Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο μοντεμ router ASUS DSL-N14U @wind 34.90€

manthos1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

οκ 

φιλτρακια δοκιμασες να αλλαξεις

επισης βαλε σκετο το ρουτερ με κοντο καλωδιο μονο του στο πριζακι κ δες ,συνεχιζει να εχει πολλα ερορς?

παντως το beta εχει νεωτερο adsl driver ,δεν το δοκιμαζεις? 1.1.1.2

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=11&model=DSL-N14U&id=20160304174746750&page=1&SLanguage=en-us#20160401211341299

δοκιμασα τα παντα ειναι στην κεντρικη (και μοναδικη τηλεφωνικη μπριζα του σπιτου) ειτε με τηλεφωνο πανω (με φιλτρακι) ειτε χωρις το ιδιο , επισης δοκιμασα και το παλιο splitter αλλα και τα 2 που ειχε η συσκευασια εχω τα ιδια αποτελεσματα , εκανα δοκιμη εως και στην ραγκλετα κατω στην οικοδομη για να ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει θεμα η οικοδομη καπου ειτε κατω το βαλω ειτε με καλωδιο 15 ποντους (το πιο μικρο που εχω) ειτε καλωδιο 5 μετρα ο συχρονισμος παιζει στο +/- 100kbps

oπως ειπα παραπανω ο μονος τροπος να μην αναιβαινει το crc ειναι να παω το stability adjustment στο 1 db με κοστος ομως τον αρκετ μικροτερο συχρονισμο

βαζοντας στην γραμμη ειτε το tg 585 v7 ειτε το technicolor 5136 εχω συχρονισμο κοντα στα 8300-8500 χωρις error δοκιμη κοντα στην 2 ωρες με το καθε router Προχθες το βραδυ κατεβαζοντας αρκετα torrent για να εχει κινηση η γραμμη

post-339798-0-75103400-1460913987_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 741
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι να πω ,κ τρελη ασυμβατοτητα να ειχε με το dslam errors δεν θα εβγαζε απλα θα συγχρονιζε κατω

να ειναι προβληματικο? αιντε να το αποδειξεις 

μπορεις να το δοκιμασεις σε αλλη γραμμη?

btw το ενα φιλτρακι στην συσκευασια ειναι isdn ,εισαι σιγουρος οτι το δοκιμασες κ επαιξε το ρουτερ?

• Moderators

Τι να πω ,κ τρελη ασυμβατοτητα να ειχε με το dslam errors δεν θα εβγαζε απλα θα συγχρονιζε κατω

να ειναι προβληματικο? αιντε να το αποδειξεις 

μπορεις να το δοκιμασεις σε αλλη γραμμη?

btw το ενα φιλτρακι στην συσκευασια ειναι isdn ,εισαι σιγουρος οτι το δοκιμασες κ επαιξε το ρουτερ?

Για το φιλτρακι δεν περνω και ορκο δοκιμασα αρκετα για να ειμαι σιγουρος μπορει να το μπερδευω με αλλο

Nα τα στατιστικα μετα απο το νεο beta firmware

post-339798-0-62976900-1460915647_thumb.jpg

το μονο που μενει ειναι να ειναι προβληματικο το ρουτερ, ας πει κ κανενας αλλος 

ps σε infineon εισαι κ εσυ οπως κ εγω οποτε επρεπε να παιζει καλα οπως κ σε μενα

απλα εισαι αρκετα μακρυα κ τα asus ειναι γνωστο οτι σε μακρινες γραμμες δεν παιζουν καλα

το ειχα διαβασει στο adsl.gr κ το ειχα γραψει καπω παραπισω που ρωτουσε ενας φιλος

Σου κάνει αποσυνδέσεις? γενικά παρατηρείς καθόλου lag οταν ανοιγεις σελιδες σε σχεση με πριν?αν οχι απλώς αδιαφόρησε θα ελεγα. Αν εχεις πρόβλημα καλα κανεις και συνεχίζεις.

Επίσης αν και δεν νομίζω να κάνει κάποια διαφορά, στο DSL modulation και ΑΝΝΕΧ mode βαλτα χειροκίνητα στο ADSL 2 & ANNEX A

• Moderators

Σου κάνει αποσυνδέσεις? γενικά παρατηρείς καθόλου lag οταν ανοιγεις σελιδες σε σχεση με πριν?αν οχι απλώς αδιαφόρησε θα ελεγα. Αν εχεις πρόβλημα καλα κανεις και συνεχίζεις.

Επίσης αν και δεν νομίζω να κάνει κάποια διαφορά, στο DSL modulation και ΑΝΝΕΧ mode βαλτα χειροκίνητα στο ADSL 2 & ANNEX A

οχι δεν παρατηρησα κατι παρολα αυτα μου φεναιτε περιεργο απο το πουθενα να μαζευει τοσα error και να το κανει μονο το συγκεκριμενο modem

Αυτα που αναφερεις τα αλλαξα ηδη (ξεχασα μετα το περασμα του beta firmware)

δοκιμασα και στους διπλανους το router εχει ιδια συμπεριφορα αν το αφησω stock ρυθμισεις αρχιζει και μαζευει errors

δοκιμασε το dynamic line adjustment στο enabled να δουμε σε τι snr σε βαζει ,πως συγχρονιζει κ αν εχει errors

επισης στα τελευταια σου screenshots παιζεις με snr 6 χωρις λαθη ,αυτο δεν ειναι το νορμαλ της γραμμης?

