Apostol. Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καθόλου άχρηστο, για τηλεόραση είναι πρώτο. Το χρησιμοποιώ συνέχεια. 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Η δυνατοτητα να πατας pause στην τηλεοραση ηταν παρα πολυ βολικη. Τα προγραμματα που προταθηκαν, την εχουν;
obi Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 To ProgDVB που χρησιμοποιώ έχει pause και αυτόματο PVR κάθε φορά που αλλάζεις κανάλι. Για FM radio, έχει κανείς να προτείνει κάποιο πρόγραμμα;
pitogyro Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ε και?? lol κάπου μαζι με τον ie το χω και τα απέφευγα συστηματικά. μόνο καταλάθος το άνοιγα
Nomedor Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, σαν το Kodi δεν έχει! Αν ασχοληθείς μαζί του και ανακαλύψεις τις δυνατότητες που έχει δεν υπάρχει γυρισμός
Throrin Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως από την αρχή των Windows XP δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλον Player εκτώς του Media Player της ΜΣ. Αυτό γιατί είχα ανακαλύψει εξ' αρχής το Shark007 codec και με το που το έβαλα ο Media Player απλά έκανε τα πάντα. Δεν χρειάστηκε ποτέ να βάλω κάτι άλλο. Έπαιζε ότι αρχείο και να τους έβαζα. Κρίμα που σταματάει αλλά δεν χαλιέμαι μιας και υπάρχουν πολλές λύσεις.
snikolas Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ΠΡΩΤΗ φορα εμαθα την λειτουργια του...... αντε γεια. Δωστε στον λαο τα Windows 10 ;-) Sent from my iPad using Insomnia
jimmy81 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως από την αρχή των Windows XP δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλον Player εκτώς του Media Player της ΜΣ. Αυτό γιατί είχα ανακαλύψει εξ' αρχής το Shark007 codec και με το που το έβαλα ο Media Player απλά έκανε τα πάντα. Δεν χρειάστηκε ποτέ να βάλω κάτι άλλο. Έπαιζε ότι αρχείο και να τους έβαζα. Κρίμα που σταματάει αλλά δεν χαλιέμαι μιας και υπάρχουν πολλές λύσεις. Αν καταλαβα σωστα μιλαμε για το Media Center και οχι τον Media player γιατι ο player θα μου ελειπε κ εμενα
thelos257 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Και εμεις που το θελουμε για εγγραφες τι θα γινουμε χωρις windows media center ρε παιδιααααααα ;
eliasjuve Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Και εμεις που το θελουμε για εγγραφες τι θα γινουμε χωρις windows media center ρε παιδιααααααα ; Αν δεν βρεις κάποιο πρόγραμμα που να σε βολεύει, τότε stick to 8.1, 8, 7. Αν δεν μας καλύπτει κάτι γιατί να το βάλουμε; Ανάλογα τις ανάγκες μας πράττουμε. 1
GrandGamer Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Και εμεις που το θελουμε για εγγραφες τι θα γινουμε χωρις windows media center ρε παιδιααααααα ; Πρέπει να υπάρχουν αρκετά και σίγουρα καλύτερα εναλλακτικά για να χρησιμοποιήσεις. Πάντως επειδή θα βγουν τα 10 δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα θα σταματήσουν να λειτουργούν. 1
michael92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Και οσοι δηλαδη το χρησιμοποιουμε για TV τι κανουμε; Δεν κάνετε upgrade τα windows μεγαλη απωλεια Θυμάμαι που το δοκίμαζα στην release candidate των vista 9 χρόνια πριν, μακράν το μεγαλύτερο bsod/ hour count...
Regulus Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Επιτέλους. Άλλο ένα άχρηστο πρόγραμμα που το κουβαλάμε για χρόνια βρίσκει τη θέση του. Στο καλάθι. Αντικαταστάτης για παράδειγμα kodi. Όσο για τον media player που λέτε κάποιοι, VLC και κάποια ακόμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα