zacharis1955 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Oύτε το δικό μου υπερθερμαίνεται, απλώς δεν είναι κρύο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 εγω δεν μπορω να πω γιατι εμενα η usb εχει μονιμα συνδεδεμενη μια μικρη βαση λαπτοπ με ανεμιστηρακι φανταζομαι οσων ζεσταινεται ,το wifi ειναι μονιμως ανοικτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εγώ που το έχω όρθιο σε τοίχο, όπου και να το πιάσεις δύσκολα καταλαβαίνεις ότι λειτουργεί. Όχι υπερθέρμανση, αλλά σχεδόν ούτε θέρμανση! Oύτε το δικό μου υπερθερμαίνεται, απλώς δεν είναι κρύο... Από την πάνω μεριά δεν είναι τόσο έντονο το φαινόμενο. Αν το πιάσετε απ'την κάτω όμως είναι αρκετά πιο ζεστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasece Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Από την πάνω μεριά δεν είναι τόσο έντονο το φαινόμενο. Αν το πιάσετε απ'την κάτω όμως είναι αρκετά πιο ζεστό. Όταν έγραψα όπου και να το πιάσω είναι κρύο εννοούσα και από την κάτω μεριά. Βέβαια ίσως σε εμένα να οφείλεται στο γεγονός πως το έχω σε τοίχο που είναι πιο κρύος από κάποιο έπιπλο. Wifi μόνιμα ανοιχτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Από την κατω μερια δεν θα μπορουσε να είναι ζεστο κανενα μοντεμ, αφου ο ζεστος αερας ανεβαινει ψηλα. Την πανω πλευρα θα πρεπει να δει κανεις, όπως και την πλατη και προσοψη για πιθανα "hot spots". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kont Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 επιβεβαιωνω οτι στο κεντρο της κατω μεριας ζεματαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Από την κατω μερια δεν θα μπορουσε να είναι ζεστο κανενα μοντεμ, αφου ο ζεστος αερας ανεβαινει ψηλα. Την πανω πλευρα θα πρεπει να δει κανεις, όπως και την πλατη και προσοψη για πιθανα "hot spots". Σε διάφορες συσκευές πού είχα, είτε μόντεμ είτε αποκωδικοποιητές, πάντα η κάτω πλευρά ήταν η πιο ζεστή. Για το Asus τώρα είναι απλά χλιαρό στο κέντρο της κάτω πλευράς με θερμοκρασία δωματίου 25 βαθμούς(και wifi συνεχώς on αν έχει κάποια σημασία). Με ξενίζει που διαβάζω από άλλα παιδιά οτι υπερθερμαίνεται εκέι... Δε ξέρω πως θα ανταποκριθεί βέβαια το κατακαλόκαιρο, ελπίζω το γεγονός ότι κάτω αριστερά και δεξιά έχει μεγάλες γρίλιες να βοηθήσει κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Απαντησα στον φιλο που το εχει βιδωμενο στον τοιχο (όπως και εγω). Η "κατω πλευρα" είναι αυτή με τις υποδοχες, lan κλπ. Η πλατη που ειπα για hot spots, είναι αυτή που λετε ως κατω πλευρα (όταν είναι επιτραπεζιο) και πιθανον να εχει εκει καποιο τσιπακι κολλημενο στην πλακετα που "ακουμπα" στο σημειο εκεινο του κουτιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Και οι tomson 585 ζεματάνε από κάτω όπου και έχουν οπές εξαερισμού. Για το λόγο αυτό έναν που χρησιμοποιώ τον έχω πρακτικά να ίπταται καθώς δεν ακουμπάει στο κομοδίνο αλλα σε πάνω βάση (κούφιο τραπεζάκι ας πούμε) που αυτό ακουμπάει στο κομοδίνο. Έτσι αερίζεται () καλύτερα. Νομίζω το καλοκαίρι κάνει διαφορά και στην απόδοση καθώς πολλά κυκλώματα όταν ζεσταίνονται (πχ επεξεργαστές) ρίχνουν εσκεμμένα την απόδοσή τους (χρονισμό ίσως) για να μην καούν και μπορεί να συμβαίνει και στους router έχω μια υποψία (δλδ όταν υπερζεσταίνονται πέφτει η απόδοσή τους). Δεν έχω κάνει βέβαια σοβαρές παρατηρήσεις αλλα ο καλός εξαερισμός/ψύξη του κάθε router ποτέ δεν έβλαψε. Πάντως λογικό είναι να ζεσταίνονται εφόσον είναι στην πραγματικότητα και οι router μικροί η/υ είναι (έχουν επεξεργαστή μνήμη κτλ) και μάλιστα χωρίς ενεργητική αερόψυξη (δλδ δεν έχουν βεντιλαντέρ) παρά μόνο παθητική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Βαλτε το στο πατωμα η σε κρυο τοιχο . 