Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχει εδώ και 2 εβδομάδες που έκανα ένα pc, και ζήτησα από ένα φίλο να μου δώσει το cd του windws 7 που έχει και αυτός. το έκανα εγκαταστήσει και τα ενεργοποίησα με το ίδιο κωδικό που είχε πανό στο cd. θα   υπάρχει πρόβλημα  στο μέλλον? τι να κάνω μήπως να πάρω άλλα windows. 

Δημοσ.

Υπάρχει ένας ν αριθμός εγκατάστασης που μπορεί να γίνει με κάθε άδεια χρήσης windows αλλά το πιο πιθανό είναι το dvd εγκατάστασης του φίλου σου να αναφέρεται σε άδεια ενός χρήστη.

Γνώμη μου είναι να αποκτήσεις το συντομότερο δυνατό δική σου άδεια χρήσης.

Δημοσ.

Ναι αναφέρει μια άδεια χρίσεις, είναι έκδοση oem . Απλώς θέλω να ρωτήσω υπάρχει περιπτώσει διακοπείς τον windows να ακυρωθεί το serial? αν υπάρχει πάμε για αγορά δηλαδή .  

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αναφέρει μια άδεια χρίσεις, είναι έκδοση oem . Απλώς θέλω να ρωτήσω υπάρχει περιπτώσει διακοπείς τον windows να ακυρωθεί το serial? αν υπάρχει πάμε για αγορά δηλαδή .  

Όχι δεν μπορεί να διακοπεί η χρήση αυθεντικού εγκατεστημένου σειριακού αλλά αναφερόμαστε σε windows αργά η γρήγορα θα χρειαστεί επανεγκατάσταση και η ενεργοποίηση έχει επίσης ένα συγκεκριμένο αριθμό που μπορεί να υλοποιηθεί από το Internet.

Κάποια στιγμή μελλοντικά θα ζητηθεί ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πρόβλημα με τις ενεργοποιήσεις των windows μέσω internet το έλυσα ως εξής.Καταρχάς να πω ότι ο μικρός για να δείξει ότι ξέρει να κάνει format έκανε κάθε μέρα και από ένα σε κάθε φίλο του χωριστά :P οπότε κάποια στιγμή όταν πήγε να το ξανακάνει του έβγαλε μήνυμα ότι το όριο των ενεργοποιήσεων έχει ξεπεραστεί.Στην αρχή τα ενεργοποιούσα και εγώ με το τηλέφωνο αλλά μια μέρα που χρησιμοποίησα το active kill disk για να κάνω καθαρή εγκατάσταση με πέρασμα μηδενικών τρεις φορές είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με το κλειδί, και ω του θαύματος δούλεψε!Μάλιστα έβαλα τον μικρό να ξανακάνει format αφού του αρέσει :P και το ξαναδοκιμάζω και δούλεψε ξανά!Μήπως "σκοτώνοντας λέω λοιπόν εντελώς τον δίσκο παίζει κάποιο ρόλο στην ενεργοποίηση του κλειδιού;Μπορεί να ρωτάω και βλακείες πάντως γλίτωσα από την "ταλαιπωρία" της τηλεφωνικής ενεργοποίησης.

Δημοσ.

Η τηλεφωνική ενεργοποίηση γιατί είναι ταλαιπωρία; Δεν παίζει ρόλο πόσες φορές το χρησιμοποιείς παίζει ρόλο ότι όσες φορές και αν το χρησιμοποιήσεις κάποια στιγμή θα χτυπήσει η αυθεντικότητα σε όλα και θα σου ξαναζητήσει ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου. Το key είναι για μια εγκατάσταση αν το χρησιμοποιείς πολλές φορές τι πιστεύεις η microsoft θα το αφήσει να το κάνεις συνέχεια. Αν ήταν έτσι όλος ο κόσμος θα αγόραζε μια άδεια και θα την έβαζε σε 10 PC. Όσο για το πόσες φόρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κλειδί ενεργοποίησης στο απάντησαν τα παιδιά παραπάνω. Πάντως για να ακυρωθεί το serial δε παίζει. Φιλικά μη παίζεις με τα format συνέχεια γιατί μπορεί να αρέσει στο μικρό όπως λες αλλά δε θα αρέσει στη τσέπη σου όταν πεθάνει ο σκληρός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...