adtakhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 όντως για να παίζει η τηλεόραση είναι πολύ βολικό. έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο? DVB VIEWER . Ότι καλύτερο υπάρχει.
Alex-V Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μαλλον θα ειναι οντως πραγματικο 10αρι το λειτουργικο. Ετσι θελω να πιστευω δηλαδη.
great Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Χρηστης από xp 2005 σε vista και μετά σε 7, 8 χρονια δεν έχω δει live τηλεόραση πάρα μόνο πάντα μέσα από PVR με pause και rewind και recording σε ταινίες σειρές ώστε να μην ξαναδείς διαφημίσεις ποτε, οποιος δεν το έχει δοκιμάσει δεν ξέρει τι χάνει. Πλέον έχω πάει σε mac mini με eyetv software αλλά είναι αιώνες πίσω σε σχέση με το 10 foot interface και τον χειρισμό, δυνατότητες του windows media center @great_vc
Angelcrow Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Προσωπικά το θεώρησα μεγάλη καγκουριά στα windows 8 και 8.1 που σε έβαζε να αγοράσεις windows pro και επιπλέον το media center pack! Το χρησιμοποιώ με windows 7 μαζί με το xbox 360 και είναι άπαιχτο το live tv και pvr! Εδώ στην Ελλάδα δεν είχε ιδιαίτερη διάδοση αλλά στην αμερική φτιάχνανε το Media Center στη κεντρική κεραία του cable tv, βάζανε και 4-8 cable tuners και μετά αγοράζανε xbox360 για κάθε δωμάτιο για να διαμοιράζουν τα πληρωμένα τηλεοπτικά κανάλια σε όλο το σπίτι!Και φυσικά οι cable providers χάνανε λεφτά από τη χρέωση κάθε κουτιού! Κάποια συμφωνία έχει κάνει η microsoft και το σκοτώνει σιγά σιγά μετά τα windows 7! Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι δεν μπορείς να βρείς κανά δικτυακό tv tuner της περιοπής σε καλή τιμή 100 ευρώ με τουλάχιστον 4 tuners πάνω και να βλεπεις τηλεόραση από pc, smartphone,tablet κτλ και να έχεις και το pvr σε κάποιο nas! 1
swkhj Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Και οσοι δηλαδη το χρησιμοποιουμε για TV τι κανουμε; Με το Kodi ισως... Δεν το εχω δοκιμασει ακομα ενω ελπιζω να παιζει και στα 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα