IceFrog Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλημερα σε ολους, χτες κάηκε ο υπολογιστης ενος φιλου μου. Πατησε το κουμπι να ανοιξει και πηρε φωτια η μητρικη απο την κατω δεξια γωνια. Οποτε ηρθε η ωρα να παρει καποιο αλλο. Εδω ειναι που ζηταω τη συμβουλη σας. Ο υπολογιστης που ειχε τωρα θα παει στα σκουπιδια λογικα. Θα κρατησει μονο την καρτα γραφικων για αρχη. Ο υπολογιστης που καηκε ηταν Q6600 με ddr2 κλπ. Θα κρατησουμε μονο καρτα γραφικων. Οποτε εχουμε και λεμε. Για αγορά υπολογιστήΑναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : 350Χρήση υπολογιστή : Casual gaming σε 720p Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΟχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι Εχουμε μια βλακεια περιπου 5 ετων νομιζω 720p η χειροτερηΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΘεσσαλονικηΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχουμε θεμαΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν εχουμε θεμαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Λειτουργικο υπαρχει Η καρτα γραφικων που εχουμε ειναι η gtx 250 και θα μεινει με αυτην σιγουρα για περισσοτερο απο 6 μηνες Μια συνθεση που εκανα εγω ειναι η παρακατω.
Hyphen Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Mια χαρα εισαι . αν θες βαζεις και φτηνοτερη μητρικη δεν εχουν διαφορες στα λεφτα που κοιτας.
IceFrog Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μου αρεσε γιατι εχει 4 θεσεις για ram και απο τα υπολοιπα εχει τα παντα, τωρα για 10 ευρω δεν ξερω εαν αξιζει τον κοπο να χασει κατι. Εσυ ποια μητρικη θα ελεγες?
Hyphen Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 δεν σου προτεινω να την αλλαξεις μονο αν ειναι πολυ δυσκολα τα οικονομικα του φιλου σου τοτε θα μπορεουσε να κερδισει χρηματα πχ http://www.skroutz.gr/s/6121309/Asrock-FM2A58M-VG3-R2-0.html
IceFrog Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλα σιγουρα, εαν δεν τον παίρνει οικονομικα η θα περιμενει η ας παρει οτι θελει
Redshift Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 δες κανα cougar κουτακι μωρε ,φτηνα κ καλα http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=COUGAR 2
Mydestiny Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω κουμπώσει τον 860K σε όλα τα FM2+ Chipset A58-A68-A78-A88 θα σου πρότεινα αφού το budget στο επιτρέπει να πας σε Α88Χ Chipset (Bolton D4).Eπίσης το κουτάκι που διάλεξες είναι χαμηλής ποιότητας τα υλικά του και πολύ μικρό από άποψης χώρων, δες κάτι σε Zalman ή Cougar είναι και τα 2 άψογα, στην σύνθεση μου θα προτιμήσω το Zalman διότι ενσωματώνει φίλτρα , τοποθέτηση τροφοδοτικού στο κάτω μέρος, καλή ποιότητα υλικών , καλό airflow καθώς και Design για να τελειώσω στα 20€ . Από Visionstudio.gr η πρότασή μου και είναι η παρακάτω : Επεξ/σία 7 Μαΐου 2015 από Mydestiny 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Από το pc που κάηκε θα μπορούσε να κρατήσει τουλάχιστον τον επεξεργαστή, είναι από τα κομμάτια που χαλάνε πάρα πολύ δύσκολα και στην συγκεκριμένη περίπτωση λογικά θα έμεινε ανέπαφος. Αυτό για τον επεξεργαστή δεν το λέω για να τον βάλει στο καινούριο του σύστημα, απλά πληροφοριακά . 1
IceFrog Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Από το pc που κάηκε θα μπορούσε να κρατήσει τουλάχιστον τον επεξεργαστή, είναι από τα κομμάτια που χαλάνε πάρα πολύ δύσκολα και στην συγκεκριμένη περίπτωση λογικά θα έμεινε ανέπαφος. Αυτό για τον επεξεργαστή δεν το λέω για να τον βάλει στο καινούριο του σύστημα, απλά πληροφοριακά . Τον επεξεργαστη και τις ραμ θα τις κρατησουμε σιγουρα.
Donalhioy Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 θα σου ελεγα αυτη την μητρικη.. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36229&cat=3&sub=387&pmanuf=7&sort=3&step=undefined ξερω ειναι λιγο πιο ακριβη αλλα...
IceFrog Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 θα σου ελεγα αυτη την μητρικη.. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36229&cat=3&sub=387&pmanuf=7&sort=3&step=undefined ξερω ειναι λιγο πιο ακριβη αλλα... Η τελικη επιλογη ειναι καθαρα δικη του. Εγω του εχω δωσει ενα link για το θεμα και απλα το παρακολουθει
Donalhioy Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 αν η συνθεση ειναι με matx τοτε το cougar spike ειναι φοβεροτατο κουτι.. και πιο φτηνο.. εχει και εξωτερικο usb3 1
Mydestiny Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 αν η συνθεση ειναι με matx τοτε το cougar spike ειναι φοβεροτατο κουτι.. και πιο φτηνο.. εχει και εξωτερικο usb3 Καλό έχω πάρει 3 αλλά υστερεί στο θέμα της σκόνης και λίγο της θερμοκρασίας λόγω του τροφοδοτικού που είναι πάνω, ενώ το Zalman έχει και φίλτρα και bottom τροφοδοτικό.Και τα 2 άριστα για την τιμή τους απλά από την στιγμή που πήρα το Zalman με απάλαξε από την σκόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα