devill0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ξερετε να ισχυει ακομα η προσφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 εχω παει σε δυο μαγαζια κανουν παραγγελια δειχνει διαθεσιμο ειμαι και συνδρομητης wind και καθε τριτη πεμπτη που παραλαμβανουν δεν ερχεται το modem...τι να πω ρε γμτ χωρις να δειχνει ελλειψη χωρις τιποτα δε το στελνουν ε σημερα εγινε λιγο φασαρια και αναμενω να δω τη πεμπτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αγρίνιο, με αίτηση για έλεγχο διαθεσιμότητας και παραγγελία την προηγούμενη ευδομάδα, παρέλαβα σήμερα Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ξερετε να ισχυει ακομα η προσφορα? Δεν είναι ακριβώς προσφορά, -μόνιμα- κανονική τιμή εξοπλισμού είναι: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/triple-play/exoplismos/ Επεξ/σία 19 Απριλίου 2016 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 παιδια μπορω να το βαλω σε γραμμη της hol?,γιατι το νετ φαστερ σερνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 παιδια μπορω να το βαλω σε γραμμη της hol?,γιατι το νετ φαστερ σερνει? Ναι μπαίνει πολύ εύκολα, διάβασε προηγούμενα posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Κριμα, 17 σελιδες, δεν υπαρχει ένα μελος που να εχει αγορασει και να εχει power meter να ενημερωσει για την καταναλωση του; Στο αμαζον βρηκα κατι, αλλα είναι για άλλο μοντελο της asus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Κριμα, 17 σελιδες, δεν υπαρχει ένα μελος που να εχει αγορασει και να εχει power meter να ενημερωσει για την καταναλωση του; Στο αμαζον βρηκα κατι, αλλα είναι για άλλο μοντελο της asus. Σε τι βοηθάει αυτό; Έχω σπίτι power meter, αν το βρω θα μετρήσω να σου πω. Βέβαια όταν με το καλό έρθει γιατί το περιμένω μια βδομάδα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 κρίμα που κανείς δεν έχει συνδέσει και κάνα δίσκο στο USB να μας πει τι ταχύτητες εγγραφής πιάνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 κρίμα που κανείς δεν έχει συνδέσει και κάνα δίσκο στο USB να μας πει τι ταχύτητες εγγραφής πιάνει.. Αν προλάβω θα το δοκιμάσω το απόγευμα να σου φύγει ο καημός, αν και δεν καταλαβαίνω τι διαφορά θα σου κάνει αν είναι 10, 14 ή 20mb/s. Όπως είπα και προηγουμένως, είναι μια απλή Usb2 θύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Κριμα, 17 σελιδες, δεν υπαρχει ένα μελος που να εχει αγορασει και να εχει power meter να ενημερωσει για την καταναλωση του; Στο αμαζον βρηκα κατι, αλλα είναι για άλλο μοντελο της asus. Διαβάζοντας το παράπονο σου, έβαλα χθες το βράδυ το power meter στο router. Το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα σου πω τι κατανάλωση δείχνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara75gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 κρίμα που κανείς δεν έχει συνδέσει και κάνα δίσκο στο USB να μας πει τι ταχύτητες εγγραφής πιάνει..10-16mbs/sec, με μέσο όρο περίπου τα 13(από κινητό, ftp server). Ταινίες και videos, streamάρει καλύτερα από plex πάντως.Έβαλα κι εγώ ένα power meter το πρωί, θα δώσω αύριο κι εγώ μετρήσεις για μέσο όρο matrixx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 usb 3 σκληρος δισκος να φανταστω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara75gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 usb 3 σκληρος δισκος να φανταστω?Ναι, αλλά από την τη στιγμή που το Asus είναι Usb 2 δε νομίζω να παίζει και πολύ ρόλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 οι usb 3 εχουν λιγο μεγαλυτερες ταχυτητες ακομα κ σε usb 2 υποδοχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις