zanskou Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 To Intel X99 chipset και μαζί με αυτό οι νέοι επεξεργαστές Haswell-E είναι πλέον εδώ και λίγο καιρό μέρος της πραγματικότητας υποσχόμενοι εκρηκτικές επιδόσεις και ταυτόχρονα λογική κατανάλωση ενέργειας.Έτσι μετά από το εξαιρετικά διεξοδικό hands-on μητρικής με το Χ99 chipset που είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε πρόσφατα από τον crmaris, σήμερα επιστρέφουμε με το πρώτη δοκιμή μιας ανάλογης μητρικής η οποία έφθασε στο εργαστήριό μας από την MSI. Πρόκειται για την πολλά υποσχόμενη MSI X99s MPower, η οποία έρχεται καθαρά προσανατολισμένη στους extreme overclockers με την εταιρεία να ισχυρίζεται πως στα χέρια κάποιου έμπειρου χρήστη μπορεί να θέσει νέα ρεκόρ. Πάμε λοιπόν, χωρίς χρονοτριβές, να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μητρική που μας έστειλε η MSI η οποία συνοδευόταν από έναν 6-core επεξεργαστή Intel i7 5930K και 64GB DDR4 RAM 2133ΜΗz. Όπως πάντα, η παρουσίασή μας θα ξεκινήσει με μια σύντομη παράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος. Site: MSI X99s MPower Αναλυτική Παρουσίαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vintage Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μου θυμίζει το λογότυπο μαγαζιού με είδη πληροφορικής 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 εγώ να ρωτήσω τι μπορεί να χρειαστούν 128gb μνήμης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 εγώ να ρωτήσω τι μπορεί να χρειαστούν 128gb μνήμης; για το watchdogs ή μεγαλα projects πχ στο after effects 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 εγώ να ρωτήσω τι μπορεί να χρειαστούν 128gb μνήμης; υπολογιστικη φυσικη και οχι μονο, και τα 128 λιγα ειναι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 εγώ να ρωτήσω τι μπορεί να χρειαστούν 128gb μνήμης; minecraft 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 λίγα είναι ; τι λέτε ρε παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 λίγα είναι ; τι λέτε ρε παιδιά... δεν ειναι για facebook και gaming, ειναι για σοβαρά project που απετουν τετοια μεγεθοι Μου θυμίζει το λογότυπο μαγαζιού με είδη πληροφορικής αεκαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsonta Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 εγώ να ρωτήσω τι μπορεί να χρειαστούν 128gb μνήμης; Χαλαρότατα εγώ μπορώ να φάω 40 gb μόνο για ram-drive. Και άν θέλουν οι SSD μπορούν να μου κάνουν αέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qta Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Στο τελευταίο benchmark (x264) μήπως είναι ανάποδα τα αποτελέσματα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Απιστευτη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8harddiefast Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Προσπαθησε να κανεις προσωμειωση για το πως ενα διαστημοπλοιο θα προσγειωθει στον Αρη που απαιτει 1000000000 δεδομενα. Ξαφνικα 6 cores και 128 GB δεν σου φτανουν ουτε για την εισαγωγη των δεδομενων!!! Το Π που λεμε 3.14 δεν ειναι 3.14 ακριβως αλλα εχει απειρα δεκαδικα απο πισω. Το ποσσα ειναι αυτα.... Σκεψου πως μια datacenter με χιλιαδες servers σε cluster να δουλευουν μερα νυχτα για να καταφερουν να βρουν ποιος ειναι αυτος ο αριθμος. Οι απειρου ταχυτητας και χωρητικοτητας μνημες, υπαρχουν γιατι υπαρχουν ανθρωποι που τις χρειαζονται. Επιστημονες που αναλυουν κβαντομηχανικη, αστροφυσικη κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Πολύ λειτουργική και με ποιοτικά υλικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakos77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Προσπαθησε να κανεις προσωμειωση για το πως ενα διαστημοπλοιο θα προσγειωθει στον Αρη που απαιτει 1000000000 δεδομενα. Ξαφνικα 6 cores και 128 GB δεν σου φτανουν ουτε για την εισαγωγη των δεδομενων!!! Το Π που λεμε 3.14 δεν ειναι 3.14 ακριβως αλλα εχει απειρα δεκαδικα απο πισω. Το ποσσα ειναι αυτα.... Σκεψου πως μια datacenter με χιλιαδες servers σε cluster να δουλευουν μερα νυχτα για να καταφερουν να βρουν ποιος ειναι αυτος ο αριθμος. Οι απειρου ταχυτητας και χωρητικοτητας μνημες, υπαρχουν γιατι υπαρχουν ανθρωποι που τις χρειαζονται. Επιστημονες που αναλυουν κβαντομηχανικη, αστροφυσικη κλπ καλά αυτές τις δουλειές που αναφέρεις δεν θα τις κάνεις όμως με τέτοιο σύστημα , γιατί αντίστοιχα θα χρειαστείς και άλλου εύρους επεξεργαστή.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roll Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 πολύ καλή σε ποιότητα και λειτουργικά thx για το review !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα