ulb Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Έχει παραλάβει κανείς τις τελευταίες μέρες; Το έχω παραγγείλει εδώ και δύο βδομάδες και τίποτα. Λένε ότι έχουν έλλειψη και περιμένουν. Να πάω να πάρω τα χρήματα αν είναι...
kaktos77 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Και εδω τα ίδια παιδιά, το έκανα παραγγελία πριν δυο εβδομάδες, λένε ότι έχουν έλλειψη...Το θέμα ειναι να βρούμε ένα ρουτερακι που να επιτρέπει τη ρύθμιση για το snr χωρίς telnet...
teo20net Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 παιδια εγω εχω ενα θεμα με το downoload master συνδεω πανω ενα σκληρο 1tb και βαζω τορρεντ αλλα οι ταχυτητες ειναι πολυ χαμηλες ενω με το pc πιανει σταθερα 1,2mps στο modem το πολυ να παει 600-700 γιατι αυτο?? Δεν το έχω δεί στο down αλλά στο upload βλέπω κι εγώ ότι τερματίζει στο 40kbps, ενώ η γραμμή μου είναι παραπάνω. Τσέκαρε στην καρτέλα BitTorrent να δεις μήπως έχεις ενεργοποιημένο κάποιο limitation στο bandwidth. Αν όχι...δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ίσως έχει περιορισμό στο πόσο θα ανεβάζει/κατεβάζει, ίσως είναι απλά ένδειξη.
gogos47 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 οχι φιλε τα εχω στο unlimited και down/up παιδια εσεις με τι ταχυτητα κατεβαζετε π.χ. εγω το δοκιμασα με το τορρεντ για τα ubuntu,αν κανεις εχει ιδεα τι μπορει να φταει ειναι πολυ χρησιμη λειτουργια!!
teo20net Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δεν με απασχόλησε περισσότερο μιας και συνήθως το ανοίγω τα βράδυα και ότι είναι να κατεβάσω, κατεβαίνει. Σου λέω απλά ότι η εντύπωση μου είναι, πως απλά η ένδειξη, το νούμερο που λέει δεν είναι σωστό. Νομίζω ότι στην πραγματικότητα κατεβάζει πιο γρήγορα. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Και εμενα στην Πατρα απο Μαϊο μου ειπαν να ξαναπαω για παραγγελια αν ειναι... Απο εμβελεια wi fi τι λεει το συγκεκριμενο, ειναι καλυτερο τουλαχιστον απο τα zte που δινουν οι παροχοι;
kaktos77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μόλις με πήραν τηλέφωνο ότι ήρθε να περάσω να το πάρω. Παραγγελία την πιο προηγούμενη Παρασκευή, περιοχή Καλλιθέα Αθήνα .
kostakiss Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 4 κομμάτια διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα wind θερμη θεσσαλονίκη
manios62 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 εκανα παραγγελια κ'εγω .... εχω ΟΤΕ , ειναι ξεκλειδωτο ??? ξερει κανεις αν θα εχω καποιο προβλημα ???
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 εκανα παραγγελια κ'εγω .... εχω ΟΤΕ , ειναι ξεκλειδωτο ??? ξερει κανεις αν θα εχω καποιο προβλημα ???Το περνεις και περνάς το firmware της Asus και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
zacharis1955 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 εκανα παραγγελια κ'εγω .... εχω ΟΤΕ , ειναι ξεκλειδωτο ??? ξερει κανεις αν θα εχω καποιο προβλημα ??? Πέρασε αυτό το firmware: https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/EB88AE5DC3C147AFB8A38E2B5157BA37Y, κάνε του και ένα reset από την μικρή τρυπούλα πίσω και είσαι έτοιμος!
kaktos77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Παιδία καλησπέρα, μόλις το πήρα και εγώ, από την wind έχει μέσα περασμένη την 1.0.9.7 στο επίσημο site της asus βλέπω ότι η τελευταία που δίνουν διαθέσιμη είναι η 1.1.0.4, οπότε ποια περνάμε τελικά αυτή της asus ή την 1.1.1.2 που δίνει ο φίλος από πάνω; Είμαι σε forthnet δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο στην επιλογή ο πάροχος...
teo20net Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βάλεις firmware beta μορφής στο routerάκι. Απολύτως κανένας. Πηγαίνεις στο site της Asus, κατεβάζεις την τελευταία official έκδοση (1.1.0.4) και την περνάς. Κι αν κάποια στιγμή θέλεις μετά από καιρό, κάνεις ένα έλεγχο κι αν υπάρχει επίσημη official έκδοση νεότερη την περνάς. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί προτείνεται (ναι με "αι") beta έκδοση στον κόσμο που μόλις αγοράζει κάτι και θέλει να το δεί να λειτουργεί απροβλημάτιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις