mike0402 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 καλησπερα εχω στην κατοχη μου την asus z97 vii ranger και cpu τον i5 4690k.εδω και λιγες μερες εχει αυξηθει η θερμοκραδια σε idie στη mobo εχω 29 και πριν ειχα 23 και στον επεξεργαστη εχω 32 με 33 ενω ειχα απο 27 μεχρι 29..πρεπει να ανησυχω?μηπως φταιει η αυξηση θερμοκρασιας του καιρου?μπορει να επιρεαζει τοσο?
N3k21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ναι, το πιθανότερο είναι πως η αύξηση οφείλεται στην υψηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος των τελευταίων ημερών. Μην ανησυχείς, δεν είναι επικίνδυνη τιμή οι 29 βαθμοί άλλωστε. Πρόβλημα θα είχες μόνο αν σε load αυξανόταν υπερβολικά η θερμοκρασία οποιουδήποτε υποσυστήματος. Αν πάντως δεν το έχεις κάνει ήδη, φρόντισε να εγκαταστήσεις κατάλληλους ανεμιστήρες, για να βελτιώσεις τη ροή αέρα στο κουτί σου. Ιδανικά πρέπει να βάλεις τουλάχιστον δύο, έναν μπροστά για να εισάγει φρέσκο αέρα και έναν πίσω και ψηλά, ώστε να λειτουργεί ως εξάτμιση.
mike0402 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ναι, το πιθανότερο είναι πως η αύξηση οφείλεται στην υψηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος των τελευταίων ημερών. Μην ανησυχείς, δεν είναι επικίνδυνη τιμή οι 29 βαθμοί άλλωστε. Πρόβλημα θα είχες μόνο αν σε load αυξανόταν υπερβολικά η θερμοκρασία οποιουδήποτε υποσυστήματος. Αν πάντως δεν το έχεις κάνει ήδη, φρόντισε να εγκαταστήσεις κατάλληλους ανεμιστήρες, για να βελτιώσεις τη ροή αέρα στο κουτί σου. Ιδανικά πρέπει να βάλεις τουλάχιστον δύο, έναν μπροστά για να εισάγει φρέσκο αέρα και έναν πίσω και ψηλά, ώστε να λειτουργεί ως εξάτμιση. οχι προβλημα στο load δεν εχω και εχω και ανεμιστηρες εμπρος πισω και πανω..οποτε οι θερμοκρασιες περιβαλοντος θα ειναι 1
poli4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 οχι προβλημα στο load δεν εχω και εχω και ανεμιστηρες εμπρος πισω και πανω..οποτε οι θερμοκρασιες περιβαλοντος θα ειναι φιλε mike μην ανησυχεις λογο αυξησης της θερμοκρασιας ειναι!στο λεω γιατι εχω την ιδια μητρικη! αφου εχεις ανεμιστηρες μια χαρα εισαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα