dieccast Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ρε παιδια λεει για 350 ευρω γιατι προτεινεται παλι το g2?? παντως μπορεις να δεις και το Ζ3 που το πουλανε στα 350-340 μεταχεισμενο 1 μηνα και νομιζω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη! μετα αλλιως Ζ3 compact αν θες πιο μαζεμενο σε διαστασεις ή οντως το Μοτο Χ 2nd gen που προτειναι ο Hyphen ειναι αλαγκαριστο και πολυ δυνατο κινητο με Pure android αλλα δεν εχει πολυ δυνατη καμερα!
kostas8080 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ρε παιδια λεει για 350 ευρω γιατι προτεινεται παλι το g2?? παντως μπορεις να δεις και το Ζ3 που το πουλανε στα 350-340 μεταχεισμενο 1 μηνα και νομιζω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη! μετα αλλιως Ζ3 compact αν θες πιο μαζεμενο σε διαστασεις ή οντως το Μοτο Χ 2nd gen που προτειναι ο Hyphen ειναι αλαγκαριστο και πολυ δυνατο κινητο με Pure android αλλα δεν εχει πολυ δυνατη καμερα! Φίλε οποίοι δεν είχαν ποτε g2 απλά δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί το αναφέρουμε συνέχεια
leo06 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ρε παιδια λεει για 350 ευρω γιατι προτεινεται παλι το g2?? παντως μπορεις να δεις και το Ζ3 που το πουλανε στα 350-340 μεταχεισμενο 1 μηνα και νομιζω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη! μετα αλλιως Ζ3 compact αν θες πιο μαζεμενο σε διαστασεις ή οντως το Μοτο Χ 2nd gen που προτειναι ο Hyphen ειναι αλαγκαριστο και πολυ δυνατο κινητο με Pure android αλλα δεν εχει πολυ δυνατη καμερα! 350 ευρώ για μεταχειρισμενο ενώ μπορεί να αγοράσει με λιγότερα καινούργιο?
Hyphen Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 350 ευρώ για μεταχειρισμενο ενώ μπορεί να αγοράσει με λιγότερα καινούργιο? μιλαει για Ζ3 οχι Ζ3 compact 1
leo06 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 μιλαει για Ζ3 οχι Ζ3 compact αυτό λέω,να δώσει 350 για μεταχειρισμενο?
leo06 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Αφου εχει 430 καινουργιο. ναι φίλε μου,ξαναλέω με λιγότερα απο 350 παίρνεις g3 καινούργιο και θα δώσεις 350 για μεταχειρισμενο?
Hyphen Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Αφου μιλαμε για διαφορετικα κινητα...τι σχεση εχει αυτο?
leo06 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Αφου μιλαμε για διαφορετικα κινητα...τι σχεση εχει αυτο? καλά φίλε μου ότι πεις
GianniSM Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Leo ξεκινά από 312Ε, 345Ε το 32αρι και ο άλλος προτείνει σε αυτά τα λεφτά μεταχειρισμένο έλεος!
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Για να σου προτείνουμε κάτι πρέπει να μας πεις τις ανάγκες σου. S5, Ζ3c, G3 είναι τα πιο ολοκληρώμένα κινητά σε αυτή την τιμή. Αν δε σ ενδιαφέρει η κάμερα και η μεγάλη οθόνη, κερδίζοντας σε αυτονομία και ταχύτητα, πας στο z3c. Αν θέλεις την καλύτερη οθόνη και την καλύτερη κάμερα, πας στο σ5, με το μεγάλο μειονέκτημα του touchwiz. Aν θέλεις μεγάλη οθόνη σε συμμαζεμένες διαστάσεις και αξιοπρεπή φωτο, χανοντας σε φωτεινότητα, μπαταρία και ταχύτητα, πας στο g3. Δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει καμια επιλογή. Προσωπικά θα διάλεγα κινητό που να μπορώ να αλλάξω μπαταρία και μνήμη. 2
dieccast Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ναι φίλε μου,ξαναλέω με λιγότερα απο 350 παίρνεις g3 καινούργιο και θα δώσεις 350 για μεταχειρισμενο? το ζ3 ειναι καλυτερο απο g3(για μενα) και σαν specs! και εχω δει πολλα Ζ3 350 μεταχειρισμενα μονο 1 μηνα οπως ειπα. 1
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν υπάρχει σύγκριση αυτών των 2 κινητών, αρκεί βέβαια να εμπιστεύεσαι αυτόν που σου πουλάει μεταχειρισμένο προϊόν.
mp44christos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Αν δεν εχεις τρελές απιστήσεις σε φωτογραφίες προτείνω το moto x 2014.
zaf_4 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ενδιαφέρομαι να έχει 1)καλή κάμερα 2) μεγάλη οθόνη 5 ίντσες σίγουρα για 5,5 δεν είμαι σίγουρη αλλά δεν λέω όχι 3) να μην λαγκάρει" 4) 4G να έχει και αγορά από skroutzoμαγαζο. Αποκλείουμε Samsung εντελώς... είχα το Galaxy s2 ωραίο αλλά δεν θέλω ξανά αυτή την εταιρεία. Οπότε μένουμε σε Lg, Htc, Sony. Νομίζω ότι έχω πει παραπάνω τι θέλω. Η αγορά θα γίνει Ιούνιο, που θα έχω και τα λεφτά. Δεδομένο ότι μπορώ να δώσω 300€ και αν μπορέσω στα 350€ θα το κάνω. Παίζει ρόλο η οθόνη για μένα , η κάμερα, να μην λαγκάρει...και δεν θέλω samsung άλλο πια, γιατί είχα το S2 και με κούρασε, το είχα 3 χρόνια. Ως τώρα το LG G3 συμπαθώ, μοτορολα δεν είμαι σίγουρη, δεν με τρέλαιναν και ποτέ. Επίσης ειρήνη υμίν ... παιδιά! Χαίρομαι που μου λετε την γνώμη σας και δέχομαι επίσης ότι καθένας έχει διαφορετικά γούστα και απόψεις. υ.γ. Δεν θέλω άλλο touchwiz, δεν θέλω να του βάλω custom roms... να μην λαγκάρει, ωραία οθόνη στις 5 ίντσες σίγουρα και να το κρατήσω 2 χρονάκια χωρίς άγχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα