GianniSM Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Νομίζω ότι έχω πει παραπάνω τι θέλω. Η αγορά θα γίνει Ιούνιο, που θα έχω και τα λεφτά. Δεδομένο ότι μπορώ να δώσω 300€ και αν μπορέσω στα 350€ θα το κάνω. Παίζει ρόλο η οθόνη για μένα , η κάμερα, να μην λαγκάρει...και δεν θέλω samsung άλλο πια, γιατί είχα το S2 και με κούρασε, το είχα 3 χρόνια. Ως τώρα το LG G3 συμπαθώ, μοτορολα δεν είμαι σίγουρη, δεν με τρέλαιναν και ποτέ. Επίσης ειρήνη υμίν ... παιδιά! Χαίρομαι που μου λετε την γνώμη σας και δέχομαι επίσης ότι καθένας έχει διαφορετικά γούστα και απόψεις. υ.γ. Δεν θέλω άλλο touchwiz, δεν θέλω να του βάλω custom roms... να μην λαγκάρει, ωραία οθόνη στις 5 ίντσες σίγουρα και να το κρατήσω 2 χρονάκια χωρίς άγχος. Ως τότε περιμένουμε και το νέο UI της LG που θα ναι πιο ελαφρύ λογικά. Να το επαναφέρεις το τόπικ όταν θα σαι έτοιμη για την αγορά 1
Carl_Barks Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 zaf με συγχωρείς, σου κάνω hijack το thread γιατί είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Αν υπάρχει θέμα, ας το κάνει split κάποιος moderator. Budget στα 300-350 και η αγορά μπορεί να καθυστερήσει το πολύ μέχρι Αύγουστο. Το ψάχνω εδώ και ένα δίμηνο και έχω καταλήξει πάνω κάτω στα: -htc one m8 : πρώτη επιλογή, κυρίως λόγο του ότι μου αρέσει τρελά εμφανισιακά αλλά και γιατί μέχρι σήμερα είμαι με το πρώτο htc desire που βγήκε από το 2011 και έχω μείνει πανευχαριστημένος από την htc. Τώρα είναι στα ~389, ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να πέσει κάπου στα 350. -moto x 2014 : θα ήταν σίγουρα πρώτη επιλογή μιας και είναι πιο φτηνό, έχει near stock android και είναι αρκετά ωραίο και χωρίς lag. Αλλά η απουσία sd το σκοτώνει. Με τα 10Gb που μένουν διαθέσιμα δε τη βγάζω. Και η 32άρα έκδοση είναι απλησίαστη οικονομικά. -lg g2 : Από όσα έχω διαβάσει εδώ και μήνες, το πιο value for money κινητό. Όμορφο, άψογο και τίμιο. Αλλά δε θέλω να πάρω κινητό 2ετίας. Θα μου πεις έχει πάρει Lollipop, αλλά πόσα ακόμα θα πάρει; Δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν κινητά κάθε χρόνο και θέλω αυτό που θα πάρω να το κρατήσω τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Οπότε με το g2 είμαι ήδη 2 χρόνια πίσω και ακόμα και αφού πάρει λόλιποπ, λογικά θα πάρει άλλη μια και τέλος. -lg g3 : Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτό, αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Sony και samsung δεν με ενδιαφέρουν. Κινέζικα επίσης παρότι τα εκτιμώ αφάνταστα δεν θα ήθελα σε αυτή τη φάση. Θέλω κάτι 100% αξιόπιστο καθότι θα φύγω για τα επόμενα 2χρόνια στο εξωτερικό και δεν θέλω να μείνω από κινητό για κανένα λόγο! Ακούω γνώμες, μπορεί να βοηθηθεί και η thread-starter
GianniSM Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δες ξανά το G3, αν ξέρεις τι θέλεις είναι επίσης πολύ VFM, όπως όλα έχει τις αδυναμίες του, αλλά όποιος λέει πως είναι κακό τηλ είναι απλά hater που δεν ξέρει τι του γίνεται. Από κει και πέρα μέχρι τον Αύγουστο ενδεχομένως να υπάρχουν προσιτές φετινές ναυαρχίδες.Το HTC με την χάλια κάμερα του για μένα είναι deal braker δεν θα το άγγιζα
zaf_4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Επειδή θέλω καλή κάμερα αυτό ίσως με πήγαινε και εμένα πίσω για το htc m8, ξέρω εάν έχεις συνηθίσει μια εταιρεία και έχεις μείνει ευχαριστημένος, δύσκολα φεύγεις. Το μόνο που μου αρέσει έως τώρα περισσσότερο και εμένα είναι το LG G3, εάν κατέβει κι άλλο σε ένα μήνα θα κοιτάξω μέχρι και το 32gb. Ε ολίγοις συμφωνώ με τον GianniSM...
Atakas Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ακριβώς το topic που έψαχνα.. Προς Ιούνιο θα αλλάξω κινητό οπότε δεν βιάζομαι. Έχω καταλήξει στα εξής, περίπου στα χρήματά σου, κατα σειρά προτίμησης: Sony Z3 Compact HTC One M8 Motorola Moto X (2nd Gen) LG G3 Samsung Galaxy Alpha Για HTC One M8 με βλέπω, αν πέσει λίγο ακόμα η τιμή. Φανταστική κατασκευή και πολλά θετικά. Αλλιώς μάλλον Z3 compact - εξίσου πολύ δυνατή επιλογή και θα προτιμούσα να μείνω κάτω από τις 5". Το Moto X έχει μόνο ένα μπροστινό ηχείο (όχι stereo σε landscape δηλαδή) οπότε μένει πιο πίσω. LG G3 είναι ασφαλής αλλά αδιάφορη επιλογή και το Alpha, αν και δεν θες Samsung, είναι πολύ καλό value for money. Z3 compact το βρίσκω καλύτερο από Samsung S5 οπότε δεν συμπεριλαμβάνω το S5 στις επιλογές. Κάποια φτήνια όπως το Huawei Ascend G7 αξίζει; HTC 816G το είδα από κοντά και δεν το θέλω, πολύ μέτριο ποιοτικά. Χρήση κυρίως social, email, εύκολο multitasking, snapseed και youtube (γι'αυτό και η βαρύτητα στα μπροστινά ηχεία).
mp44christos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ωσο αφορα το moto x μπορει να εχει υποδεέστερα χαρακτηριστικά απο τα υπόλοιπα αλλα εχει λειτουργίες που απαξ και της μαθεις δεν θα μπορεις να χρησιμοποιήσεις αλλα smartphones χωρις αυτα...
Carl_Barks Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τι παίζει με το λογισμικό της LG στο G3; Με ψήσατε και έχω αρχίσει και το ψάχνω λίγο παραπάνω. Από bloatware πως τα πάει; Πήγα και το τσέκαρα στα γρήγορα σήμερα σε ένα μαγαζί και είδα κάτι McAfee Security πχ κλπ. Γενικά είναι φορτωμένο με βλακειούλες; Επίσης, μιας και είναι QHD από μπαταρία πως τα πάει;
GianniSM Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Τι παίζει με το λογισμικό της LG στο G3; Με ψήσατε και έχω αρχίσει και το ψάχνω λίγο παραπάνω. Από bloatware πως τα πάει; Πήγα και το τσέκαρα στα γρήγορα σήμερα σε ένα μαγαζί και είδα κάτι McAfee Security πχ κλπ. Γενικά είναι φορτωμένο με βλακειούλες; Επίσης, μιας και είναι QHD από μπαταρία πως τα πάει; Σαν κάτοχος του βασικά το μόνο άχρηστο πράγμα που έχει είναι το mcfee. Πολύ ωραίο πληκτρολόγιο αλλά λίγο λάγκυ. Χρησιμοποιώ το swype προσωπικά. Υπάρχουν όμως stock based roms σαν την cloudy που δεν έχουν τα περιττά. Πολλοί επιλέγουν τον Nova launcher εγώ όμως άφησα την μαμά γιατί με βολεύει. Κάποιο λαγκ θα το δεις, δεν είναι η πιο σφαιράτη συσκευή, αλλά όχι κάτι τραγικό θα το δεις σε στιγμές μόνο και όχι συνέχεια. Από μπαταρία 4-4.5 ώρες οθόνη ανάλογα με την φωτεινότητα και αν έχεις ανοικτό το 3G. Το θετικό είναι πως η μπαταρία είναι αποσπώμενη οπότε με 15-20Ε παίρνεις και μια 2η οπότε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Επίσης φοβερή υποστήριξη αν σου πάθει κάτι, και αναμένουμε το νέο UI που λέγεται πως θα ναι πιο ελαφρύ, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα χρόνο που θα το πάρουμε
zaf_4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ωσο αφορα το moto x μπορει να εχει υποδεέστερα χαρακτηριστικά απο τα υπόλοιπα αλλα εχει λειτουργίες που απαξ και της μαθεις δεν θα μπορεις να χρησιμοποιήσεις αλλα smartphones χωρις αυτα... Nαι, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Δλδ τι λειτουργίες έχει ώστε να με κάνει εμένα προσωπικά να μην διαλέξω htc m8 (να πέσει η τιμή του φυσικά) ή από LG G3.
mp44christos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Nαι, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Δλδ τι λειτουργίες έχει ώστε να με κάνει εμένα προσωπικά να μην διαλέξω htc m8 (να πέσει η τιμή του φυσικά) ή από LG G3. Πρώτον ειναι η επιλογή του ξύλου για το πίσω μερος του κινητού. Πραγματικά αν το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις πόσο κατι τοσο ασήμαντο ανεβάζει την ποιότητα... Δεύτερον το active display μια δυο μερες με αυτο και δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κινητό χωρις αυτο. Τριτων το Motorola assist και η δυνατότητα να του δοσεις φονιτικες εντολες. Τέταρτον εχει την καλύτερη ποιότητα κλήσεων απο οποιοδήποτε κινητο! Εχει 4 μικρόφωνα ακομα και μεσα σε bar μπορείς να απαντήσεις σε κλήσεις. Πεμπτον μπορείς να ανοίξεις την καμερα γυρίζοντας το κινητο. Και τελος και καλύτερο stock android Απο εκει και περα εχει μετρια καμερα, δεν εχει στερεο ηχεία, μπαταριά απλώς θα σου βγαζει την μερα (εμενα δηλ που ειμαι πολυ απαιτητικός)
MAVELSAN Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 εχω το lg g3 32gb 350Ε παρτο και δεν θα το μετανειωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα