Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις αυτον τον επεξεργαστη. Τον θελω για πολυεφαρμογες (50 σελιδες μαζι,φβ,σκαιπ,χρηματιστηριο) ταυτοχρονα και για πολυ ωρα.

Απο θερμοκρασιες τι λεει,η καρτα γραφικων ?

Η τιμη του ειναι καλη και επειδη δε θελω παιχνιδια,εχει και χαμηλα ρευματα,μην παω σε ι5 .

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Περιεργο μου φαινεται αυτο που μου λες ? Λες να μην την παλευει ? Γιατι ? Εχει πολλα ρευματα ο αthlon,αμα ειναι θα παω σε ι5 4440

Δημοσ.

τι ενωεις ρευματα;

απλα σου ειπα πως ειναι καλητερα να βαλεις τον 860k αντι για τον 7600 επιδη ως cpu ειναι καλητερος απλα δεν εχει gpu πανω του

ο 4460 ειναι πολυ καλύτερος, για αυτο αλωστε εχει και τα διπλασια χρηματα.

παρολα αυτα ο 860k μου φενεται πιο value for money λυση, επιδη εχει τα διπλασια χρηματα δεν παει να πει πως εχει και την διπλασια αποδοση..

Δημοσ.

Ρευματα εννος καταναλωση. Αμα ειναι ετσι καλυτερα να δωσω παραπνω χρηματα στον ι5 να ξεμπλεκω.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4460-vs-AMD-A8-7600

Aυτο το συγκριτικο ειδα και θεωρησα οτι δεν ειναι πολυ κατω σαν αποδοση. Δεν ειμαι και ειδικος σε αυτα.

Δημοσ.

δεν ξερω, ειναι μεν πιο δυνατος ο i5 αλλα για μενα δεν αξιζει τα διπλάσια λεφτα. περιμενε περισσοτερες γνωμες.

απλα επιδη δεν εχω ανοιξει ποτε 50 tabs δεν ξερω πως θα συμπεριφερθεί ο 6300 που εχω για να μπορω να εχω ενα σωστο μετρο σύγκρισης.

και οπως σου ειπα καλύτερα να διαλεξεις τον 860k αντι για τον 7600, ειναι καλύτερος, απλα θα χρειαστεί μια gpu

Δημοσ.

Μια χαρά θα κάνει και αυτός,απλά δίνεις πολλά λεφτά τσάμπα για τα γραφικά που δεν θα τα δουλέψεις ποτέ,χ4 860 + vga πάλι δινεις λεφτά για vga που δεν χρειάζεσαι,μπορείς να πας σε pentium η αν ανησυχείς για το αν θα χρειαστείς κάπου κάποτε 4 νήματα πάρε i3,i5 δεν χρειάζεσαι με τίποτα.

Οι 50 σελίδες αυτό που θα χρειαστούν είναι πολύ μνήμη,μπορεί ακόμα και τα 8gb να σε στενεύουν δηλαδή και ένας ssd για να φορτώνουν ποιο γρήγορα,τώρα όταν ανοίγεις τον browser με 50 σελίδες θα αργεί να ανοίξει ότι και να κάνεις γιατί θα πρέπει να κατεβάζει πολλά Mb από το ίντερνετ.   

Δημοσ.

Εχει κανεις αυτον τον επεξεργαστη. Τον θελω για πολυεφαρμογες (50 σελιδες μαζι,φβ,σκαιπ,χρηματιστηριο) ταυτοχρονα και για πολυ ωρα.

Απο θερμοκρασιες τι λεει,η καρτα γραφικων ?

Η τιμη του ειναι καλη και επειδη δε θελω παιχνιδια,εχει και χαμηλα ρευματα,μην παω σε ι5 .

Ευχαριστω.

Ότι καλύτερο για ALL in ONE σύστημα !

- Τετραπύρηνος επεξεργαστής  για multitasking  !

- Προγραμματιζόμενο TDP στα 45 ή στα 65watt !

- Πολύ δυνατή ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

- Καλό compute από την κάρτα γραφικών.

- Διάφορα άλλα χαρακτηριστικά ήχου κ.λ.π

- Φτηνή πληρέστατη πλατφόρμα

Το μόνο που ίσως κοιτούσα θα ήταν ο A8 7650K με 10€ παραπάνω σε αυτό το budget .

Αν η χρήση που το θες είναι η παραπάνω, βάλτον σε MINI ITX κουτί με Mini μητρική !!! Πολύ καλός συνδυασμός.

Τέλος αν σε ενδιαφέρει το ασταμάτητο βαρύ multitasking πάρε έναν 8-πύρηνο AMD FX 8320 σε μια GIGABYTE 78LMT-USBIII  η οποία είναι 140watt TDP και πληρέστατη με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών  και έχεις τοοοοοοο σύστημα για multitasking !

Αναλυτικά

GIGABYTE 78LMT-USBIII

https://www.skroutz.gr/s/2355737/Gigabyte-78LMT-USB3.html

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5195#ov

AMD FX 8320 8-core 16mb cache , 3,5/4,0 Ghz

https://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320-Box.html

Βάλε μαζί τους και

- 8 GB RAM DDR3

- Έναν 128GB SSD δίσκο.  (έχει τον intenso το e-shop σε καλή τιμή)

και έχεις το απόλυτο σύστημα ! :-D

Αν θες χαμηλότερο κόστος, κοίταξε και τον FX 6300  σαν κάτι πιο φτηνό, αν και πιστεύω πως μια υπέρβαση κόστους  +40€ που θέλει ο FX 8320 από τον A8 7600 ,  αν πούμε πως οι μητρικές έχουν παρόμοιο κόστος , δεν είναι και σπουδαίο πράγμα, ενώ παίρνεις κάτι πολύ πολύ πιο δυνατό, ειδικά σε χρήση πολλαπλών εργασιών που είναι ο τομέας του fx .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...