2 βιδες ειναι , τα χουμε τα εργαλεια για βιδωμα οι pcαδες no problem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Το καλοκαίρι έχει σκοπό κανείς να το έχει στο μπαλκόνι για τιμωρία; Εμένα πάντως δεν μου εμφάνισε ποτέ πρόβλημα. 24/7 εδώ και πάνω από 1 χρόνο(δεν ξέρω αν είναι και 2 χρόνια έτσι), με 500αρι δίσκο πάνω του πάντα που ανεβάζει/κατεβάζει torrents και τουλάχιστον 1 συσκευή συνδεδεμένη στο WiFi του πάντα, περιστασιακά μέχρι 3/4. Ποτέ δεν ζεστάθηκε σε απρόσμενα επίπεδα. Οπότε μην σκάτε αδίκως. Για 35 ευρώ... μερικά από αυτά που διαβάζω μου ακούγονται "κουβέντα να γίνεται". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Το καλοκαίρι έχει σκοπό κανείς να το έχει στο μπαλκόνι για τιμωρία; Εμένα πάντως δεν μου εμφάνισε ποτέ πρόβλημα. 24/7 εδώ και πάνω από 1 χρόνο(δεν ξέρω αν είναι και 2 χρόνια έτσι), με 500αρι δίσκο πάνω του πάντα που ανεβάζει/κατεβάζει torrents και τουλάχιστον 1 συσκευή συνδεδεμένη στο WiFi του πάντα, περιστασιακά μέχρι 3/4. Ποτέ δεν ζεστάθηκε σε απρόσμενα επίπεδα. Οπότε μην σκάτε αδίκως. Για 35 ευρώ... μερικά από αυτά που διαβάζω μου ακούγονται "κουβέντα να γίνεται". Ωρε Teo φωτιές που με αναβεις.Λόγου ότι κάθε μέρα (όπως πολύ ακομοι)κατεβαζω-ανεβαζω torrents ειμαι αναγκασμένος να έχω ένα 10' στην πρίζα μόνιμα ανοιχτό.Με το ρουτερ πως γίνεται αυτο;Να υποθέσω ότι επιλέγεις για αποθήκευση τον σκληρό δίσκο που έχεις κουμποσεις επάνω στην θύρα usb και μετά κλείνει τον υπολογιστή;λειτουργεί έτσι,η πάλι πρέπει να είναι ανοιχτός ο ΗΥ Επίσης όταν χρειάζεται να τα δεις σε υπολογιστή τον βγάζεις από το ρουτερ η υπάρχει ή δυνατότητα (χωρίς να πάει καρέ καρέ) να στριμαρεις. Αν θέλεις βοήθησε και με ένα ΠΜ για να μην βγάζω το θέμα πολύ εκτός. Ευχαριστω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δεν χρειάζεται καν ο υπολογιστής, μπορείς κι από το κινητό να μπαίνεις στο menu του router και να προσθετεις/αφαιρείς torrents. Έχει δικό του torrent Tracker (φαντάσου κάτι σαν ένα mtorrent αλλά πιο απλό) κι απλά πληκτρολογώ από το κινητό 192.168.1.1:8081 και ανοίγει, οπότε μπορώ να τα σταματάω και να τα ξεκινάω οπότε θέλω ή να αλλάζω και το upload/download speed χωρίς να ανοίγω υπολογιστή. Νομίζω ότι μπορείς να τα δεις κατευθείαν και από τον υπολογιστή χωρίς να ξεσυνδεσεις το δίσκο απλά εγώ έχω απενεργοποιημένη τη εύρεση συσκευών στο δίκτυο και δεν το έχω δοκιμάσει. Για να δεις πως δουλέυει, ψάξε στο YouTube "Download Master Asus". Edit: Ο δίσκος που έχω πάνω του είναι ένας 500άρης intenso που έβαλε προσφορά το public πριν κανένα εξάμηνο στα 26 ευρώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ναι αλλά πως θα διαλεξω ποια ταινια - μουσική θα κατεβασω.Το λέω γιατί από τον υπολογιστή μπαίνω στο greek-team.cc βλέπω ποια θέλω και αρχίζω το κατέβασμα. Εδώ μία μικρή βοήθεια και σταματαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μπαίνεις στο Site που θέλεις (π.χ. GreekTeam/Piratebay Κλπ), κατεβάζεις το αρχείο torrent που θέλεις (π.χ. στο desktop), πατάς στον Browser σου 192,168,1,1:8081 για να σου ανοίξει ο Download Master και εκεί κάνεις browse και επιλέγεις το torrent που κατέβασες. Αυτόματα ξεκινάει το κατέβασμα στον δίσκο που έχεις συνδέσει πάνω στο router (τον καθορίζεις εσύ τον φάκελο) και μπορείς να ρυθμίσεις και το upload/download speed. Ποιό απλό δεν γίνεται. Με το router αυτό σταμάτησα να έχω το Pc ανοιχτό συνεχώς. Άσε που έχει και δυνατότητες remotes access και streaming. Μπορείς να βλέπεις τα περιεχόμενα του δίσκου, ενώ είσαι στην δουλειά για παράδειγμα. Για όσους έχουν android/iphone, υπάρχει και εφαρμογή Asus που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα. Όσοι έχουμε WP, δυστυχώς ακόμη...δεν. Όσοι το σκέφτονται να το αγοράσουν...απλά χάνουν χρόνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις