bachtis Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 'Σπέρααα!! Έχω τραβήξει με handycam της Sony κάποια βίντεο και τα πέρασα στον υπολογιστή μέσω του προγράμματος που είχε η εταιρεία, τα οποία εισήχθησαν σε m2ts. Τα μετέτρεψα σε avi με Freemake Video Converter και αρχικά τα εισήγαγε μόνο ώς ήχο. Μετά δοκίμασα να τα μετατρέψω σε mp4 και mpeg, αλλά μου λέει ότι είναι είναι unsupported format. Τί να κάνω???
mafiozoskotsos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Ψάξε στο google σε τι μορφή μπορείς να μετατρέψεις το βίντεο για να το υποστηρίζει το premiere κάτι τέτοιο https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=m2ts+to+adobe+premiere
micos000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Γιατί τα μετατρέπεις; Δεν τα παίρνει σαν m2ts; Δοκίμασε με το mkvtoolnix να τα κάνεις mkv.
bachtis Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Παίδες δεν παίρνει κανένα αρχείο... Δοκίμασα m2ts,avi,mkv... Μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων??
micos000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ποιο premiere έχεις; Είδες τα αποτελέσματα του google στο λινκ του μαφιόζου; Δοκίμασε με αυτό να τα μετατρέψεις σε mp4.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 μηπως εχεις την trial εκδοση και εχει ληξει? Site: https://forums.adobe.com/thread/387265?tstart=0
bachtis Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δοκίμασα να το ξανακατεβάσω κι όλες οι εκδόσεις είναι 64bit... Ούτε μια 32bit!!! Εννοείται πως δν έχει λήξει, δεν ήταν trial... Απλά ανακάλυψα ότι ήταν κανά δύο εκδόσεις μαζί στο laptop μου... Και με την έκδοση που είχα, είχα ξανακάνει μοντάζ!!! Δεν είναι δλδ ότι δεν δούλευε ποτέ... Τι να κάνω παίδες?
bachtis Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν κατέβασα το cs3 και το εγκαθιστά επιτέλους... Πάλι δεν τα έπαιρνε κι έκανα δύο αλλαγές: πρώτον έκανα το project του premiere pro σε 25 fps και δεύτερον τα έκανα convert με το πρόγραμμα της sony! Το δοκίμασα και μάλλον δουλεύει! case closed απλά τα αναφέρω μήπως βοηθηθεί κάποιος άλλος! Επεξ/σία 10 Μαΐου 2015 από bachtis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα