stelios18120 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σύντροφοί ινσομνιακς Το θέμα ειναι οτι άμεσα θα αλλάξω το ρουτερ της forthnet, το γνωστο thomson tg585 γιατί μου κανει κάτι παλαβα τώρα τελευταια και το έχω και κοντά 2 χρόνια.το θέμα είναι με μερικές πρόχειρες ματιές λέω να πάρω το http://www.skroutz.gr/s/2724796/TP-LINK-TD-W8970.html Αν υπάρχει κάτι καλυτερο με +-10-20€ ριξτε μου πρόταση. Οnline gaming δεν παίζω μονο θέλω γρήγορη ταχύτητα upload/download Αξίζει σαν ρουτερ; Αν το πάρω μετα τι ρυθμίσεις κάνω ώστε να συνδεθεί στην γραμμή μου κομπλε και να μην έχω θεματα στην ταχύτητα κτλπ; Επίσης τι αλλες δυνατότητες μου δίνει το συγκεκριμένο ρουτερ;αυτά..ευχαριστώ για τις πιθανές απαντήσεις
teo20net Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δες στην ενότητα "Προσφορές". Υπάρχει ένα Asus για το οποίο ο κόσμος λέει καλά λογια.
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 σε tp link 9980 .ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.μετα χωρις να ειναι vdsl υπαρχει το 8980 και μετα παει το δικο σου το 8970 που θες. για να παιξει βαζεις Username/password.δες το manual για να δεις τι σου δινει το καθενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα