Nimda075 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 αν εχετε το beta firmware εχει διαφορα bug στην καρτελα του dsl log λαθος ωρα πολλες φορες ,λαθος crc κλπ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 καθόλου crc μου φαινεται αδυνατο σχεδόν να εχεις. οσο κατεβάζεις το snr προς το 0 σιγουρα θα αυξανονται κατακόρυφα. αν δεν εχεις αποσυνδέσεις πάντως και δεν παρατηρείς δυσλειτουργίες δεν εχει σημασία. Από οτι διαβάζω γενικά δείχνει περισσότερα crc από αλλα ρουτερ αν αλλαξω την ρυθμιση και το βαλω το stability adjustment στο 1 οτι και να κατεβαζω το crc μενει στο 0 , οτιδηποτε αλλο νουμερο αν βαλω ειτε θετικο ειτε αρνιτικο βγαζει error, Το θεμα ειναι αν βαλω το stability adjustment sto 1 συγχρονιζω αρκετα χαμηλα αν εχετε το beta firmware εχει διαφορα bug στην καρτελα του dsl log λαθος ωρα πολλες φορες ,λαθος crc κλπ To τελευταιο stable απο το site της asus εβαλα δεν ασχοληθηκα με beta
Nimda075 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 αν τα crc δεν ειναι πολλα της ταξης 1000+ σε διαστημα ημερας δεν υπαρχει θεμα αν φυσικα εχεις πεσει κατω απο το νορμαλ snr της γραμμης κ σιγουρα κατω απο 6
vstrom Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 πήγα σε wind να το παραγγείλω και μου είπαν ότι δεν υπάρχει (το είδα στον υπολογιστή μη διαθέσιμο) κι αν έλθει θα με ειδοποιήσουν να πάω να το παραγγείλω. Σχεδόν όλα τα καταστήματα δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει.
zacharis1955 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 πήγα σε wind να το παραγγείλω και μου είπαν ότι δεν υπάρχει (το είδα στον υπολογιστή μη διαθέσιμο) κι αν έλθει θα με ειδοποιήσουν να πάω να το παραγγείλω. Σχεδόν όλα τα καταστήματα δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/triple-play/exoplismos/
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 αν τα crc δεν ειναι πολλα της ταξης 1000+ σε διαστημα ημερας δεν υπαρχει θεμα αν φυσικα εχεις πεσει κατω απο το νορμαλ snr της γραμμης κ σιγουρα κατω απο 6 Αν το stability adjustment το έχω στο disable έχω error τα 1000 που λες τα φτάνει για πλάκα σε λιγότερο από μισή ώρα Αν το stability adjustment το πάω στο 1db μόνο τότε δεν έχω error αλλά συγχρονίζει αρκετά χαμηλά (κοντά στα 6)με το td 5136 αυγχρονιζω στα 8300-8500 χωρίς να έχω error. . . Με μια μερα και 16 ωρες uptime εχω μαζεψει 55675 στο crc
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 System Log στην καρτελα DSL log γραφει κατω crc down Δεν ξερω τι ακριβως παιζει τωρα που ξανα κοιταξα το crc ειναι στα ~28k και ανεβαινει συνεχεια μαλλον απο καποιο νουμερο και μετα πρεπει να μηδενιζει δεν υπαρχει αλλη εξηγηση εφοσον δεν ειχα DC
Nimda075 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αν το stability adjustment το έχω στο disable έχω error τα 1000 που λες τα φτάνει για πλάκα σε λιγότερο από μισή ώρα Αν το stability adjustment το πάω στο 1db μόνο τότε δεν έχω error αλλά συγχρονίζει αρκετά χαμηλά (κοντά στα 6)με το td 5136 αυγχρονιζω στα 8300-8500 χωρίς να έχω error. . . Με μια μερα και 16 ωρες uptime εχω μαζεψει 55675 στο crc το dynamic line adjustment το εχεις enabled? βασικα ρυθμιζει το snr αυτοματα παιζοντας safe k συντηρητικα ,δλδ αν βρει καλη γραμμη το κρατα default η κατεβαζει ελαχιστα σε κακη γραμμη ανεβαζει για να εχεις σταθερη γραμμη εμενα η γραμμη ειναι ασταθης αλλα με καλα στατιστικα οποτε το κρατα default δλδ 6 (εγω το ρυθμιζω manual στην εικονα) το ρουτερακι παντως δεν δημιουργει errors ,θελω να πω οτι διαχειριζεται τις γραμμες οπως θα εκανε καθε ρουτερ ,ουσιαστικα εχει το ιδιο chip με τα zte που δινουν hol,forthnet κ οτε ,εικαζω οτι η γραμμη σου εχει βραχυκυκλωμα η καποιο θεμα κ απλα στα αλλα δεν εβλεπες τα errors η τα αλλα συγχρονιζαν πιο συντηρητικα με μεγαλυτερο snr οποτε κ δεν προεκυπταν errors βαλε ενα αλλο ,δες με τι snr κλειδωνει ,τσεκαρε οτι δεν βγαζει errors k μετα αναγκασε το asus να συγχρονισει με το ιδιο snr ,στοιχηματιζω οτι το asus θα συγχρονισει ψηλοτερα χωρις errors κ αυτο στην δικη μου γραμμη με τρελα σκαμπανεβασματα το ΣΚ (ενα technicolor td 5130 συγχρονιζει απο 11 εως 15 μεγαμπιτ με καλωδιο 40 εκκατοστων απευθειας στο μπριζακι) το asus (καλωδιο 5 μετρων με φιλτρο adsl) συγχρονιζει παραπανω παντα απο 2 εως 7 μεγαμπιτ με snr 3 k χωρις πολλα errors οπως θα δεις
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 το dynamic line adjustment το εχεις enabled? βασικα ρυθμιζει το snr αυτοματα παιζοντας safe k συντηρητικα ,δλδ αν βρει καλη γραμμη το κρατα default η κατεβαζει ελαχιστα σε κακη γραμμη ανεβαζει για να εχεις σταθερη γραμμη εμενα η γραμμη ειναι ασταθης αλλα με καλα στατιστικα οποτε το κρατα default δλδ 6 (εγω το ρυθμιζω manual στην εικονα) το ρουτερακι παντως δεν δημιουργει errors ,θελω να πω οτι διαχειριζεται τις γραμμες οπως θα εκανε καθε ρουτερ ,ουσιαστικα εχει το ιδιο chip με τα zte που δινουν hol,forthnet κ οτε ,εικαζω οτι η γραμμη σου εχει βραχυκυκλωμα η καποιο θεμα κ απλα στα αλλα δεν εβλεπες τα errors η τα αλλα συγχρονιζαν πιο συντηρητικα με μεγαλυτερο snr οποτε κ δεν προεκυπταν errors βαλε ενα αλλο ,δες με τι snr κλειδωνει ,τσεκαρε οτι δεν βγαζει errors k μετα αναγκασε το asus να συγχρονισει με το ιδιο snr ,στοιχηματιζω οτι το asus θα συγχρονισει ψηλοτερα χωρις errors κ αυτο στην δικη μου γραμμη με τρελα σκαμπανεβασματα το ΣΚ (ενα technicolor td 5130 συγχρονιζει απο 11 εως 15 μεγαμπιτ με καλωδιο 40 εκκατοστων απευθειας στο μπριζακι) το asus (καλωδιο 5 μετρων με φιλτρο adsl) συγχρονιζει παραπανω παντα απο 2 εως 7 μεγαμπιτ με snr 3 k χωρις πολλα errors οπως θα δεις Το snr μου ηταν παντα στο 6 οποτε δεν πειραξα κατι Σου ανεβασα τα setting οπως ειναι αυτη την στιγμη (εκανα factory reset αφου περασα το τελευταιο firmware και τα μονα που αλλαξα ειναι το dsl modulation και annex mode
Nimda075 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 μετα το τελευταιο firmware που περνας ανοιξε το ρουτερ κ αστο 3 λεπτα μετα με μια οδοντογλυφιδα πατα την τρυπιτσα απο πισω για 8 δευτερολεπτα αστο να μπουταρει κανα 2 λεπτο κ σεταρε το internet με το quick internet setup πανω αριστερα (ακομα κ να ξερεις τις ρυθμισεις καντο)
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 μετα το τελευταιο firmware που περνας ανοιξε το ρουτερ κ αστο 3 λεπτα μετα με μια οδοντογλυφιδα πατα την τρυπιτσα απο πισω για 8 δευτερολεπτα αστο να μπουταρει κανα 2 λεπτο κ σεταρε το internet με το quick internet setup πανω αριστερα (ακομα κ να ξερεις τις ρυθμισεις καντο) Αυτό ακριβώς έκανα Έτσι και αλλιώς μετά το reset από το κουμπάκι ξεκινάει το Quick setup αυτόματα, σε ρωτάει αν θέλεις να αλλάζεις το όνομα για να μπαίνεις στο router και μετά κάνεις το Quick setup
Nimda075 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 οκ φιλτρακια δοκιμασες να αλλαξεις επισης βαλε σκετο το ρουτερ με κοντο καλωδιο μονο του στο πριζακι κ δες ,συνεχιζει να εχει πολλα ερορς? παντως το beta εχει νεωτερο adsl driver ,δεν το δοκιμαζεις? 1.1.1.2 http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=11&model=DSL-N14U&id=20160304174746750&page=1&SLanguage=en-us#20160401211341299
johnieXoX Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 έχει στείλει κανείς, ασύρματα, αρχεία σε δίσκο συνδεδεμένο με USB στο router να μας πει τι ταχύτητες πιάνει;;
teo20net Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Εγώ το έχω πάνω απο χρόνο και δεν είχα ποτέ θέματα. Επίσης έχω το τελευταίο firmware που έχει επίσημα η ASUS στο site της. Αν δεν το δώ ανεβασμένο εκεί, γενικά δεν μπαίνω σε διαδικασία beta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις