Bubs Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Παιδια αξιζει για να αντικαταστησει ενα linksys wag200g που εχω σαν μοντεμ? Σαν ρουτερ εχω κουμπωμενο ενα tp link archer c7 οποτε δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να αλλαξω μοντεμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ξέρει κανείς όταν στέλνεις αρχείο σε συνδεδεμένο δίσκο, τι ταχύτητα εγγραφής πιάνει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ξέρει κανείς όταν στέλνεις αρχείο σε συνδεδεμένο δίσκο, τι ταχύτητα εγγραφής πιάνει?? Usb 2 θύρα είναι. Οπότε...πάνω κάτω ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 στα ρουτερακια την ζημια την κανει ο επεξεργαστης ,μην περιμενετε τπτ φοβερο απο τις usb εκτος κ αν εχουν κανει καμια μαγκια στην asus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 κάποιος που το έχει, δεν συνδέει ένας δίσκο usb να στείλει ασύρματα ένα αρχείο κάνα gb να μας πει τι ταχύτητα δείχνουν τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 33€ μου το κρατησαν εμενα ,το ρουτερακι ειναι απλα εκπληκτικο κ τρελο vfm σε αυτα τα λεφτα του εβαλα το τελευταιο beta firmware 1.1.1.2 k καπακι hardware reset μου ανεβασε την συνδεση 1 μεγαμπιτ σε σχεση με το technicolor td5130 k παιζει στα επιπεδα του netfaster 1 k tplink 8970 που ειναι infineon κ παιζουν πανω σε infineon στην forthnet γραμμη μου πειραζοντας το snr σε +4 απο 6 πηγα σε 3 (μαλλον το πειραγμα snr δεν παιζει ακριβως μαθηματικα) κ μου εδωσε αλλο 1 μεγαμπιτ σε καποια φαση καταλαθος το πηγα 0,1 snr κ κλειδωσε την γραμμη μου στα 20 μεγαμπιτ χωρις errors απο το λιγο που ειδα πολυ ευχαριστημενος ,θελει ψαξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αν καποιος μπορει να μετρησει ισχυ από το δικτυο 230V (Watts) με καποιο power meter... (Θα είναι και ενδειξη του ποσο θα ζεσταίνεται το καλοκαιρι.) Αν και το σκέφτομαι με επιφυλαξη μιας και βλεπω λιγο αστοχο να ριξω ένα 35αρι για άλλο ένα μοντεμ ADSL, μιας και καποια στιγμη θα εχουμε πιστευω "υποχρεωτικα" VDSL... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 μεχρι να πας ελλαδα υποχρεωτικα vdsl και να αρμεξουν καλα την αγελαδα του adsl νομιζω θα τα εχει βγαλει τα λεφτα του εχει usb οποτε του βαζεις μια βαση λαπτοπ με ανεμιστηρακι κ δεν εχεις θεμα (αυτο κανω σε ολα μου τα ρουτερ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αρμεγμενο είναι το adsl πιστευω, αλλα μην μπουμε σε τετοια κουβεντα. Αν εχει μεγαλη καταναλωση δεν θα το σκεφτω όπως και να'χει. Με την ελπιδα καποιος από οσους το πηραν να εχει power meter να μας δωσει το στοιχειο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 και κάποιος να μας δώσει ταχύτητα εγγραφής σε USB hdd.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, έχω forthnet Adsl με fast path με το Vdsl/Adsl router technicolor tg589 και κλειδώνω με 6.2 snr στα 16000/1000 αξίζει τον κόπο να το πάρω και να παίξω με το snr ή να μείνω όπως είμαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Βρήκα τυχαία το παρακάτω, όποιος θέλει, ας το δοκιμάσει να μας πει αν λειτουργεί: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Βρήκα τυχαία το παρακάτω, όποιος θέλει, ας το δοκιμάσει να μας πει αν λειτουργεί: ... Φυσικά και λειτουργεί, άλλωστε για τη δυνατότητα να κάνεις τέτοιες ρυθμίσεις προτάθηκε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 με τα beta firmware το snr παιζει +-10db χωρις hacks αλλο κατι που ειδα κ μου αρεσε ειναι το scheduled reboot του router εβδομαδιαια το qos το ενεργοποιησε κανεις? εχω την αισθηση οτι χειροτερευει τα πραγματα αντι να βοηθαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 παιδιά είμαι forthnet , έχω συνήθως 6snr 9mpbs εκεί γύρο. έφερα ένα παλικάρι να δει τις γραμμές κάτω δεν μπορούσαμε να βρούμε την γραμμή μου είναι παμπάλαιο το κτίριο. να περιμένω VDSL? η να πάρο άλλο modem? Link Information DSL Type: ADSL2+ Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1018 / 7121 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1020 / 8204 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 4983232 / 73544992 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 19.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14.5 / 25.5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 5.8 / 7.1 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 FEC (Up/Down): 2949775 / 289156 CRC (Up/Down): 196695 / 34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις