rafinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Πήρα το παρακάτω ανεμιστηράκι αλλά έχω θέμα. http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f8-pwm-fan-80mm-p-PER.650186 Τι ακριβώς πρέπει να συνδέσω εγώ γιατί το εγχειρίδιο δε μας τα λέει και πολύ καλά (έχει ένα θηλυκό 4pin με τρία καλώδια από το οποίο βγαίνει και αρσενικό 4pin ενώ έχει και ένα 3pin θηλυκό με μονό καλώδιο-κίτρινο); Με ενδιαφέρει κυρίως να δουλεύει σε φουλ στροφές καθώς θα βάζει αέρα στο Pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 To 3 pin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zefiroth Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 To 3 pin. Λαθος. Συνδεεις το 4πιν θηλυκο σε 3-πιν αρσενικο της μητρικης(ναι μπαινει και οχι δεν θα υπαρξει προβλημα).Το 3πιν το συνδεεις με το αλλο 4πιν του ανεμιστηρα για να μπορει να διαβαζει τις στροφες του φαν η μητρικη(αν σε ενδιαφερει). Ειναι περιεργοι ανεμιστηρες στη συνδεσμολογια τους γιατι εχουν και ενα ιδιαιτερο χαρακτηριστικο:Μπορεις να βαλεις 3-4-5 ιδιους στη σειρα (daisy chain-το θηλυκο του πρωτου με το αρσενικο 4πιν του δευτερου κ.ο.κ) με τον τελευταιο να συνδεεται σε 4πιν pwm υποδοχη της μητρικης.Ετσι εχεις ολους τους ανεμιστηρες σου να ανεβαζουν ή να κατεβαζουν στροφες αναλογα με το pwm σημα μιας και μοναδικης 4πιν υποδοχης. Ειναι καταπληκτικη σειρα η συγκεκριμενη,best value μακραν του δευτερου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Από ότι είδα τελικά στο guide έγραφε πως αν υπάρχει δεύτερη υποδοχή στο Mobo τότε το συνδέω εκεί ακριβώς όπως μου πες. Θα το δοκιμάσω αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Οταν το συνδεσεις σε παρακαλω πες μας τα επιπεδα θορυβου, γιατι με ενδιαφερει (το 120 βεβαια αλλα οκ) και ειδα στα σχολια οτι ολοι λενε οτι ειναι αθορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Σα να μην έχω βάλει κάποιον ανεμιστήρα Παιδιά κάτι άλλο... ξέρει κανείς αν στην αγορά υπάρχει αντάπτορας από 4pin αρσενικό (τέτοιο που θέλουν τα ανεμιστηράκια για να συνδεθούν) σε molex; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα