konstantin79 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Με το που έβαλα την 1.1.0.4 χάθηκε η ρύθμιση της χώρας,και βγάζει τώρα μόνο Αυστραλία-Αγγλία. Όταν έβαλα ώρα +2 Αthens μου βγάζει ότι δεν αντιστοιχεί σε σωστή ρύθμιση. Πως επαναφέρουμε το προηγούμενο μενού που έχει την Ελλάδα ? για δοκίμασε να τικαρεις και το κουτι με την θερινη ωρα και θα φτιάξει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 για δοκίμασε να τικαρεις και το κουτι με την θερινη ωρα και θα φτιάξειΙσχύει. Το είχα πολύ καιρό με λάθος ώρα και απλά το άφηνα έτσι γιατί δεν με ενοχλούσε. Προχθές τσέκαρα αυτό με τη θερινή ώρα και έφτιαξε και η ώρα κανονικά. Αυτό με τη χώρα που λες δεν χρειάζεται, άστο στην προεπιλογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Επίσης ανακάλυψα ότι δεν κλείνει (απενεργοποιείται)το από το on/off κουμπί στο πίσω μέρος.Να το παω για αλλαγή η διορθώνεται με update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ρίξε μια ματιά στο manual. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ότι θέλει να το κρατήσεις πατημένο για κάποιο χρονικό διάστημα. Έχει 2 λειτουργίες το πίσω κουμπί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kont Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν εννοείς το κουμπί για το WiFi αυτό ρυθμίζεται από το μενού.αρχικά είναι για on off του wps.σε εμένα πάντως αρκετά συχνά κολλάει το WiFi και στρώνει μόνο με reboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Επίσης ανακάλυψα ότι δεν κλείνει (απενεργοποιείται)το από το on/off κουμπί στο πίσω μέρος.Να το παω για αλλαγή η διορθώνεται με update? Administration - WPS Button behavior - Toggle Radio και κάνε ένα apply Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Administration - WPS Button behavior - Toggle Radio και κάνε ένα apply Αχ ,τι θα έκανα χωρίς εσάς ευχαριστώ πολύ. (μάλλον τώρα δεν θα δουλεύει WPS Button και όταν θα το χρειαστώ θα πρέπει να ξανακάνω το αντίθετο ,σωστά?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Στο δικό μου γενικά παρατηρώ οτι μετά από μια μέρα uptime ανεξαρτητου χρήσης εμφανίζεται lag στο σερφάρισμα, το οποίο φτιάχνει μόλις γίνει ένα restart(δεν το είχα με το 585 thompson). γίνεται και σε κανέναν άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μηπως ξερει καποιος αν εφερε αποθεμα η wind? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Στο δικό μου γενικά παρατηρώ οτι μετά από μια μέρα uptime ανεξαρτητου χρήσης εμφανίζεται lag στο σερφάρισμα, το οποίο φτιάχνει μόλις γίνει ένα restart(δεν το είχα με το 585 thompson). γίνεται και σε κανέναν άλλο? Έχω 2 N14U, το ένα απο τα 2 για πάνω απο ένα χρόνο. Δεν παρατήρησα ποτέ κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τι το καλό έχει αυτό το μόντεμ και όλοι το ζητάτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τι το καλό έχει αυτό το μόντεμ και όλοι το ζητάτε; Μύγδαλα...Στάσου! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Έχω 2 N14U, το ένα απο τα 2 για πάνω απο ένα χρόνο. Δεν παρατήρησα ποτέ κάτι τέτοιο. με πειραγμένο snr? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 με πειραγμένο snr? Το ένα το έχω στη δουλεία με πειραγμένο snr και δίσκο πάνω του 24/7 που δουλεύει με το download master σε unlimited και με σύνδεση ΟΤΕ. Το δεύτερο που έχω σπίτι το έχω σε default ρυθμίσεις με σύνδεση Wind. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nutrialex Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Παιδιά, ξέρει κανείς αν μπορεί να δουλέψει ως repeater ή τουλάχιστον ως access point? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις