτό το χάλι: έχει τύχει και σε κάποιον άλλον; τι μπορεί να φταίει; με 3 διαφορετικά firmware το ίδιο πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 όποτε συνδέω usb δίσκο πάνω στο router, όταν μετά μπαίνω στο interface του, αυτό έχει αλλάξει και μου βγάζει αυτό το χάλι: έχει τύχει και σε κάποιον άλλον; τι μπορεί να φταίει; με 3 διαφορετικά firmware το ίδιο πρόβλημα.. Κάτι με τον δίσκο, δοκίμασε να τον διαμορφώσεις. Έχω συνδέσει δίσκους στικάκια κλπ και δεν μου έχει τύχει κατι ανάλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manios62 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καμια διαφορα ταχυτητας , απο το 'μαμα' του οτε σε μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 το ειχαμε πει οτι με καποια zte που δινουν οι ποαροχοι ειναι ακριβως το ιδιο hardware πλην κεραιων που εχει στο software βεβαια καμια σχεση ,τα asus απλα κανουν παπαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 το ειχαμε πει οτι με καποια zte που δινουν οι ποαροχοι ειναι ακριβως το ιδιο hardware πλην κεραιων που εχει στο software βεβαια καμια σχεση ,τα asus απλα κανουν παπαδες με cyta θα παιξει το ρουτερ αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 παντου θα παιξει, το ζητημα ειναι ποσο καλα γενικοτερα μην το παρετε αν δεν ειστε κοντα στο dslam η αν εχετε προβληματικη γραμμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 με cyta θα παιξει το ρουτερ αυτο;Παίζει να μην μπορείς να του βάλεις η cyta δίνει voip, δεν ξέρω κατά πόσο θα σου δώσουν ρυθμίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 το πουλανε ακομα στη wind? 34,90€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 το πουλανε ακομα στη wind? 34,90€ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/triple-play/exoplismos/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 μονο σε μενα με τον καιρο (εννοω μερες) πεφτει το snr μεχρι που θελει reboot απο τα errors? επισης αν κανεις ολες τις ρυθμισεις του snr disable για να συνδεθει με το default της γραμμης μετα απο λιγες μερες σαν να μπουκωνει κ lagαρει οποτε παλι reset γενικοτερα πως το εχετε ρυθμισει ωστε να το εχετε always on αλλα να μην εχει προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 μονο σε μενα με τον καιρο (εννοω μερες) πεφτει το snr μεχρι που θελει reboot απο τα errors? επισης αν κανεις ολες τις ρυθμισεις του snr disable για να συνδεθει με το default της γραμμης μετα απο λιγες μερες σαν να μπουκωνει κ lagαρει οποτε παλι reset γενικοτερα πως το εχετε ρυθμισει ωστε να το εχετε always on αλλα να μην εχει προβλημα? Εγώ το εχω ρυθμισει καθε πρωι 6 η ωρα να κανει reboot και ειναι μια χαρα κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις