oraiustepe Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλησπερα εχω αγορασει προσφατα εναν ssd sandisk ultra 2. Ωστοσο ορισμενες φορες οταν ανοιγω η κλεινω ενα προγραμμα το προγραμμα κολλαει για 2 δευτερα πριν κλεισει ή κολλαει δυο δευτερα για να ανοιξει αναλογως την περιπτωση και αναβει το κοκκινο λαμπακι στο κουτι κανοντας εναν μικρο θορυβο ο σκληρος. Αυτο το εκανε και με τον 500αρι hdd που ειχα πριν. Το συστημα ειναι προσφατα αγοραρασμενο και επισης μου το εκανε και πριν την αναβαθμιση. Μηπως ειναι θεμα των windows;Εχω windows 7 ultimate 64 bit. οποιαδηποτε απαντηση θα την εκτιμουσα. ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Για αρχή δες την υγεία του δίσκου με το hdsentinel γιατι καμια φορά δεν ξέρεις .... μετα ρίξε και ενα scan για trojans κτλπ με adwcleaner και malwarebytes
Hyphen Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Τον 500αρι τον παλιό τον εχεις επανω αυτο πηγα να ρωτησω... μηπως καποια αρχεια που σχετιζονται με τον 500αρι κανουν την δουλεια!
oraiustepe Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 τον 500αρι τον εχω επανω και αυτο το κανει και στην τηλεοραση που το προγραμμα τηλεορασης το εχω στον ssd κανει παλι τα ιδια. Η υγεια και τον δυο σκληρων ειναι 100%. Βεβαια τον 500αρι τον εχω 5 χρονια. Τι να πω δεν ξερω.
oraiustepe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 τελικα φταει ο σκληρος ο 500αρης απο τοτε που τον εβγαλα δεν μου το κανει αυτο το προβλημα. Λετε μηπως με μια ανσυγκροτηση φταιξει; ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Αν σου έδειχνε 100 % το hdsentinel και τον 500gb τοτε μπορείς να ειναι το πρόβλημα κανενα καλώδιο ή θύρα sata για αυτο δοκίμασε με διαφορετικό καλώδιο και σε αλλη θύρα , απο την αλλη μπορεί απλα να εχει ορισμένα bad sectors και να δημιουργούν αυτα το πρόβλημα
TheELF Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Και μια χαρά να είναι ο δίσκος μπορεί να είναι κάποιος green(η γενικά αργός) και να χρειάζεται να σπινάρει πρώτα πριν γράψει η διαβάσει
oraiustepe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ναι οντως green ειναι και δεν ειναι τοσο καλος. Μεσες ταχυτητες 70-80 mb εγγραφη και αναγνωση εχει.Ειναι και πενταετιας, λογικα αυτο που λες θα ειναι TheELF...... SPANK το καλωδιο δεν ειναι το δοκιμασα και στον ssd και ολα οκ, οσο αναφορα τα bad sectors πολυ πιθανον να εχει αλλα με 100% υγεια το συμπερασασμα του TheELF μου φαινεται πιο προφανες. Ευχαριστω για τις απαντησεις θα δοκιμασω μια ανασυγκροτηση ετσι κι αλλιως θελω εδω και καιρο να τον κανω μια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα