Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο μοντεμ router ASUS DSL-N14U @wind 34.90€

manthos1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 741
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχω παει σε δυο μαγαζια κανουν παραγγελια δειχνει διαθεσιμο ειμαι και συνδρομητης wind και καθε τριτη πεμπτη που παραλαμβανουν δεν ερχεται το modem...τι να πω ρε γμτ

χωρις να δειχνει ελλειψη χωρις τιποτα δε το στελνουν ε σημερα εγινε λιγο φασαρια και αναμενω να δω τη πεμπτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερετε να ισχυει ακομα η προσφορα?

Δεν είναι ακριβώς προσφορά, -μόνιμα- κανονική τιμή εξοπλισμού είναι: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/triple-play/exoplismos/

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1

• Moderators

Κριμα, 17 σελιδες, δεν υπαρχει ένα μελος που να εχει αγορασει και να εχει power meter να ενημερωσει για την καταναλωση του; Στο αμαζον βρηκα κατι, αλλα είναι για άλλο μοντελο της asus.

Κριμα, 17 σελιδες, δεν υπαρχει ένα μελος που να εχει αγορασει και να εχει power meter να ενημερωσει για την καταναλωση του; Στο αμαζον βρηκα κατι, αλλα είναι για άλλο μοντελο της asus.

Σε τι βοηθάει αυτό; Έχω σπίτι power meter, αν το βρω θα μετρήσω να σου πω. Βέβαια όταν με το καλό έρθει γιατί το περιμένω μια βδομάδα...

• Like 1

κρίμα που κανείς δεν έχει συνδέσει και κάνα δίσκο στο USB να μας πει τι ταχύτητες εγγραφής πιάνει..

Αν προλάβω θα το δοκιμάσω το απόγευμα να σου φύγει ο καημός, αν και δεν καταλαβαίνω τι διαφορά θα σου κάνει αν είναι 10, 14 ή 20mb/s. Όπως είπα και προηγουμένως, είναι μια απλή Usb2 θύρα.

Διαβάζοντας το παράπονο σου, έβαλα χθες το βράδυ το power meter στο router.

Το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα σου πω τι κατανάλωση δείχνει.

• Like 1

κρίμα που κανείς δεν έχει συνδέσει και κάνα δίσκο στο USB να μας πει τι ταχύτητες εγγραφής πιάνει..

10-16mbs/sec, με μέσο όρο περίπου τα 13(από κινητό, ftp server). Ταινίες και videos, streamάρει καλύτερα από plex πάντως.Έβαλα κι εγώ ένα power meter το πρωί, θα δώσω αύριο κι εγώ μετρήσεις για μέσο όρο matrixx
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...