ξερε οτι το stability adjustment δεν δουλευει 1 προς 1 ,δλδ οταν ανεβαζεις 1 δεν σου κατεβαζει ενα snr, θελει δοκιμες μεχρι να σε παει στο snr που θες

εμενα αυτη την στιγμη με default snr 6 στην γραμμη χρειαζομαι +6 για να με παει στο 3 (μια εβδομαδα πριν χρειαζομουν +4) κ τωρα μου το δειχνει 2 ,πριν λιγο 1,9

με λιγα λογια δεν αλλαζεις snr ,παιζεις παντα σε 6 απο αυτα που ποσταρες

η γνωμη μου χωρις να ειμαι ειδικος ειναι οτι το ρουτερακι δεν εχει προβλημα απλα δεν παιζει καλα μακρυα οπως στην περιπτωση σου

αν θες το απολυτως ταιριαστο για σενα ψαχνεις καποιο με lantiq-infineon ,ενα σχετικα φτηνο ειναι το tp-link 8970 v1 με τις 3 κεραιες ,θα παιξει οσο πιο αψογα μπορει η γραμμη σου κ στο μαξ που μπορει να κλειδωσει χωρις πειραγματα snr αλλα κοστιζει στα 60+

αν το χεις μετανιωσει δοκιμασε να το επιστρεψεις στην wind

Σε καταλαβαίνω και σε νοιώθω που το ψάχνεις τόσο, και εγώ οταν κολάω σε κάτι πρέπει να το βρω! :-D

Ίσως μια λύση που μπορώ να σκεφτώ για να σου φύγει οτι εχει θέμα το ρουτερ θα ήταν να βρείς ένα ίδιο για να κάνεις ενα τεστ.

Αν και με το άλλο  κανει τα ίδια, αλλά η γραμμή δουλευει σωστα χωρις να παρατηρείς κάτι τότε είτε το αποδέχεσαι( προσωπικα αυτό θα έκανα)  και εχεις κερδίσει λίγη ταχυτητα ή το ξεφορτώνεσαι και ησυχάζεις

Το εχω παραγγείλει και εγω και το περιμένω. Είμαι περιεργος να δω πως θα συμπεριφέρεται γιατί εμενα η γραμμη μου βγαζει crc(δεν είχα ποτε 0, και εχω μινιμουμ γυρω στα 200 στη μέρα)

• Moderators

δοκιμασε το dynamic line adjustment στο enabled να δουμε σε τι snr σε βαζει ,πως συγχρονιζει κ αν εχει errors

επισης στα τελευταια σου screenshots παιζεις με snr 6 χωρις λαθη ,αυτο δεν ειναι το νορμαλ της γραμμης?

ξερε οτι το stability adjustment δεν δουλευει 1 προς 1 ,δλδ οταν ανεβαζεις 1 δεν σου κατεβαζει ενα snr, θελει δοκιμες μεχρι να σε παει στο snr που θες

εμενα αυτη την στιγμη με default snr 6 στην γραμμη χρειαζομαι +6 για να με παει στο 3 (μια εβδομαδα πριν χρειαζομουν +4) κ τωρα μου το δειχνει 2 ,πριν λιγο 1,9

με λιγα λογια δεν αλλαζεις snr ,παιζεις παντα σε 6 απο αυτα που ποσταρες

η γνωμη μου χωρις να ειμαι ειδικος ειναι οτι το ρουτερακι δεν εχει προβλημα απλα δεν παιζει καλα μακρυα οπως στην περιπτωση σου

αν θες το απολυτως ταιριαστο για σενα ψαχνεις καποιο με lantiq-infineon ,ενα σχετικα φτηνο ειναι το tp-link 8970 v1 με τις 3 κεραιες ,θα παιξει οσο πιο αψογα μπορει η γραμμη σου κ στο μαξ που μπορει να κλειδωσει χωρις πειραγματα snr αλλα κοστιζει στα 60+

αν το χεις μετανιωσει δοκιμασε να το επιστρεψεις στην wind

Το default Μου ειναι το 6 αν το βαλω enable παιζει  5.9 -6,3 δεν ειδα μεγαλυτερη διακυμανση , ναι καταλαβα οτι δεν παιζει 1-1  απλα η μονη τιμη (ειτε θετικη ειτε αρνιτικη) που παιζει χωρις error ειναι το +1 σε ολα τα αλλα μαζευει πολυ crc δηλαδη στο πρωτο 10λεπτο μπορει να μαζεψει και 4-5k

έχει στείλει κανείς, ασύρματα, αρχεία σε δίσκο συνδεδεμένο με USB στο router να μας πει τι ταχύτητες πιάνει;;

Η διεύθυνση του ftp είναι ίδια με του router;

Ευχαριστώ.

Ερώτηση παιδιά: Συνδρομητής άλλης τηλεφωνίας μπορεί να παραγγείλει το ρουτερ η οχι,και αν αξίζει η αλλαγή πο το κλασικό που δίνει η Φορνετ? (Τομσον 858 αν δεν κάνω άλλος)

Αν γίνεται μπορούμε μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας ή σε κάποιο κατάστημα wind;

Ευχαριστω

Έχουν 1000ειπωθεί αυτά που ρωτάς. Το 90% που το έχει πάρει δεν έχει Wind. Πας σε ένα κατάστημα το παραγγέλνεις και σε μερικές μέρες ξαναπάς και παραλαμβάνεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...