partblah1990 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να βάλω θερμοαγωγιμη παστα στο northbridge chipset ; το μοντελο της μητρικης μου ειναι το MSI GF615M-P33 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2015 από partblah1990
partblah1990 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 οχι δεν την εβγαλα την ψυκτρα ακομα απλα ρωταω εκ των προτέρων αν χρειαστεί . επισης πως θα βγαλω την παθητικη απο το chipset, απ' ότι βλέπω εχει δυο βιδες με ελασματα αλλα δεν βλεπω πουθενα η βιδα να εχει πανω της αυλάκωση για να βάλω το κατσαβίδι
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εχει κλιπάκια απο την άλλη! Τα ζουλάς, περνάνε απο μέσα και voila! Tα ζουλάς εκεί που γράφει P 1
hackerW32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 πρεπει να βγαλεις την μητρικη απο οτι καταλαβες. παρολα αυτα δεν ειναι απαραίτητο να κανεις κατι τετοιο
spgkolem Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δεν χρειαζεται να αλλαξεις παστα.Εγω εβαλα μετα απο βλακεια μου που καταλαθος κουνηθηκε πολυ η ψυχτρα και μιας και ειχαν περασει πολλα χρονια,εβαλα καλου κακου.Μετα ειδα οτι το northbridge εβραζε και με ανησησηχουσε,καθως οταν επαιζα games μετα απο λιγη ωρα δεν μπορουσα να ακουμπησω την ψυχτρα για πανω απο 3-4 δευτερα(τουμπανη απαγωγη θερμοτητας πετυχα ).Κολλησα πανω στην ψυχτρα αυτο εδω και κανει τρελή δουλειά και ειναι και αθορυβο.Οποτε μην δινεις παραπανω λεφτα σε ενεργητικα coolers. http://www.e-shop.gr/sharkoon-low-noise-case-fan-40mm-p-PER.804033
partblah1990 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 παιδια κατι ακομα τελευταίο ... αυτο το chipset που έχει η μητρική μου έχει ενσωματωμένα γραφικά ; Το chipset είναι το NVIDIA® GeForce 6150SE / nForce430
partblah1990 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 τελικα του εβαλα αρκετη θερμοαγωγιμη μιας καi η παλια ειχε ξεραθει
smoke0man2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν χρειαζεται να αλλαξεις παστα.Εγω εβαλα μετα απο βλακεια μου που καταλαθος κουνηθηκε πολυ η ψυχτρα και μιας και ειχαν περασει πολλα χρονια,εβαλα καλου κακου.Μετα ειδα οτι το northbridge εβραζε και με ανησησηχουσε,καθως οταν επαιζα games μετα απο λιγη ωρα δεν μπορουσα να ακουμπησω την ψυχτρα για πανω απο 3-4 δευτερα(τουμπανη απαγωγη θερμοτητας πετυχα ).Κολλησα πανω στην ψυχτρα αυτο εδω και κανει τρελή δουλειά και ειναι και αθορυβο.Οποτε μην δινεις παραπανω λεφτα σε ενεργητικα coolers. http://www.e-shop.gr/sharkoon-low-noise-case-fan-40mm-p-PER.804033 ρε φιλε συνχωρεσε με αλλα πως κολλησες των ανεμιστηρα πανω στο chipset εχει βιδες? η κατι τετοιο βγαλε μια φωτο εαν μπορεισ <3
partblah1990 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πάντως τωρα οταν πιανω την παθητικη ψύκτρα του chipset ειναι πολυ ζεστή . Αυτο είναι ένδειξη ότι απαγάγει σωστά την θερμότητα ;
Shadowjump Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Σιγουρα. Αλλιως οταν δεν γινετια καλη μεταφορα, δεν ζεστενεται και τοσο η ψυτρα.
spgkolem Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα φιλε.Εμενα η ψυχτρα του chipset ειχε ενα καλο πλατος ψηλα,τοσο ωστε να χωράει να κολλήσει το κεντρο του ανεμυστηρα.Δεν ηταν ολη με γρυλιες δλδ.Επισης ετυχε να εχω αυτην την ταινια,οποτε κολησα απο την μια την ψυχτρα κ απο την αλλη το κέντρο του ανεμιστήρα και μεχρι τωρα ειναι κομπλε. Ετσι κ αλλιως ειναι πολυ ελαφρυς.www.e-shop.gr/akasa-ak-tt12-80-thermal-adhesive-tape-p-PER.805800 http://s8.postimg.org/6vfwf68w5/IMG_20150517_220712.jpg Επεξ/σία 17 Μαΐου 2015 από spgkolem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα