mao Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 χααχαχαχαχαχαχαχαχαα το ζαχαρωνεις ? το λιγουρευεσαι ? IOS 8 !!ΜΗΛΟ για παντα ! 1
fingolfingr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγώ παντως στο note 4 δεν είδα καμια διαφορά. Ίσα ίσα που μου την σπαει και το ασπρο χρώμα στα παντα. Reset δεν εχει κανει ακομα γιατί θα χασω τα saves του Assassin's Creed Pirates
fsbmaniac Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Πολλά προβλήματα στα nexus όταν λυθούν εκεί τα ξανά λέμε ξεφλυτες
coffeex Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Σε ένα LG G Tab 8.0 που έχω πήρε την 5.0.2 πριν λίγες μέρες και πραγματικά έλυσε αρκετά προβλήματα, μακάρι να έδινε την stock. Για μένα θα έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι ποσοστό θα έχει το Lollipop μετά το καλοκαίρι.
Harrison Jones Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Gingerbread 5.3%...???????? That belongs in a museum..!!!!! 1
the_driller Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αμα παρει το g2 την αναβαθμιση μπορει να φτασει και 11% το g2 την εχει παρει. απλα οχι over the air. Επισης φιλος με Galaxy S5 παροπονιεται για μειωση στην αποδοση μολις μπηκε το lollipop. Οπως το ειδα ειναι ακομα πολυ γρηγορο σα κινητο αλλα γιαυτον που το χρησιμοποιει καθε μερα λεει οτι ηταν αισθητη η διαφορα.. Επισης για τις αργες επιδοσεις των s5 φταινε τα τραγικα skin της samsung.
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως στο Note 3 δεν έχω πάρει ακόμα τη Lollipop.Ένα από τα χειρότερα προβλήματα του Android.
kraken92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως στο Note 3 δεν έχω πάρει ακόμα τη Lollipop. Ένα από τα χειρότερα προβλήματα του Android. Έχει βγεί πάντως αν ενδιαφέρεσαι, http://www.sammobile.com/firmwares/download/44316/N9005XXUGBOB6_N9005EURGBOB1_EUR/
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) χααχαχαχαχαχαχαχαχαα το ζαχαρωνεις ? το λιγουρευεσαι ? IOS 8 !!ΜΗΛΟ για παντα ! Σοβαρα τωρα αναφερεις το μηλο σε θεμα που αφορα την μπαταρια??? Απο το Iphone 4 μεχρι σημερα ακομα να βαλουν μια αξιολογη μπαταρια. Προοδος σου λεει μετα... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2015 από Fulgore 2
blaze71002 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παιδια εγω πριν μια βδομαδα την εβαλα στο gs4 κ κολλάει οσο δεν παει. Η μπαταρια χωρις πολλη χρηση δεν κραταει ουτε μιση μερα κ το ασπρο οπως λεει κ ο φιλος παραπανω εκτός απο ενεργειοφαγο ειναι κ χαλια. Τα ιδια μου λεει κ φιλος με το g3. Χιλιες φορες η κιτ κατ
kraken92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παιδια εγω πριν μια βδομαδα την εβαλα στο gs4 κ κολλάει οσο δεν παει. Η μπαταρια χωρις πολλη χρηση δεν κραταει ουτε μιση μερα κ το ασπρο οπως λεει κ ο φιλος παραπανω εκτός απο ενεργειοφαγο ειναι κ χαλια. Τα ιδια μου λεει κ φιλος με το g3. Χιλιες φορες η κιτ κατ Ο φίλος σου με το G3 τι πρόβλημα αντιμετωπίζει; Αν αντιμετωπίζει θέμα με την μπαταρία δεν θα έλεγα οτι φταίει το lollipop.. Oποιοι αγόραζαν G3, τουλάχιστον αυτοί που έψαξαν πριν το πάρουν γνώριζαν εξαρχής οτι με τέτοια χαρακτηριστικά το να κρατήσει μια ολόκληρη μέρα θα ήταν θαύμα.
bestoftherest7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως στο Note 3 δεν έχω πάρει ακόμα τη Lollipop. Ένα από τα χειρότερα προβλήματα του Android. δεν φταιει το android για αυτό. οι εταιριες κινητών τηλεφωνων είναι υποχρεωμένες από τη google και τη Microsoft να ενημερωνουν τις συσκευες για 3 χρονια. το θεμα είναι ότι το προστιμο που τρωνε είναι μικροτερο σε σχεση με το να πληρωσουν ώστε να προσαρμοσουν την ενημερωση στο εκάστοτε μοντελο κινητου που εχει η κάθε εταιρια. απλα η Microsoft κατασκευαζει η ιδια smartfone ( στο δρομο που χαραξε η aplle) . όπως τα μοτορολα τα οποια ανηκουν σε google και Lenovo παιρνουν μια χαρα ενημερώσεις...
thelos257 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλησπερα ενας φιλος πειρε το Motorola Moto G 2nd (2014) με προεγκαταστημενο το Lollipop 5.0.2 και δεν εχει κανενα θεμα μεχρι στιγμης απολυτος μια εβδομαδα το εχει. Θα παρει και την νεοτερα εκδοση ; Λογικα ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα