Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται το τι θέλεις... Αν θες ένα λειτουργικό χωρίς κολλήματα πήγαινε κατευθείαν στα bb. Επίσης άριστη κατασκευή στα υλικά του. Όλες τις εφαρμογές μ,πορείς να τις τρέξεις από 3 τουλάχιστον app stores.

Αν θες ένα fashion κινητό όχι μην πάρεις blackberry.

Δημοσ.

ποιος ο λόγος να πάρεις Blackberry ?δεν θα σου πρότεινα ούτε καν το καινούργιο που θα βγει σε λίγο !πάρε ένα καλό smartphone ίσως ένα "Note" με τα χρήματα που  διαθέτεις.

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσουν τα ΒΒ, πολύ ποιοτικές συσκευές δεν κολλάνε, το λειτουργικό πανέμορφο, φοβερό εργαλείο, έχω ένα curve για 2η συσκευή, αλλά είναι για την δουλειά. Δες στο amazon store και αν σε καλύπτουν οι εφαρμογές δεν είμαι εναντίον της αγοράς

• Like 2
Δημοσ.

Ησουν τρομερα επεξηγηματικος...μπραβο

Ποιος ζήτησε εξήγηση; Η ερώτηση ήταν αν αξίζει. Εγώ φοβήθηκα μήπως πλατιάζω κιόλας..

• Like 1
Δημοσ.

θα το ξαναπώ, ΧΩΡΙΣ να είμαι ειδικός. Από όσα έχω δει και διαβάσει...

Αν σου χρειάζεται πιο πολύ ένα ORGANIZER για πολλά mails, επισύναψη αρχείων, facebook, calendar.... οργανωτική δουλειά δηλαδή, μάλλον πας για ΒΒ.

Αν θες κάτι πιο πολύ σε ΤΗΛΕΦΩΝΟ.... με δυνατητες .......από όλα.... πας για android/iphone.

Προσπάθησε να παραμερίσεις τις γνώμες των άλλων, το αισθητικό κομμάτι, την τιμή ίσως, τις φήμες, κλπ, και δεσ ποιές είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ.....

Επιλογές υπάρχουν να σε καλύψουν....

Πάντα φιλικά.....

• Like 2
Δημοσ.

Τα Blackberry απο εποχες Bold που τοτε ηταν της μοδας τα Iphone 4 και 4s ηταν ξεκαθαρα για δουλειες κινητα οπως ακριβως και την χρηση που αναφερεται πολυ σωστα παραπανω.

Στα δε χρηματα του Z30 απο iphone παιρνεις μονο το 5c το οποιο δεν ειναι γενικα οτι το καλυτερο.

Για μενα προσωπικα αυτη ειναι η καλυτερη λυση 

Εμένα μου αρέσουν τα ΒΒ, πολύ ποιοτικές συσκευές δεν κολλάνε, το λειτουργικό πανέμορφο, φοβερό εργαλείο, έχω ένα curve για 2η συσκευή, αλλά είναι για την δουλειά. Δες στο amazon store και αν σε καλύπτουν οι εφαρμογές δεν είμαι εναντίον της αγοράς

Βουτα απο αγγελιες κανενα Curve πχ 9360 και εισαι αρχοντας,και τα υπολοιπα χρηματα του Z30 δωστα για ενα αξιολογο Android Κινητο οπως λεει σωστα ο Γιαννης απο πανω. Εταιρια δεν θα σου πω απλα να ειναι απο LG G2 κατηγοριας(σε Specs)και πανω.

Εξαρτάται το τι θέλεις... Αν θες ένα λειτουργικό χωρίς κολλήματα πήγαινε κατευθείαν στα bb. Επίσης άριστη κατασκευή στα υλικά του. Όλες τις εφαρμογές μ,πορείς να τις τρέξεις από 3 τουλάχιστον app stores.

Αν θες ένα fashion κινητό όχι μην πάρεις blackberry.

Εχω περασει απο Ios 8,Windows Phone(1520 και 930)και Android τωρα(Htc One M8).Δεν εχω πετυχει σε ουτε ενα λειτουργικο τα κολληματα που αναφερεις(ειδικα στα Windows Phone τα οποια και αυτα εχουν λιγες εφαρμογες οπως τα Blackberry). Αρα παρακαλω πολυ μην γραφουμε ανακριβειες και παραπληροφορουμε τον κοσμο.

Ουτε ειμαστε επι εποχης 4.2 στα Android,ουτε επι εποχης Windows 7 στα WP που γενικα τα πραγματα δεν ηταν και οτι το καλυτερο.

Εγω παντως και απο πιο παλια επι εποχες Blackberry 9900 κλπ θυμαμαι οτι και αυτα βγαζανε πολλα προβληματα.

Πάντα τα ζαχάρωνα τα blackberry, αλλα το θεωρώ μεγάλο βήμα. Αξίζει η αγορά ενος Blackberry?

Και για να σου απαντησουμε σε αυτο που γραφεις,για τα 300ευρω που ζηταει το Z30 η απαντηση ειναι οχι http://www.skroutz.gr/s/3979463/Blackberry-Z30-LTE-16GB.html?from=most-popular&keyphrase=blackberry+z302013 μοντελο με Specs χειροτερα απο το ταπεινο G2 σε ολους τους τομεις αλλα ακριβοτερο???Μπα.

Αν δε ησουν επαγγελματιας και ηθελες καποιο συγκεκριμενο κινητο για την δουλεια σου(βλεπε πχ τα Caterpillar)θα το ειχες ηδη αγορασει χωρις πολλα πολλα (αν δεν ειχες ηδη παρει Note 4 :P)

Δημοσ.

^^

Το lag δεν είναι ανακρίβεια, η αλήθεια είναι.. Και iOS και ανδροιδ έχω δει lag. (Windows δεν ξέρω..)

Δεν είναι ανδροιδ για να βλέπεις specs.

Δεν έχει το ίδιο market με τα Windows Phone μιας και τρέχει σχεδόν όλες τις ανδροιδ εφαρμογές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...