LOVExVOTKA Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καυεβαζω με torrent και ενω το οριο κατεβασματος της συνδεσης μου φτανει μεχρι και τα 850kbps μετα απο λιγη ωρα η ταχυτητα πευτει κατακορυφα και κολλαει γυρω στα 150 - 300 kbps. Αλλαζω την θυρα στις ρυμησεις επιλεγοντας τυχαια θυρα ανεβαινει η ταχυτητα κανονικα στο οριο της συνδεσεις μου και μετα απο λιγη ωρα παλι τα ιδια. Εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης 2 torrent clints το μTorrent και το qBittorrent και το ιδιο συμβαινει και με τα 2. Εχω συνδεση Wind adsl double play και το ρουτερ D-link DSL-2640R. Τι μπορει να φταιει απο την στιγμη μου δεν εφθυνενε το clint αφου γινετε και στα 2? Το ρουτερ η ειναι θεμα της wind?
3leven Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δοκιμασε καταρχας ενα τεστ torrent για να σιγουρευτεις οτι δεν ευθυνονται οι peers στα torrents.. Υπαρχουν παρα πολλα στο google. Εγω προσωπικα σε ενα παρομοιο θεμα ειχα δοκιμασει απο εδω: http://whirlpool.net.au/wiki/test_torrents
LOVExVOTKA Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση. Εκανα ενα τσεκ στο www.testmy.net και οι ενδυξεις ηταν λογικες και η ταχυτητα κατεβασματος και ανεβασματος. Επισης το συγκεκριμενο προβλημα το παρατηρησα σε πολλα torrents οχι μονο σε κανα 2.
papousss13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 πρωτα απολα το μtorrent σβηστο οπως ειναι... κατεβασε το qbittorrent τις ταχυτητες upload τι τις εχεις? εχεις εχω βαλει οριο ατ 10kbps
LOVExVOTKA Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Τα τελεφταια uptades του utorrent εχουν λενε bitcoin miner. Εχω και το qbittorrent αλλα δεν μου πολυ αρεσει και μου φενετε οτι το utorret εχει ενα κλικ παραπανω ταχυτητα. Οσο για το upload το εχω στα 25 για να σινταρω
enidreiogmx Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δοκίμασε το tixati. Πολύ καλό, δωρεάν, χωρίς περίεργα extra και παρόμοιο με μtorrent σαν περιβάλλον. Καλό είναι να κάνεις ανά 2-3 ημέρες επανεκκίνηση στον ρούτερ, γιατί μπουκώνει. Το upload το βάζεις μέχρι το 80% της σύνδεσης. Ότι κατεβάζεις να δίνεις. Το μtorrent αν έκοβες το upload, έκοβε και το download
LOVExVOTKA Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Kαλο προγραμματακι φαινετε μολις του εκανα και install και θα το δοκιμασω σε κανα torrent να δω πως τα παει ευχαριστω πολυ...
rfc Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 βασικα φταιει το ρουτερ σου, λογικα αν δε κανεις κατι αλλο μετα απο λιγο θα ξανανεβει η ταχυτητα σου. Για client να χρησιμοποιειτε το mtorrent 2.2.1 που ειναι 200KB μονο και πολυ γρηγορο. Βασικα ολα ειναι γρηγορα, απλα αυτο ειναι το πιο ελαφρυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα