Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρτε μια γευση πως ειναι η πραγματικη Lolipop 5.1.1 σε ενα καλο κινητο και αφηστε οτι το android εγινε ασχημο στην Lolipop και οτι laggarei και οτι τα windows ειναι πιο smooth.

Launcher ειναι ο Nova materinova premium.

Οπως βλεπετε εχω spotify/tuneinradio/player pro ετοιμα για αναπαραγωγη.

Δειτε ποση ελευθερη μνημη εχω και ποσες ειναι οι ανοιχτες εφαρμογες/παιχνιδια(πανω απο 1gb ελευθερη μνημη).

Που βλεπετε καποιοι οτι η Lolipop τρωει τη μνημη δεν ξερω.Εχω mute στη φωνη για αυτο δεν ακουγετε το τραγουδι οταν βαζω να παιξει το Tuneinradio.

https://www.youtube.com/watch?v=aDk-SBMRydw

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να προσθέσω και ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό γιατί ο τσάμπας ζει και βασιλεύει στο λειτουργικό με το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. 

Google faces several major Android-related headaches. First, while Google makes most of its revenue from advertising, Android has so far been an ad dud compared with Apple’s iOS, whose users tend to have more money and spend a lot more time using their phones (and are, thus, more valuable to advertisers). Because Google pays billions to Apple to make its search engine the default search provider for iOS devices, the company collects much more from ads placed on Apple devices than from ads on Android devices. Google collected about $11.8 billion on mobile search ads in 2014, with about 75 percent coming from ads on iPhones and iPads.

Μα τι κάνουν οι android χρήστες με τα πολυεργαλεία τους τελικά ? :P

Δημοσ.

Πάντως αξίζει το λολιποπ σε σχεση με τα προηγουμενα γιατι από ότι διαβαζα σε ξενο φορουμ ένα κινητο που ετρεχε κιτκατ όταν πηρε λολιποπ ειχε περιπου 17% μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας

και ένα κινητό που είχε 3 ημέρες αυτονομίας επεσε 50% με το λολι..

το κινητό αυτο ειναι το Z1 compact. Τουλάχιστον αυτο διαβάζω.

Κινητό με κινητό διαφέρει και θα πρότεινα να περιμένετε λίγο πριν το εγκαταστήσετε.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και ενώ η Google εδώ και 1 χρόνο δεν έχει κάνει αναφορά για ενεργοποιήσεις το Lollipop σκαρφάλωσε στο 18,1 :P.... όταν το iOS8 βρίσκεται στο 85%.

CLq_L_1_UAAAOt_r_png_large.png

Το ανέκδοτο του μήνα είναι ότι για να πάρεις αναβάθμιση στο android πρέπει να πάρεις νέο κινητό. Το πρόβλημα του κατακερματισμού είναι πιο μεγάλο από ποτέ με αύξηση 28% από έτος σε έτος. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και πάρτε Windows Phone ή κάποιο iPhone. To 5.1 βρίσκεται μόλις στο 2.6%... το Kit Kat πέρσι ήταν στο 20,9%, νούμερα που το iOS χρειάζεται μερικές ώρες για να πετύχει.

Δημοσ.

Ένα iOS το οποίο υπάρχει σε 6 συσκευές όλες κ όλες? (άντε 10 με τα s) λογικό να υπάρχει στο 85% η τελευταία έκδοση και μη σου πω είναι κ μικρός αριθμός. Όσο για το fragmentation  όντως είναι πρόβλημα και κάτι πρέπει να γίνει αλλά δε το βλέπω σα λόγο να αφήσει κανείς το android. Και να πάει που? Σε ένα iphone  που πρέπει να δώσεις ένα σκασμό λεφτά? ή σε ένα windows phone που από θέμα apps είναι.... Και μη μου πεις για τα 10αρια, η MS το έχει παρουσιάσει-προμοτάρει ως το τέλειο, μακάρι να είναι έτσι αλλά μέχρι να δω δε πιστεύω.

Όσο για το ότι κάθε χρόνο χρειάζεσαι νέο κινητό για να έχεις τη τελευταία έκδοση λύνεται πολύ εύκολα περνώντας μια βολτα από το XDA. Βάζεις τη customia σου και είσαι κύριος

Δημοσ.

Ένα iOS το οποίο υπάρχει σε 6 συσκευές όλες κ όλες? (άντε 10 με τα s) λογικό να υπάρχει στο 85% η τελευταία έκδοση και μη σου πω είναι κ μικρός αριθμός. Όσο για το fragmentation  όντως είναι πρόβλημα και κάτι πρέπει να γίνει αλλά δε το βλέπω σα λόγο να αφήσει κανείς το android. Και να πάει που? Σε ένα iphone  που πρέπει να δώσεις ένα σκασμό λεφτά? ή σε ένα windows phone που από θέμα apps είναι.... Και μη μου πεις για τα 10αρια, η MS το έχει παρουσιάσει-προμοτάρει ως το τέλειο, μακάρι να είναι έτσι αλλά μέχρι να δω δε πιστεύω.

Όσο για το ότι κάθε χρόνο χρειάζεσαι νέο κινητό για να έχεις τη τελευταία έκδοση λύνεται πολύ εύκολα περνώντας μια βολτα από το XDA. Βάζεις τη customia σου και είσαι κύριος

Σκασμός λεφτά δεν είναι, στην Ελλάδα ίσως, όπως ανάφερα και σε ένα προηγούμενο Post τα iPhone 6 στο εξωτερικό τα πουλάνε με συμβόλαιο μόνο 39€ τον μήνα όλα απεριόριστα, κινητά, σταθερά, μηνύματα, 1,5GB ιντερνετ και Deezer Music μαζι και πληρώνεις για την συσκευή μόνο 30€. Οι Ελληνικές εταιρίες κινητής γδέρνουν τους πελάτες δεν φταίει η Apple.

Δημοσ.

Galaxy S6 edge ακριβοτερο απο το Iphone 6 και 6plus. Blackberry passport ιδια τιμη με αυτη του Iphone 6. Αλλα και απο το φθηνοτερο S6 το Iphone 6 ειναι ακριβοτερο κατα 50-70ευρω περιπου(ενας σκασμος λεφτα κατα τα αλλα...).

Δημοσ.

Σκασμός λεφτά δεν είναι, στην Ελλάδα ίσως, όπως ανάφερα και σε ένα προηγούμενο Post τα iPhone 6 στο εξωτερικό τα πουλάνε με συμβόλαιο μόνο 39€ τον μήνα όλα απεριόριστα, κινητά, σταθερά, μηνύματα, 1,5GB ιντερνετ και Deezer Music μαζι και πληρώνεις για την συσκευή μόνο 30€. Οι Ελληνικές εταιρίες κινητής γδέρνουν τους πελάτες δεν φταίει η Apple.

Nαι αλλά εγώ στο Ελλάδα μένω οπότε θα δώσω ένα σκασμό λεφτά.

Galaxy S6 edge ακριβοτερο απο το Iphone 6 και 6plus. Blackberry passport ιδια τιμη με αυτη του Iphone 6. Αλλα και απο το φθηνοτερο S6 το Iphone 6 ειναι ακριβοτερο κατα 50-70ευρω περιπου(ενας σκασμος λεφτα κατα τα αλλα...).

Δεν αντιλέγω αλλά μπορείς να βρεις αξιοπρεπέστατα κινητά με 200-300 ευρώ, ενώ το μηλαράκι δε μου δίνει αυτήν την επιλογή(για Ελλάδα πάντα μη μπερδέψω και το φίλο από πάνω)

Δημοσ.

Nαι αλλά εγώ στο Ελλάδα μένω οπότε θα δώσω ένα σκασμό λεφτά.

Δεν αντιλέγω αλλά μπορείς να βρεις αξιοπρεπέστατα κινητά με 200-300 ευρώ, ενώ το μηλαράκι δε μου δίνει αυτήν την επιλογή(για Ελλάδα πάντα μη μπερδέψω και το φίλο από πάνω)

Στο δινει βλεπε Iphone 5c(βεβαια τωρα με τα CC ολες οι τιμες στα παντα εχουν αλλαξει εδω και το 5s σε ελαχιστα καταστηματα εχει μεινει αποθεμα). Επισης τα Iphone εχουν το καλο οτι μπορεις να τα κρατησεις για καιρο απο πλευρας Updates και lag στο Android παλι αν κρινω απο το Galaxy S4 2 χρονων κινητο που σε αρκετα ατομα με Lollipop παρατηρουν κολληματα δεν θα το λεγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...