sk8harddiefast Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ναι αλλα ο αστροφυσικος που θελει να εχει ενα pc σπιτι του για να αναλυει την κινηση των πλανητων, δεν θα εχει εναν server σπιτι. Απλα θα παρει εναν πολυ δυνατο υπολογιστη. Επισεις θα μπορουσε ανετα να ειναι ενα xen computer οπου στην ουσια θα "μοιραζει" virtual machines. Που ειδικα εκει θελεις πολυ ram.
AccountSaver Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 καλά αυτές τις δουλειές που αναφέρεις δεν θα τις κάνεις όμως με τέτοιο σύστημα , γιατί αντίστοιχα θα χρειαστείς και άλλου εύρους επεξεργαστή.... Ακριβώς αυτό. Για να εμφανίζονται για τον κοσμάκη αυτές οι μητρικές θα έχουν το αντίστοιχο κόστος και για τους ακριβώς αντίστοιχους αγοραστές αλλά για εμένα τον απλό "κομπιουτεράκια" τα 128gb ram πιστεύω οτι δεν μπορώ να τα φουλάρω με τίποτα. Ακόμα και με βίντεο editing σε 4Κ πάλι δεν νομίζω να γεμίσει ούτε τα μισά σε calculation /rendering speed. 1
Padaz Bloody Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εγώ να ρωτήσω τι μπορεί να χρειαστούν 128gb μνήμης; Ίσως με ssd samsung 850 pro, rapid mode enabled οι μνήμες να αξιοποιούνταν σαν hd cache.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 εγώ να ρωτήσω τι μπορεί να χρειαστούν 128gb μνήμης; virtual machines? 1
geof40 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ένας 3930k μαμά που έχω κάνει το wPrime 32Μ σε 5.5 sec.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα