Jason 93 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ψαχνω να αγορασω καινουργια μπαταρια για το κινητο μου. Στο skroutz εχω βρει πολλα μαγαζια που εχουν την μπαταρια του και οι τιμες ξεκινανε απο πολυ Site: χαμηλα . Το ερωτημα ειναι τι θα πρεπει να προσεξω στην αγορα; Γιατι υπαρχουν τετοιες διαφορες στις τιμες; Επίσης τι λετε για μια συμαβατη με περισσοτερα mAh οπως Site: αυτη; Θα υπαρχει οντως διαφορα και κατα ποσο ειναι αξιοπιστη;
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Πάρε τηλέφωνο στην Smartec να δεις ποσο εχει η σιγουρη γνησια γιατι πλεον τις φερνουν σε σακουλακι και ειναι πολυ φθηνες. Για αυτο και υπαρχουν καποιες διαφορες στις τιμες. πχ η συσκευασια bulk ειναι πιο φθηνη (σακουλακι). Οι κινεζοι δηλαδη χωρεσαν 2500mah εκει που η samsung χωραγε 1350? Δε νομιζω να βγαζει τοσα mAh η συμβατη. Να μιλαγαμε για μερικά mAh διαφορα να λεγα οκ, αλλα ειναι χαοτικη η διαφορα.
Jason 93 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Απο την smartec μπορω να αγορασω μπαταρια ή η smartec τις δινει μονο σε καταστηματα;
Menelaos83 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγω ειχα παρει για galaxy ace απο mobilehellas και μαλιστα πηρα και δευτερη για φιλο.Αν θυμαμαι ειχε 10 η 12 ευρω.Μια χαρα ηταν δεν ειχα κανενα θεμα.
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Απο την smartec μπορω να αγορασω μπαταρια ή η smartec τις δινει μονο σε καταστηματα; Αγοράζεις απο εκει. Αν σε βολευει να πας δηλαδη. Αν και νομιζω στελνουν κιολας αλλα ισως δε συμφερει με τα μεταφορικα. Απλά στο λεω γιατι απο εκει ειναι γνησια σιγουρα (ειναι το κεντρικο σερβις της samsung η smartec) και ουτως η αλλως ειναι φθηνες και οι γνησιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα