Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο μοντεμ router ASUS DSL-N14U @wind 34.90€

manthos1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια αξιζει για να αντικαταστησει ενα linksys wag200g που εχω σαν μοντεμ? Σαν ρουτερ εχω κουμπωμενο ενα tp link archer c7 οποτε δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να αλλαξω μοντεμ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

33€ μου το κρατησαν εμενα ,το ρουτερακι ειναι απλα εκπληκτικο κ τρελο vfm σε αυτα τα λεφτα

του εβαλα το τελευταιο beta firmware 1.1.1.2 k καπακι hardware reset

μου ανεβασε την συνδεση 1 μεγαμπιτ σε σχεση με το technicolor td5130 k παιζει στα επιπεδα του netfaster 1 k tplink 8970 που ειναι infineon κ παιζουν πανω σε infineon στην forthnet γραμμη μου

πειραζοντας το snr σε +4 απο 6 πηγα σε 3 (μαλλον το πειραγμα snr δεν παιζει ακριβως μαθηματικα) κ μου εδωσε αλλο 1 μεγαμπιτ

σε καποια φαση καταλαθος το πηγα 0,1 snr κ κλειδωσε την γραμμη μου στα 20 μεγαμπιτ χωρις errors απο το λιγο που ειδα

πολυ ευχαριστημενος ,θελει ψαξιμο

Capture.png

• Moderators

Αν καποιος μπορει να μετρησει ισχυ από το δικτυο 230V (Watts) με καποιο power meter... (Θα είναι και ενδειξη του ποσο θα ζεσταίνεται το καλοκαιρι.)

Αν και το σκέφτομαι με επιφυλαξη μιας και βλεπω λιγο αστοχο να ριξω ένα 35αρι για άλλο ένα μοντεμ ADSL, μιας και καποια στιγμη θα εχουμε πιστευω "υποχρεωτικα" VDSL...

μεχρι να πας ελλαδα υποχρεωτικα vdsl και να αρμεξουν καλα την αγελαδα του adsl νομιζω θα τα εχει βγαλει τα λεφτα του

εχει usb οποτε του βαζεις μια βαση λαπτοπ με ανεμιστηρακι κ δεν εχεις θεμα (αυτο κανω σε ολα μου τα ρουτερ)

• Moderators

Αρμεγμενο είναι το adsl πιστευω, αλλα μην μπουμε σε τετοια κουβεντα.

Αν εχει μεγαλη καταναλωση δεν θα το σκεφτω όπως και να'χει. Με την ελπιδα καποιος από οσους το πηραν να εχει power meter να μας δωσει το στοιχειο αυτό. :)

Παιδιά καλησπέρα, έχω forthnet Adsl με fast path με το Vdsl/Adsl router technicolor tg589 και κλειδώνω με 6.2 snr στα 16000/1000 αξίζει τον κόπο να το πάρω και να παίξω με το snr ή να μείνω όπως είμαι;

Βρήκα τυχαία το παρακάτω, όποιος θέλει, ας το δοκιμάσει να μας πει αν λειτουργεί:

...

Φυσικά και λειτουργεί, άλλωστε για τη δυνατότητα να κάνεις τέτοιες ρυθμίσεις προτάθηκε!

• Like 1

με τα beta firmware το snr παιζει +-10db χωρις hacks

αλλο κατι που ειδα κ μου αρεσε ειναι το scheduled reboot του router εβδομαδιαια

το qos το ενεργοποιησε κανεις? εχω την αισθηση οτι χειροτερευει τα πραγματα αντι να βοηθαει

παιδιά είμαι forthnet , έχω συνήθως 6snr 9mpbs εκεί γύρο.

έφερα ένα παλικάρι να δει τις γραμμές κάτω δεν μπορούσαμε να βρούμε την γραμμή μου είναι παμπάλαιο το κτίριο. να περιμένω VDSL? η να πάρο άλλο modem?

Link Information
        spacer.gif DSL Type: ADSL2+ spacer.gif Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1018 / 7121 spacer.gif Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1020 / 8204 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 4983232 / 73544992 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 19.5 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14.5 / 25.5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 5.8 / 7.1 spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif FEC (Up/Down): 2949775 / 289156 spacer.gif CRC (Up/Down): 196695 / 34

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...