Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ημουν κι εγω σ' αυτο το διλημμα πριν λιγο καιρο, 6300 vs 8320 vs i3 +upgradable path και μετα απο πολυ ψαξιμο και benchmarks που ειδα κατελειξα στον 4160 αφου ειναι οντως πολυ δυνατος και εχεις και την δυνατοτητα αργοτερα να βαλεις ενα i7.

Μιας και ανεφερε φιλος το mortal kombat x , ο 'ταπεινος' i3 το παιζει με ολα στο φουλ 1920χ1080  ανετα, με χρηση 60-70% περιπου με nvidia 670 sli. Αν βεβαια ασχολεισαι με multiplayer games πηγαινε καλυτερα σε i5 +

Δημοσ.

Εγω παντως δεν ειπα κατι για τον ι3 δεν τον εχω και δεν εχω αποψη ειπα για τον 6300 γιατι τον εχω δουλεψει αρκετα στο συστημα μου.Χωρις oc ηταν απογοητευση για μενα σαν γενικη εμπειρια με oc που το ζηταει κανονικα αυτο το τσιπακι ειναι μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το δίλλημα ήταν "i3 4160 ή FX-4350" θα έλεγα i3. Αλλά τώρα δαγκωτό FX-6300, γιατί πολύ απλά έχει 4 πυρήνες παραπάνω και είναι πιο καλός για το μέλλον. Δεν αξίζει να πάς σε διπύρηνο. Αγόρασε καλύτερα όμως τον FX-6350, είναι λίγο πιο δυνατός.

Δημοσ.

Δεν αξίζει να πάει σε 6350, την χρηματική διαφορά μεταξύ 6300-6350 την δίνει σε ψύκτρα και συγκεκριμένα στην cm 212 evo, δεν αξίζει ο fx 6350 πραγματικά. Αν πάει σε 6300 με την evo όχι απλά 6350 θα μπορέσει να τον κάνει αλλά θα μπορέσει να τον πάει αρκετά ψηλά χωρίς θέματα (ανάλογα βέβαια και με την μητρική).

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά, ήμαρτον. LoL θέλει να παίξει ο άνθρωπος, όχι να τρέχει benches κάθε μέρα. Μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του και με τους δύο επεξεργαστές. Προσωπικά θα πρότεινα πάντως κι εγώ τον Athlon ή κάποιον Pentium Dual Core, όποιον τέλος πάντων κοστίζει λιγότερο. Μια χαρά θα τους κρατήσει για 2-3 χρόνια ακόμα σε συνδυασμό με την κατάλληλη GPU.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...