dritan90 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια, αυτο το Σ/Κ λεμε με μια παρεα να παμε camping Aγκιστρι,Eχω ακουσει ότι πάνε αρκετοί για camping ή έστω διανυκτέρευση. Θα ήθελα να ρωτήσω τις εμπειρίες σας,και αν όντως επιτρέπεται ελεύθερο camping σε τύπου διανυκτέρευσης μιας βραδιάς. Ευχαριστώ
totem_lost Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Το ελεύθερο camping πουθενά δεν επιτρέπεται τυπικά με βάση το νόμο νομίζω.
DrLo Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Το ελεύθερο camping πουθενά δεν επιτρέπεται τυπικά με βάση το νόμο νομίζω. Εκτός από την Πλ. Συντάγματος. 5
Anorymous Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Το ελεύθερο camping πουθενά δεν επιτρέπεται τυπικά με βάση το νόμο νομίζω. νομιζω οτι αν δεν υπαρχει εκει κοντα ξενοδοχειο η νοικιαζομενα επιτρεπεται
MT60RS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 αν δεν εχεις στησει σκηνη, δεν θεωρειται camping πριν απο κανα 2 χρονια ειχαν γινει πεσιματα αν δεν πολυαραζεις στην σκηνη τη μερα θα εισαι κομπλε καλυτερα καθημερινη, θα γουσταρεις πιο πολυ μην στησεις σκηνη ακριβως κατω απο τον γκρεμο αν δεν εχεις μηχανακι νοικιασε ποδηλατο παρε εξτρα σακουλες για απλυτα και σκουπιδια
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 εχω κανει απειρες χρονιες διακοπες αγκιστρι..κατι για καμπινγκ δεν πηρε το αυτι μου γιατι ομως να μην νοικιασεις ενα δωματιο..στα απειρα ενοικιαζομενα...μιας και οι περισσοτερες παραλιες ειναι στις 2 πολεις...μεγαλοχωρι και σκαλα αν δεν κανω λαθος τα ονοματα.. Δεν νομιζω να μην βρειτε για 1-2 βραδια καποιο ενοικιαζομενο σε αυτες τις 2 πολεις...του κερατα δηλ... ΥΓ : η επισκεψη στην "παραλια γυμνιστων" επιβαλλεται
Anorymous Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 εχω κανει απειρες χρονιες διακοπες αγκιστρι..κατι για καμπινγκ δεν πηρε το αυτι μου γιατι ομως να μην νοικιασεις ενα δωματιο..στα απειρα ενοικιαζομενα...μιας και οι περισσοτερες παραλιες ειναι στις 2 πολεις...μεγαλοχωρι και σκαλα αν δεν κανω λαθος τα ονοματα.. Δεν νομιζω να μην βρειτε για 1-2 βραδια καποιο ενοικιαζομενο σε αυτες τις 2 πολεις...του κερατα δηλ... ΥΓ : η επισκεψη στην "παραλια γυμνιστων" επιβαλλεται Μηπως δεν εχει τα φραγκα λεω εγω
rikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 εχω κανει απειρες χρονιες διακοπες αγκιστρι..κατι για καμπινγκ δεν πηρε το αυτι μου γιατι ομως να μην νοικιασεις ενα δωματιο..στα απειρα ενοικιαζομενα...μιας και οι περισσοτερες παραλιες ειναι στις 2 πολεις...μεγαλοχωρι και σκαλα αν δεν κανω λαθος τα ονοματα.. Δεν νομιζω να μην βρειτε για 1-2 βραδια καποιο ενοικιαζομενο σε αυτες τις 2 πολεις...του κερατα δηλ... ΥΓ : η επισκεψη στην "παραλια γυμνιστων" επιβαλλεται Εχεις παει παραλια γυμνιστων και δεν εχεις δει σκηνες?
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εγώ θα φοβόμουν να κάνω ελεύθερο κάμπινγκ πάντως..(εκτός που δεν μου αρέσει και το κάμπινγκ γενικά, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό )
Theo_Mich Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 καθρ χρονο κανουμε camping στο αγκιστρι . Πηγαινε και θα ειναι ολα κομπλε . Εξω απο σκηνη την μερα και θα εισαι jet. Στεισε στο βουνο οπως πας για παραλια γυμνιστων (χαλικιαδα) . Θα δεις και αλλους εκει χωμενους μετα το hook bar !
dritan90 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 δεν ξερω αν ειναι γνωστο για παραλια γυμνιστων... εγω μια διανυκτερευση στην παραλια θελω να κανω...απλα ρωτω αν γινεται συχνα και το κανουν πολλοι?
Anorymous Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εγώ θα φοβόμουν να κάνω ελεύθερο κάμπινγκ πάντως..(εκτός που δεν μου αρέσει και το κάμπινγκ γενικά, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό ) Εγω μια φορα εχω κανει ελευθερο καμπινγκ.....το 99 μετα το σεισμο χαχα 1
johnkal Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πριν ένα χρόνο που πήγα, είχα δει ταμπέλα που έλεγε πως απαγορεύεται αυστηρά το κάμπινγκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα