Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετά από το κουραστικό iphone 5, μια αγορά smartphone με android λειτουργικό είναι πλέον δεδομένη. Ενδιαφέρομαι να έχει 1)καλή κάμερα 2) μεγάλη οθόνη 5 ίντσες σίγουρα για 5,5 δεν είμαι σίγουρη αλλά δεν λέω όχι 3) να μην λαγκάρει"  4) 4G να έχει και αγορά από skroutzoμαγαζο.

Αποκλείουμε Samsung εντελώς... είχα το Galaxy s2 ωραίο αλλά δεν θέλω ξανά αυτή την εταιρεία.

Οπότε μένουμε σε Lg, Htc, Sony.

Τι μου προτείνετε και γιατί;

Ευχαριστώ

υ.γ. Μου αρέσει το Lg g2 32gb αλλά είναι ήδη 2 ετών,  LG G3 16GB αλλά διαβάζω ότι λαγκάρει μετά άλλη σκέψη είναι το Htc one E8 αλλά δεν έχω διαβάσει πολλά εκτός ότι είναι πλαστικό και μετά το Sony Z3 Compact το οποίο ακούω τα καλύτερα αλλά δεν με τρελαίνουν οι 4,6 ίντσες του + ότι θέλει οπωσδήποτε θήκη αλλιώς γλιστράει πολύ. 

Γι' αυτό και προβληματίζομαι... η αγορά θα γίνει Ιούνιο, οπότε όλο και με μπερδεύει η τελική απόφαση.

Δημοσ.

τον Ιουνιο μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα και οι τιμες.

Παντως απο αυτα τα κινητα που λες δεν θα επερνα κανενα. Το Ε8 λεει λιγο αλλα ειναι πλαστικο και γενικα δοκιμασε το πριν το παρεις αν παρεις αυτο γιατι σε καποιους δεν τους αρεσουν τα htc.

Δημοσ.

οκ όντως έχω σχεδόν ένα μήνα μέχρι να αποφασίσω.

Τείνω προς sony z3 compact και lg g3 16gb δεν έχω βρει κάτι άλλο που να με ενθουσιάζει εάν βγάλουμε και την samsung απ' την μέση. Εσύ δλδ έχεις να προτείνεις κάτι έστω να έχω εικόνα;

Δημοσ.

Το G2 πήρε Lollipop η παλαιότητα του δεν είναι λόγος να το απορρίψεις.

Το Lag του G3 είναι μάλλον υπερβολικό, ναι δεν είναι η πιο γρήγορη συσκευή, αλλά όταν τα βάλεις όλα μαζί την θεωρώ την πιο ολοκληρωμένη συσκευή, ειδικά αν σε ενδιαφέρει η κάμερα και η οθόνη.

Από κει και πέρα μέχρι τον Ιούνιο ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Καλύτερα να ρωτήσεις τότε γιατί οι τιμές αλλάζουν καθημερινά.

• Like 1
Δημοσ.

Ok τότε ίδωμεν μέχρι το Ιούνιο μπας και έχουν αλλάξει οι τιμές φυσικά προς το καλύτερο!

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς ξανά ο θέμα της samsung. Γιατί την έχεις αποκλείσει; To s2 που αναφέρεις είναι πολύ παλιό μοντέλο, πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Εγώ θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να πας σε s5 σ αυτά τα λεφτά. Αν είσαι τόσο αρνητική επόμενη επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι το LG G3. 

Δημοσ.

Ok τότε ίδωμεν μέχρι το Ιούνιο μπας και έχουν αλλάξει οι τιμές φυσικά προς το καλύτερο!

Δεν είναι μόνο θέμα τιμών, είναι και θέμα επιλογών. Αυτή την στιγμή από Ελλάδα είναι πολύ περιορισμένες. Σε 3 μήνες όμως πολλά θα έχουν αλλάξει λογικά

Δημοσ.

οκ όντως έχω σχεδόν ένα μήνα μέχρι να αποφασίσω.

Τείνω προς sony z3 compact και lg g3 16gb δεν έχω βρει κάτι άλλο που να με ενθουσιάζει εάν βγάλουμε και την samsung απ' την μέση. Εσύ δλδ έχεις να προτείνεις κάτι έστω να έχω εικόνα;

Z3 και compact? ποτε !! δεν τα αξιζει με τιποτα τα λεφτα του.

εγω θα σου προτεινα

1.ειτε μετχ  ειτε καινουργιο μπορει να εχει πεσει τοτε λογο κατασκευης και μονο  http://www.skroutz.gr/s/4635439/HTC-One-M8-16GB.html 

2. no lag κινητο  http://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html

3. κατι αρκετα αξιολογο  http://www.meizu.com/en/products/m1note/features.html

Δημοσ.

Αν δεν θες κάτι το g2 και ζ3 κόμπακτ είναι ότι πρέπει. Όπως και μπαταρία και άλλους τομείς τα πάμε πολύ καλά.g3 16 εκτός από κάμερα και οθόνη δεν προσφέρει τπτ άλλο.με το 32 αρι δεν ξέρω τι παίζει Αλλά αν δεν έχει λαγκ αξίζει.σαμσουνγκ μπορείς να δεις και τα αλφα.α5 και ειδικά το άλφα σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει είναι τέλεια.

Όσο για το προηγούμενο ποστ απλα γελάω

Δημοσ.

Για το ότι το ζ3 κόμπακτ δεν αξίζει και για αυτό το ποτέ.κομπακτ και Άρσεναλ τα μοναδικά μικρά με σπεκς παντοφλων, που βέβαια είναι της μόδας πια. Άρα δεν νομίζω πως δεν αξίζει.

Δημοσ.

Για το ότι το ζ3 κόμπακτ δεν αξίζει και για αυτό το ποτέ.κομπακτ και Άρσεναλ τα μοναδικά μικρά με σπεκς παντοφλων, που βέβαια είναι της μόδας πια. Άρα δεν νομίζω πως δεν αξίζει.

βεβαια δεν αξιζει 350 ευρω για ενα κινητο 4.6 720? ειμαστε σοβαροι ? το εχει δει απο κοντα ? στα 230ε καλο θα ηταν και παλι πολλα λεω οταν υπαρχει ενα moto G 2014 το οποιο κανει 168ευρω.

Δημοσ.

1 lg g3 32gb(350 ευρω)

Αφού δεν θες g2,δεν θες samsung,η htc είναι έξω από το budget, sony δεν θα σου πρότεινα οπότε μόνη επιλογή είναι το g3...Όσο για τα οποία lag αν σε ενοχλούν βαλε μια custom rom

Εγώ σου προτείνω το g3 για άμεση αγορά ή αν δεν βιάζεσαι περίμενε λίγο θα πέσουν το καλοκαίρι οι τιμές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...