Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' όσους το πήρατε από Wind, πως κάνατε "activate service package" για extended warranty? Ζητάει contract code & password από vip card. Που τα βρίσκω αυτά?

Απαντάω ο ίδιος, μετά από επικοινωνία με Asus. Η απάντηση τους είναι :Regarding the below case, the product with SN ... already has 3 years of warranty and an extention is not necessary (please do not lose your proof of purchase because it is needed for the warranty). Οπότε όλα καλά, 3 χρόνια εγγύηση(γιατί το ψιλοφοβόμουν με τη wind).
  • Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια αν παθει κατι επιστροφη στην wind με την αποδειξη κ τελος

αν δεν εχουν να σου δωσουν ιδιο η καλυτερο που να δεχεσαι τοτε απευθυνεσαι στην asus με ενα email k σκαναρισμενη αποδειξη αγορας κ παλι τελειωσε

μην πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή αργησα να το δω και με ενδιαφέρει το θέμα, μπορώ να το βρω και εγώ που δεν έχω wind και είμαι από επαρχία; Αν ναι τι ζηταω και πώς; Διότι από eshop wind δεν το έχει για παραγγελία... Επίσης είδα ότι πολλοι πειραζετε τις ρυθμίσεις, θα χρειαστεί να τις αλλάξω κι εγώ που είμαι με ότε και ΖΤΕ ;;

Κανείς ;;;;

Δημοσ.

Επειδή αργησα να το δω και με ενδιαφέρει το θέμα, μπορώ να το βρω και εγώ που δεν έχω wind και είμαι από επαρχία; Αν ναι τι ζηταω και πώς; Διότι από eshop wind δεν το έχει για παραγγελία... Επίσης είδα ότι πολλοι πειραζετε τις ρυθμίσεις, θα χρειαστεί να τις αλλάξω κι εγώ που είμαι με ότε και ΖΤΕ ;;

http://www.nextphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=345
Δημοσ.

Παράγγειλα Τετάρτη και ακόμα δεν έχει έρθει. Μπράβο Wind, και εις ανώτερα!

Τα λεφτά μας ξέρετε να τα καπαρώνεται αμέσως όμως!

Δημοσ.

Παράγγειλα Τετάρτη και ακόμα δεν έχει έρθει. Μπράβο Wind, και εις ανώτερα!

Τα λεφτά μας ξέρετε να τα καπαρώνεται αμέσως όμως!

Εντάξει υπομονή. Μια εβδομάδα παίρνει συνήθως. Παράγγειλα Πέμπτη και παρέλαβα Τετάρτη.

Δημοσ.

Εντάξει υπομονή. Μια εβδομάδα παίρνει συνήθως. Παράγγειλα Πέμπτη και παρέλαβα Τετάρτη.

Αν δεν έχουν διαθέσιμα και τα παραγγέλνουν τότε νταξει. Αλλά άμα παίρνουν μια βδομάδα να τα φέρουν από Αθήνα, Ηράκλειο που άλλοι το κάνουν μέσα σε μια μέρα...

Δε διευκρίνισαν και θεώρησα ότι έχουν αποθήκη κάπου στην Ελλάδα και από εκεί τους τα στέλνουν.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά όταν το παράγγειλα,  ανέφερα το "εταιρικός πελάτης"(αν και είμαι στη vodafone!) και το έφεραν την επόμενη μέρα!Πάντως, από προηγούμενη εμπειρία μου, με αγορά από τη wind(nexus 6, όσοι το πήραν από εκεί, ξερουν την πραγματική σημασία, της καθυστέρησης, και το τι "μαγαζάκι" είναι η wind), το πιο πιθανό είναι να τους τελείωσαν και να περιμένουν να έρθουν απ' έξω, χωρίς βέ΄βαια να σας ενημερώσουν ποτέ!Δοκιμάστε με το "εταιρικός" από άλλο κατάστημα και ίσως πάρετε προτεριότητα, αν έχουν εναπομείναντα...

Δημοσ.

βοηθεια παρακαλω ,σε οποια θεση (lan 1,2,3,4) και να βαλω το καλωδιο ethernet του pc στο μοντεμ  δουλευουν ολα κανονικα οτιδηποτε αλλο παω να προσθεσω στις lan του μοντεμ ΤΙΠΟΤΑ ουτε  δορυφορικος δεκτης ουτε το switch τιποτα  ουτε δυλευουν ουτε αναβει το ενδεικτικο led στο μοντεμ  καποια βοηθεια παρακαλω οπως επισης και αν καποιος μπορει να μου δωσει  ρυθμισεις για οτε για το συγκεκριμενο μοντεμ  ευχαριστω (αν ειναι να το δωσω για επιστροφη )

Δημοσ.

βοηθεια παρακαλω ,σε οποια θεση (lan 1,2,3,4) και να βαλω το καλωδιο ethernet του pc στο μοντεμ  δουλευουν ολα κανονικα οτιδηποτε αλλο παω να προσθεσω στις lan του μοντεμ ΤΙΠΟΤΑ ουτε  δορυφορικος δεκτης ουτε το switch τιποτα  ουτε δυλευουν ουτε αναβει το ενδεικτικο led στο μοντεμ  καποια βοηθεια παρακαλω οπως επισης και αν καποιος μπορει να μου δωσει  ρυθμισεις για οτε για το συγκεκριμενο μοντεμ  ευχαριστω (αν ειναι να το δωσω για επιστροφη )

Το ότι δεν παίζει τίποτα απο όλα όσα λές, πιστεύω ότι σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος, εφόσον σε pc δουλεύουν. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι παίζει με αυτού του είδους των συνδέσεων.

Ρυθμίσεις για ΟΤΕ δεν χρειάζεσαι. Απλά στην αρχική σελίδα του router (192.168.1.1) ακολουθείς τον αυτόματο οδηγό και τα κάνει όλα μόνο του. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το username και το pass της συνδεσής σου. Αν δεν τα έχεις τότε, παίρνεις στον ΟΤΕ και μετά απο μια σύντομη διαδικασία σου τα δίνουν.

Δημοσ.

δεν χρειαζεσαι ρυμθμισεις για οτε ,τρεξε το quick internet setup (πανω αριστερα) ,βαλε username k password k θα στο σεταρει μια χαρα

αυτη η ρυθμιση ειναι ετσι? αν οχι φιαξτη

Capture.png

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά τελικά εχει χαλάσει η θύρα του δορυφορικού δεκτη κατά τα άλλα οκ μόνο που έχω αρκετά crc σε μία και μισή ώρα περίπου 3500 στο down (errors ,packet lost ) αυτό πως φτιάχνεται?

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά τελικά εχει χαλάσει η θύρα του δορυφορικού δεκτη κατά τα άλλα οκ μόνο που έχω αρκετά crc σε μία και μισή ώρα περίπου 3500 στο down (errors ,packet lost ) αυτό πως φτιάχνεται?

Α δεν ειμαι ο μονος που μολις εβαλα το modem αρχισα να βλεπω crc

Εμενα σταματαει αν βαλω το Stability Adjustment (ADSL) στο 1db παρολα αυτα ο συχρονισμος πεφτει αρκετα (χειροτερα απο οτι με το td 5136)

Δημοσ.

καθόλου crc μου φαινεται αδυνατο σχεδόν να εχεις. οσο κατεβάζεις το snr προς το 0 σιγουρα θα αυξανονται κατακόρυφα.

αν δεν εχεις αποσυνδέσεις πάντως και δεν παρατηρείς δυσλειτουργίες δεν εχει σημασία.

Από οτι διαβάζω γενικά δείχνει περισσότερα crc από αλλα ρουτερ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...