macoc162 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Συμβαίνουν αλλά οι άλλες εταιρίες ανταποκρίνονται αμέσως. Επίσης εκτός του ότι πέρασε πάνω απο μήνας και καμία ανταπόκριση από ΟΤΕ ενώ λέει μη πληρώσεις λογαριασμό χρεώνει τόκους υπερημερίας. Απάτη μεγάλη ο ΟΤΕ. Κάποια τετοια λάθη συμβαίνουν παντού και σε ολους δεν υπαρχει λόγος να κατακρίνουμε τον ΟΤΕ τόσο πολυ. Μεγάλη και σοβαρή εταιρία ειναι και πολυ αξιοπρεπής κιολας καποιες ατυχές στιγμές συμβαίνουν παντούSent from my iPhone using Insomnia
Grey29 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγώ έχω την εξής απορία. Ο ote tv ανακοίνωσε αύξηση 23% στις τιμές των πακέτων του ακόμα και για παλιούς πελάτες (τραγικό). Παρόλα αυτά έχω διαβάσει πως αν ο πελάτης θέλει μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση μέχρι 20/10 και να διακόψει χωρίς πέναλτι. Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;
A.Andrew Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί αυτό ισχύει μόνο για ΟΤΕ tv. Οι πιο πολλοί έχουν μαζί και internet κτλ γιατί συνήθως οι προσφορές συμφέρουν. Οπότε αν πας να κάνεις διακοπή -με εξαίρεση το κομμάτι του ΟΤΕ tv- τρως πέναλτι 160€ (πιο συγκεκριμένα 125 το πέναλτι κ 35 το τέλος φορητότητας). Άρα ουσιαστικά ή που πληρώνεις τα επιπλέον 5€ το μήνα ή που πληρώνεις 160 για να φύγεις. Φάνηκαν βλέπεις προνοητικοί εκεί στον ΟΤΕ. Το έκαναν έτσι που να μην σε συμφέρει να διακόψεις.
Liakos10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Παιδιά κάτι άσχετο-σχετικό. Με πήραν από την Wind για προσφορά σταθερό/ίντερνετ και όταν του είπα ότι έχω συμβόλαιο με την cyta μου είπε ότι έχει βγει νόμος που μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις και ότι το συμβόλαιο αφορά μόνο δέσμευση της τιμής και όχι δέσμευση του πελάτη στην εταιρία. Τον ρώτησα πολλές φορές αν ισχύει σίγουρα αυτό και μου είπε ναι. Ξέρετε τίποτα; Αν λέει μούφες δεν μπορώ να τον καταγγείλω;
Grey29 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Η αλήθεια είναι πως ακούγεται λίγο περίεργο αυτό. Θέλω να πω πως το συμβόλαιο προφανώς και πρέπει να έχει οφέλη και για τις 2 πλευρές. Τώρα αν άλλαξε τόσο ριζικά με νόμο αυτό δεν το ξέρω είναι η αλήθεια αλλά αν όντως ισχύει θα με εξυπηρετήσει πάρα πολύ γιατί θέλω οπωσδήποτε να διακόψω τη συνδρομή με ΟΤΕ TV.
jkoukos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μπαρούφες λέει. Ρώτησέ τον ποιος είναι ο νόμος και γιατί υπάρχει η πρόβλεψη για τέλος πρόωρης διακοπής στα δικά τους συμβολαία. Ακόμη καλύτερα ζήτησε να στα δώσει γραπτώς. 1
Grey29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Σωστός! Μήπως ξέρεις αν στη δική μου περίπτωση μπορεί να γίνει κάτι για να σπάσω το συμβόλαιο με τον ΟΤΕ; (όχι μόνο με ΟΤΕ TV) Δεδομένου πως εκείνοι αυξάνουν τις τιμές και συνεπώς αλλάζουν τα προσυμφωνηθέντα.
jkoukos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δυστυχώς (νομίζω) στην δικιά σου περίπτωση δεν μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις το τέλος για το DP. Μπορείς μόνο να διακόψεις το OTETV ατελώς. Σε όλους τους παρόχους ισχύει ότι μπορούν ν' αυξάνουν τα μηνιαία πάγια και όλοι δίνουν την επιλογή για ατελώς διακοπή της αντίστοιχης υπηρεσίας. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να το απαγορεύει.
l337 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Παιδιά κάτι άσχετο-σχετικό. Με πήραν από την Wind για προσφορά σταθερό/ίντερνετ και όταν του είπα ότι έχω συμβόλαιο με την cyta μου είπε ότι έχει βγει νόμος που μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις και ότι το συμβόλαιο αφορά μόνο δέσμευση της τιμής και όχι δέσμευση του πελάτη στην εταιρία. Τον ρώτησα πολλές φορές αν ισχύει σίγουρα αυτό και μου είπε ναι. Ξέρετε τίποτα; Αν λέει μούφες δεν μπορώ να τον καταγγείλω; Παπάτζες σου λέει. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο -προφανώς-. Αν δεν έχεις γραπτά τις ανοησίες που λέει (που δεν θα τις δεις ποτέ γραπτώς) πώς θα τον καταγγείλεις;
Liakos10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ξαναμίλησα μαζί του και κάτι άρχισε να μου λέει για την Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ) και μπήκα έψαξα τα πάντα και δεν βρήκα τίποτα. Αυτό που βρήκα είναι ότι στο συμβόλαιο που έχω υπογράψει με την Cyta λέει ότι αν σπάσω το συμβόλαιο χωρίς λόγο πλερώνω 72 ευρώ. Και του το είπα αυτό και επέμενε ότι υπάρχει νόμος μπλα μπλα μπλα. Και μάλιστα σε κάποια φάση μου λέει "μα κύριε λέτε να τα λέμε αυτά στον κόσμο μόνο και μόνο για να πουλήσουμε;;;". Τέσπα το θέμα έμεινε εκεί, δεν ρισκάρω να σπάσω συμβόλαιο θα περιμένω να λήξει και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα